Домакини 35 / Великденски приготовления

• 30 176
  • 737
  •   1
Отговори
# 105
Ще ви почерпя довечера,Марчева!   bouquet

# 106
  • София

Марче добрюююююютро  newsm51
ДУ!
Хортензийке, що си крива?
София, ти от къде си, от София или?? То и ние живеем повечето в апартаменти, то къде да живеем.. Joy
Дисциплина няма, няма, никой не черпи. Ама ще взема червения молив и  Naughty

# 107
Айде на английската закуска, че да държи до вечерта  hahaha hahaha hahaha

# 108
Живея в Бургас.  Simple Smile

# 109
  • София
Ще ви почерпя довечера,Марчева!   bouquet
Добре,  ще спретнем купона.  Simple Smile
Калинке...добре че не пусна алкохол, рано ни е  Joy или то няма значение, кой кога си може.

Ейййй, измъкнахме го най-накрая.  Simple Smile

# 110
  • при късмета
Ох, това МЦ ще ме побърка. Хукнах се на доктор за 2 дни закъснение и един отрицателен тест в понеделник. Изобщо не ме прие, каза ми другата седмица  ooooh! ма как другата седмица, бре сега съм отишла. Обясних й случая, тя ми вика ми нормално е. Още един тест направих и той отрицателен. Старческо закъснение, значи. Докторката ме пита за години и каза, че било нормално да си сменя времето  newsm27 Та тъй, официално съм с трета възраст

# 111
  • София
Ох, това МЦ ще ме побърка. Хукнах се на доктор за 2 дни закъснение и един отрицателен тест в понеделник. Изобщо не ме прие, каза ми другата седмица  ooooh! ма как другата седмица, бре сега съм отишла. Обясних й случая, тя ми вика ми нормално е. Още един тест направих и той отрицателен. Старческо закъснение, значи. Докторката ме пита за години и каза, че било нормално да си сменя времето  newsm27 Та тъй, официално съм с трета възраст

Добре дошла У нашите редици.  Hug Не се притеснявай говоря глупости.  wavey

# 112
Аз мисля да излизам на разходка с детето. То много се радва,когато се разхождаме с количката,но проблема ми е,че не е като повечето бебета,които искат да излизат от количката да се разхождат,а 5 минути навънка и поне 1 час в количката.  ooooh!

# 113
Ма ко, как трета възраст бе, няма да се даваме  Hug
Хортензия,  Hug
Маре, добрЮтро!
София, добре дошла и от мен!
Тук времето е гадно - уж пече, обаче излезе един студен вятър, ужас. Май ще пропуснем разходката.
Добре поне, че племенницата е у нас - тя се занимава с Ванко, аз чистя прозорци . Егати идилията Crazy

# 114
Но пък,когато иска навънка и на Йонито и е омръзнало от количката,като я изкарам НЕ ИСКА ДА ВЛИЗА В КОЛИЧКАТА ви казвам!  Grinning

# 115
Ма ко заради пролетта е не се притеснявай!!!
Марче ами то връщане назад няма... Ама си е хубава възраста ни  hahaha hahaha hahaha
За алкохола - едни пият от радост, други от мъка, трети от сутринта  hahaha hahaha hahaha
И още един лаф - една работа не я ли хванеш рано сутрин - не ми я хвали  hahaha hahaha hahaha

# 116
Аз съм едва на 24. Скоро ще навърша 25. Абе,млада мадама съм!  Grinning

# 117
  • Sofia
Мушкат, какво напусна, бре? Не се тормози.  Hug
Душата, няма да мааам, ще си ги стискам днес. Нали чаках куриер - такъв ден го броя за домашен.
Гушкането миткосва около кооперацията, това е важното, тя да дишне въздух и да се разтъпче, че иначе у дома търчи. Получихме преди 3 дни онзи Милка крава и от тогава я яха и... препуска у дОма, както рекох.  Laughing  Тя пък една тъпа физиономия има... кравате де.
В събота мисля да  отбележим седмицата на книгата - в столична библиотека (мисля и да си направя и там картон, че в кварталната ни библиотека, не стигат нови книги)

Абе, тя София писа още в първя си пост, че е в Бургас, ама някой не се е разсънил...  Laughing  Да набляга на кафето.

София, не държим на лични творения за почерпката, не се коси.  Simple Smile
Ще ни я покажеш ли малката Йоанка?

Сватя, ти па за два дни закъснение какво си си се шашнала... какви трети възрасти #Crazy ... сега ти повярвх, че  не ти е добре...  Wink

Калинка, вероятно на стандарт е въпрос, да, на висока длъжност, в голяма фирма е деверът.
О, книжки за детето бях поръчала. Grinning

Аааа... пак нови отговори преди да публикувам... 5 ... не смогвам  ooooh!

# 118
Но пък,когато иска навънка и на Йонито и е омръзнало от количката,като я изкарам НЕ ИСКА ДА ВЛИЗА В КОЛИЧКАТА ви казвам!  Grinning
Пробвала ли си слинг?

# 119
Оууу,сега пиша от телефона,че ни се развали единия комп. Довечера,когато се върне мъжа от работа с другия компютър ще ви пратя снимчици!  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт