Автоимунен тиреоидит на Хашимото (33)

• 74 717
  • 747
  •   1
Отговори
# 660
  • София
магнитке, не виждам чувствата ти да са чак толкова добри   Grinning
ако смяташ, че съм направила зло, одобрявайки мнението на доктор Гайдурков, ми, твоя работа, информирай когото си щеш! 
щом така ще си по- доволна    bouquet
Въобще не визирам това, странна жена си, що си вадиш такива грешни изводи. Чувствата са ми много по- добри от твоите, бъди сигурна!

# 661
Здравейте, момичета!
Влизам с питане, дали някой ходи при д-р Христо Георгиев от Пловдив?
Ходя при него на ехограф всяка година, но от два дни немога да се свържа с него..
Дали все още преглежда или е в почивка?
И още едно въпросче, евентуално да ми препоръчате друг ендокринолог от който сте доволни в Пловдив при който мога да отида на ехограф?

# 662
Evvaa писах ти на лични.
Обаче тук ще ти допълня. Ако искаш само ехография на ЩЖ - д-р Гяурова /тя не е ендо., вътр. болести и ехография и е спец., / много добра е, каб. и е на Пещерско шосе, близо до кръстовището с В. Априлов.

# 663
Идвам да се оплача и съм доста притеснена.Днес си пуснах контролно ТСХ,покачил се  е на 6 и съм бременна!!!Утре съм при ендокриноложката...................не ми се мисли какво може да стане.  Sad

# 664
В коя лаборатория го изследва ?
Предния път колко беше и на каква доза си ?
ФТ 4 как е сега и предния месец ?
Възможно ли е да е грешка на лабораторията  Thinking

# 665
Преди два месеца беше 2,ендокриноложката ми изписа доза 100млгамми/не знам така ли се пишеше/ и в средата на юни понеже ставало топло да пия 75.Днес пускам ТСХ и гледам 6!!!ФТ4 не ми е пускала никога!Кажете ми нещо успокоително защото съм в шок ..

# 666
  • София
Хубавото е, че с подходяща доза ще го смкнеш Simple Smile спокойно, всичко ще е наред.

# 667
Има ли опасност от аборт???

# 668
Не се шашкай ще го смъкнеш като увеличите дозата.
Скрит текст:
Иначе ми се вижда странно при ТСХ 2 при бременност да намали дозата  Thinking

# 669
Странно е и да ми следи хормона на два месеца при положение че съм бременна.Тя тая ме следи два -три месеца преди да забременея и не мога да преценяя дали е добър специалист.Съмнявам се напоследък във професионализма й.

# 670
Странно е и да ми следи хормона на два месеца при положение че съм бременна.Тя тая ме следи два -три месеца преди да забременея и не мога да преценяя дали е добър специалист.Съмнявам се напоследък във професионализма й.

Да ти кажа и на мен ми намалиха дозата по време на бременност.Сега съм на 50мкгр. Вземи си пусни ФТ4 и като те бодат, повтори и ТСХ. При всички случаи нещата бързо се овладяват, а и ти си 25 седмица, по-кофти е ТСХ да е високо в първи триместър.

# 671
Момичета на мен пак ми се върнаха топлите вълни . С хипо съм на 25мг л-тироксин . Зимата имах такъв проблем като влезна в топло помещение и веднага пламвах . Сега в горещините пак така . При най - лекото емоционално или физическо натоварване ( под това се има предвид примерно бягане след детето на площадката) и ставам червена като рак ако е топло навън . Вчера например стоях доста време на слънце , защото срещнах едни приятели и говорихме и се усетих как станах цялата червена , слънцето направо ме блъскаше в главата . Нямам проблеми с кръвното , ниско е , но имам чувството , че в този момент се вдига и играе . Абе с две думи - горещи вълни . Да си призная храня се много нездравословно , предимно с бял хляб , сладко и т.н. , но от днес съм решила да се върна на разделното хранене , което си спазвах преди години . Тогава никога не съм имала подобно нещо . Обиколих що ендокринолози намерих в града , но всички казват , че е някакъв вид невроза . Да , наистина съм нервна и все забързана , но това нещо е от скоро и по - скоро има някакъв фактор , който му влияе . На 32 год съм , искам още едно дете , но си умирам от ужас дали не е някаква критическа на тая възраст ? Вече ми се плаче .

# 672
здравейе момичета, имам един въпрос, че четох, четох и нищо не разбрах. Бременна съм. ТСХ-то ми беше малко високо и ми повишиха дозата с 25 мкг. Обаче не разбрах кога пак да го изследвам. Минали са вече 13 дни от повишаването на дозата. Искам да попитам и още нещо - ФТ4 съм изследвала преди години и беше наред, трябва ли сега освен ТСХ да пусна и ФТ4. Благодаря и целувки на всички!  Hug

# 673
Ovonel Моят доктор (Начев) препоръчва на 30 дни да се следи ТСХ и ФТ 4 по време на бременността, сега в последните месеци ми каза на 45 дни, но досега винаги на 30, особено, когато сме сменили дозата.

# 674
Ovonel Моят доктор (Начев) препоръчва на 30 дни да се следи ТСХ и ФТ 4 по време на бременността, сега в последните месеци ми каза на 45 дни, но досега винаги на 30, особено, когато сме сменили дозата.
Много благодаря за отговора!

Общи условия

Активация на акаунт