Домакини 35 / Великденски приготовления

• 30 171
  • 737
  •   1
Отговори
# 90
ма ко Аз пък съм се събудила в 7:00 и сега тъкмо събудих децата.   Crazy

# 91
Ма ко, сигурно е от времето. Да се оправяш  Hug
Лейдибърд, така е, но не се издържа вече. Никога не съм била толкова пълна, и ми тежи, и не се чувствам добре, и само се потискам, и, и, и....Няма да продължавам. А относно кърмата - чета непрекъснато в кърмаческия, диетуват си момичетата, и се надявам и аз да успея без да си навредя на лактацията. Ще видим  Peace Между другото няма да изключвам никакви храни от менюто си, просто ще гледам да въведа някакъв режим, плюс прием на много вода, разходки и ... дано да се похваля в най - скоро време. Обаче колко имам за сваляне, не е истина  Tired

# 92
Искате ли една сутрешна почерпка-изненада?  Simple Smile

# 93
Искате ли една сутрешна почерпка-изненада?  Simple Smile
Давай. На почерпки не отказваме!

# 94
# 95
  • Sofia
Джейми, честит празник! Да ви е здрав и щастлив рожденникът!   bouquet

Честит Международен ден на детската книга!  Grinning

По повода подарих книжки:
Скрит текст:

и комплект Lego friends s Mia. 

Чакам си и поръчката от Ентусиаст.  Grinning
Гушкан разгледа детайлно книжките и сега вече е на Легото.

Мако, хайде освестявай се де.  Hug

Вио нека да имаш кърма достатъчно дълго, а после цял живот имаш време за диети   bouquet
  Вио, съгласна и с Калинка, и те разбирам... успех!  Hug

За имиграцията... двера и етървата отидаха за 2 седмици сами, да харесат жилище от предложените им от работата на девера, да изберат у-ща за децата. После си взеха децата и заминаха.

Хубав ден, момичета!  Grinning

# 96
Хайде на второто кафенце  smile3546  food010
Има мъгла и съкратихме разходката  #Cussing out
Вио правилно си решила да не се лишаваш, а да намалиш - ако детето сучи, то ще стимулира лактацията - тя зависи повече от течностите, отколкото от храната, но и времето се стопля и като увеличиш разходките - ти си млада - по-лесно се свалят.
Аси почерпката-изненада е наистина изненада - нищо не виждам  hahaha hahaha hahaha
ма ко и аз съм така и си мисля, че е от пролетната умора и смяната на времето.
Морена хубави подаръци си направила   bouquet По въпроса за училищата - поне тук не можеш да кандидатстваш за училище ако детето не е в страната. Подава се форма в кметството с паспорта на детето и те ти дават списък да избереш, кандидатстваш отново и където има място там се записва. Та ми е чудно в коя държава са се устроили за 2 седмици?

# 97
  • София
............
Аси почерпката-изненада е наистина изненада - нищо не виждам  hahaha hahaha hahaha

Joy Joy
Ха, добър ви ден!  Hug
Събудих се  Rolling Eyes
Смучкам едно кафе да се освестя.  Simple Smile + няколко  smile3546
Всяка сутрин решавам, че съм на диета и това ме държи някъде къде 17-16 ч, а после... ooooh!
Приятен!

# 98
Здравейте!  Казвам се София,от Бургас съм,имам едно дете.  Simple Smile Приятно ми е!    bouquet

# 99
  • Sofia
почерпката-изненада е наистина изненада - нищо не виждам  hahaha hahaha hahaha
 Joy Joy...
В Германия са.
Благодаря за вниманието, Калинка!  Hug

При нас пак е хубаво времето. ММ е в гаража и Гушкан играе наоколо.
Тъкмо ми дойде ми поръчката.  newsm44

Вчера готвих копривена супа с гъби (челядинки  Heart Eyes).
Днес май мусака се очертава + таратор. Хляб нямаме, ще правя.

Йее... пролетта ни носи нови попълнения!  Grinning

Sofia_ , добре дошла!  Simple Smile

О, душа, добре събудила се!  Hug

# 100
Проготвяте ли се вече за великденските празници?  Simple Smile

# 101
Напуснах:-(. Много ми е... смотано.

# 102
  • София
.........

О, душа, добре събудила се!  Hug
Какво правиш бре, Моренче?? Къде ще мааш гащи днес?  Simple Smile а онази красотница къде ще я водиш??
София и  Аси  добре сте дошли, но момичетата ви казаха, че си имаме някои условности за влизане при нас. Първо: колко деца на килограм имате, второ : колко мъже гледате собствени или чужди да се знае подробно, кой от къде е и какво прави там  Simple Smile и най-важното тук се влиза с подаръци и най-вече нещо сладичко. НиЙ ядем и пием всичко, кой какво ни даде, не отказваме нищо, въпреки че сме на диетка перманентна.  Joy Joy  Ако оставате да ви записвам У домовата книга или .. newsm78

# 103
Запиши ме!  Hug Имам 1 дете. Момиченце, на 3 месеца,казва се Йоана. Simple Smile Отдавна исках да се регистрирам,но нямах достатъчно време.  Simple Smile Живея във апартамент,имаме си коте. Simple Smile

# 104
София добре дошла   bouquet
Марче добрюююююютро  newsm51
Морена каква е новата поръчка? Първа моя братовчедка се устроиха 4-ри членно сем. в Германия - мъжа ѝ е анестезиолог, но и те почакаха година докато се съберат - вероятно е въпрос на стандарт и компромиси. Аз днес ще пълня само гъби, че има още агнешко  hahaha
Хортензия какво стана?????  Hug

Общи условия

Активация на акаунт