ГРАДИНАРСТВО - моето хоби 16

• 94 039
  • 871
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте,
преди да се засади райграс градината е разрохкана и почистена, но докато стигнем да засадим тръгна трева и тук там плевели. Сега преди да засадим трябва ли да напръскаме с нещо градината и с какво? Предполагам поникналата трева трябва да се изскуби или не?

# 256
  • Пловдив
може да напръскате, но после трябва да изчакате поне 2 седмици до засяването на райграса. Може и да не пръскате само да отскубнеш плевелите. Но задължително преди засяване пак разрохкай нахвърли семе, с търмъче леко го зарий и натъпкай отгоре. И един съвет задължително отгоре напръскай с нещо против мравки!

# 257
Мерита, благодаря!

# 258
  • София
Какво да взема за такъв вид листни въшки:
Скрит текст:
Много отдавна съм купувала "Детрал",дали да не купя и сега?Или да питам в цветарския какво биха ми препоръчали? newsm78Вие как се борите с листните въшки?

# 259
  • на брега на Дунава
Нашата градина на с. Гълъбово под хижа Здравец

Joy и аз имам такъв чайник. моят е с кученца  Laughing цъфтят вече трета година в него Hug и легнала делва имам, вече не помня какво има в нея  ooooh!

# 260
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
 Mr. Green обичам цветята да са насадени в пъстри, цветни съдове  Hug преди години видях китка, бодната в ...
Скрит текст:
едновремешно гърне/цукало 
Crazy истинско, емайлирано, с цветенца и даже с дръжка  Laughing

# 261
  • София
Привет   bouquet
Да попитам  някой има ли в градината бугенвалия? Не съм виждала, знам че иска много слънце и по-високи температури, като в южните ни съседки Гърция и Турция  Simple Smile Дали ще "цъфти", ще издържи ли зимата навън  Thinking Искам да я засадя в Пазарджик.

# 262
  • густо майна Филибето
Кратко и ясно - не.

# 263
  • София
Благодаря, няма да се набутвам тогава   bouquet

# 264
  • Пловдив
sofyia От Пазарджик ли си. И аз скоро ще съм от там. Купихме апартамент пред кооперацията направих градинка за сметка на ремонта  Simple Smile Нямам търпение съботите и неделите като ходим там седа и се любувам на произведението си

# 265
  • София
merita от ПЗ съм, но живея в София отдавна. Исках бугенвалия за градината на мама  Simple Smile
Хайде снимай и показвай, явно е голяма градината пред кооперацията ви!

# 266
  • Пловдив
НЕ малка е но..... беше в ужасен вид и служише за котешка тоалетна. Ето я... но сега засадих разни сукулести между каманите и поникна и още трева Simple Smile
http://prikachi.com/images.php?images/918/7440918d.jpg

# 267
# 268
  • София
Здравейте!
Много съм неопитна, но често с радост влизам във вашата тема, да се порадвам на красотите ви и да се заредя с положителна енергия. Благодаря ви Hug
Сега имам нужда някой да ми помогне, въпросът ми е много тъп : когато розата прецъфти, до къде се отрязва прецъфтелия цвят? Става дума за стари рози (на повече от 10 години са).
Досега майка ми се грижеше, нея вече я няма Cry а не искам да загубя розите и!
Моля ако може някой да ми каже?

# 269
  • Пловдив
Здравейте!
Много съм неопитна, но често с радост влизам във вашата тема, да се порадвам на красотите ви и да се заредя с положителна енергия. Благодаря ви Hug
Сега имам нужда някой да ми помогне, въпросът ми е много тъп : когато розата прецъфти, до къде се отрязва прецъфтелия цвят? Става дума за стари рози (на повече от 10 години са).
Досега майка ми се грижеше, нея вече я няма Cry а не искам да загубя розите и!
Моля ако може някой да ми каже?
И на мене ми беше сложно и винаги след отрязаното имаше участък където изсъхваше. Моят Мъж ме научи, даже стажа по лесно с ръката без ножица. Има едно колянце около първото листо под цвета ето там се пречупва или реже. Ето и снимка
http://prikachi.com/images.php?images/450/7443450u.jpg

Общи условия

Активация на акаунт