Размисли и страсти за деца родени чрез АРТ - 3

• 23 557
  • 751
  •   1
Отговори
# 585
При нас работата взе да става сериозна, големия отваря пералнята, врътка програматора, развива дръжките на чекмеджетата, затваря врати, пък като тръгне на собствен ход сигурно на полюлеите ще виси  ooooh!
Малкия лази и се набира на ръце на импровизираната си кошара. Вдигнахме му преградата, че се беше прихвърлил, още едно завъртане и щеше да лежи на земята  Whistling

# 586
  • Пловдив
Ванче, кое от светилата те напраши за плацентата  newsm78
мен ни за плаценти ми казват нещо, ни тонове мерят, съвсем на произвола са ме оставили  Confused

# 587
  • София
Сладури Heart Eyes
Така ти се пада hahaha hahaha

# 588
фели и по зле ще стане  Mr. Green
току що мойта щерка ми донесе чашата с кафето  #Crazy щях да мия мокет без време.
освен това от вчера започна да се катери по леглото и вече трябва очите ми да са на шест.

# 589
Ща питам аз после, момите на днешно време са по-бясни.

Гуге, който ти следи бременността той трябва да ти каже кога да почваш меренето. На мен Михова от 32 г.с. ми каза по веднъж да меря на седмица. Като ме приеха уж да ми оправят белтъка, бях почти през цялото време с коланите.

# 590
Сигме, знам че ще става по-зле, ама и 4 ръце като почнат да пипат не се мисли просто. А той големия се приближава до маса и шкафове, повдига се на пръсти и почва да опипва с ръка по повърхностите, ако нещо има на близо негово е. Днес кафето ми щеше да разлее, яйцата от чинията на главата си щеше да обърне  Whistling

# 591
  • София
За плацентата го знам още от преди 2 седмици от Дяволов, но не е казал да е толкова зле. Нито ме иска на прегледи, нито на тонове, направо месец след прегледа да постъпвам за наблюдение в МД.
Обаче как месец без преглед- отивам вчера при Сигридов, той ни наплаши , та мъж ми вдигна кръвно. Съвсем изродско му е станало поведението, в присъствие на мъже...
Оттам при Вожда нахлух, да ме уреди за Михова, тя ни успокои и така...

# 592
бе вкъщи ще ги опазиш някакк си, ама навън като се разтичат в различни посоки  newsm78

# 593
вече си мисля, че на тоя човек му е малка пишката  Thinking

# 594
  • София
Има едни колани, като кученца ги разхождат..

# 595
  • София
аз бърсах кафе тая сутрин  Crazy
баща му си мислел, че чашата му е на високо, ама нашия я докопал, разлива и цопа с крака вътре, накрая реве че е мокър.
докато събирах кафето успя да счупи две чаши.
и това се повтаря всеки почивен ден, работните не знам как е, баба му не се е оплакала.
снощи хукна гол, изпика се насред стаята и понеже като се намокри ламината става пързалка не може да стане, целия се беше омазал. ние се хилим отстрани и не можем да го вземем, щото той не спира да се въргаля.

# 596
  • София
Ами някой ден ще разкажа подробно, ама да мине всичко..

# 597
 hahaha дебелан е голям образ. ти без памперс ли го държиш?

тия колани са за прохождане, а не за разходка.

# 598
  • София
ако успея да го обуя е с памперс, но взе да бяга, много му харесва да е гол, само се щипе по кълките, като сумист  Mr. Green

# 599
  • София
Иска да си показва достойнството hahaha

Общи условия

Активация на акаунт