Автоимунен тиреоидит на Хашимото (33)

• 74 749
  • 747
  •   1
Отговори
# 120
 Елч за ТСХ и ФТ4 знам всичко  Mr. Green
Диета - без сладко,тестяно, захар, конфитюри, мед,  газирано , сок , прясно мляко и т.н. Хляб - черен, пълнозърнест по 1 филийка /те са малки колкото половин/ на хранене.
 Сутрин хляб, кашкавал/сирене/, шунка , няколко маслини, домат или краставица, кафе с малко пр. мляко/1-2 лъжици/ без захар.
 Преди обед и след обед по 1 зелена ябълка
 Обед и вечеря- месо със салата или готвено/зеленчуци с месо/. Понякога готвеното е леща, елда , фасул, т.е. варива- позволи ми д-р Начев , както ми позволи и картофи и ориз, но аз ги избягвам.
 Общо взето това  Hug

Последна редакция: вт, 08 апр 2014, 13:06 от mama irina

# 121
Излезна ми резултата на ТСХ  #Crazy  #Crazy  #Crazy мнооого е високо (10.78)!!! Дано за 2-3 дни да не стане беля  Praynig Утре лекарката ще ми назначи нова схема на еутирокса

# 122
Излезна ми резултата на ТСХ  #Crazy  #Crazy  #Crazy мнооого е високо (10.78)!!! Дано за 2-3 дни да не стане беля  Praynig Утре лекарката ще ми назначи нова схема на еутирокса

Praynig всичко да е наред  ...

# 123
Стискам палци всичко да е наред и мисли позитивно . Моята бременност започна с ТСХ 8 и нещо , всичко беше наред . ТСХ буквално полудява по време на бременност ето защо е нужно да се следи постоянно  Hug .

# 124

И моето TSH скочи много в началото, за 2 седмици успях да го сваля под 1 с коригирана доза.

# 125
Момичета, искам да попитам, ако взимам Еутирокс-а сутрин в 6,30ч. , проблем ли е ,че към 8 взимам витамини,става въпрос за Prenatal, Омега3; Фолиева ;, Витамин Е,? Въпросът ми е , достатъчно време ли е след Еутирокса- час и половина?  newsm78

Малко късно се включвам, но все пак да кажа. В пренатала има желязо, а всички витамини с желязо е хубаво да се пият поне 8 часа след еутирокса и 10 преди следващия прием

# 126
мама ирина, мерси за споделянето на диетката! днес се образовам на тази тема Simple Smile

бейби, дано бързо се смъкне това ТСХ!

# 127
здравейте, от няколко дена се боря с обрив-копривна треска.Днес кожната ми предписа урбазон по схема.Този урбазон да ли е вреден за хашимотото?Ви е имали ли сте кожни проблеми?

# 128
Merelenda, дай мнение моля?

# 129
 trada какво да му е вредното , кортикостероид е . При Хашимото също ги изписват/ под друга форма/.
Използвай бутон редактирай! Wink

# 130
мерси, не знаех , че се изписва и при хашимото.

# 131
trada, и аз мисля като mama irina.
Скоро да се излекуваш   Hug

# 132
  • Пловдив
имала съм същия проблем с копривната треска преди години точно преди да разбера, че имам хашимото, пих какво ли не и не помогна, дълго след това една лекарка в алергологията на Александровска по съвсем друг повод ми каза, че обривът е бил от високите антитела и се правят вливки, но не каза какви, тъй като аз вече бях добре. Но, преди това 3 месеца си ходих обрината и нищичко не помагаше  Rolling Eyes

# 133
Вливки именно на кортикостероиди  Peace
Майка ми и тя прави, като не помагат лекарствата, а при нея кожните алергии са тежки, в следствие на диабета.

# 134
дано да се излекувам скоро момичета, благодаря ви.

Общи условия

Активация на акаунт