Домакини 35 / Великденски приготовления

• 30 196
  • 737
  •   1
Отговори
# 150
  • UK
Нови домакини ли имаме ами добре дошли  bouquet

Софияа  как така и работиш и кърмиш? Да не би да кърмиш Mr. Green само в дните, когато не си на работа Crazy
Аз с дълги нокти няма да мга да обслужвам бебитата hahaha

# 151
http://www.fashion-lifestyle.net/history_broi41/ Мисля,че тези нокти са като моите на дължина.  Simple Smile Кокона,не.   #Crazy Бабата и дава от шишенцето,но аз след това я взимам от баба и я кърмя дълго.  Crazy

# 152
Ох, София, на колко съм години....На много - 36  Wink Защо питаш?

# 153
Казах. От любопитство просто. Simple Smile Ама то аз съм най-младата тука..  Thinking

# 154

Тогава аз съм съученик на динозаврите  Joy Joy Joy

# 155
  • при късмета
Може да се смеете, ама аз без нокти съм като без пръсти. Толкова съм свикнала, че не мога да хващам нищо като хората, ако се наложи да изрежа всичко. Даже детето с късите нокти повече дерях, отколкото с дългите. Не мога да си координирав фините движения без тях.
Обикновенно са ми по-далги от тези на картинаката на София
А за рисуването, да не помислите, че съм Пикасо. Обикновенно някоя фигура ми изниква. Случвало се е да не мога да го направя втори път.
Ама за рисуване определено нямам време от как се е родил шефа, та карам без лак обикновенно

П.П Ъъъъ, такова, за години днес не се говори  Crossing Arms  Laughing
Калинка, в такъв случай аз съм прародителя им  Joy

# 156
Казах. От любопитство просто. Simple Smile Ама то аз съм най-младата тука..  Thinking
Не е вярно - Тити е май по-млада  newsm78

# 157
След 12 дни ставам на 25 аз.  Laughing

# 158
  • София
Не, не си.
Дълги нокти мразя, а като правя сладкиш да ми влиза под ноктите, не!  Фин маникюр - да. Картинки - мразя. Френски ....добре е.  Днес отивам да се правя на красотница.
Джейми, честит празник!! Аз забравих да те поздравя.  Sad Извинявай, ама сутрин съм като отнесена Станка. Да сте живи и здрави и приятно!!  Hug
Хортензия, не може ли шефа ти да те съкрати и да отидеш на борсата за една година?

# 159
София - спокойно мога да съм ти майка  hahaha hahaha hahaha само дето сина ми е на 9г.  Joy Joy Joy и не казвам аз на колко съм, а казвам той на колко е  rotfImbo rotfImao hahaha Joy
Марче и аз ставам вече да се заформям, че да съм красотна за концерта на малкия. Ако разрешат снимки ще направя.

# 160
Ма ко аз харесвам дами с дълги нокти, но не харесвам моите ръце с тях. И с дрехите съм така - много ми харесват определени дрехи на другите хора, но не са за мен - на прима виста примера е с пелерини и пончо - много ми харесват, но като ми е огромен бюста - изглеждам на елха в тях - точно като конус съм  hahaha hahaha hahaha

# 161
Стига бе, и моят бюст е много голям, ама нося пончо и пелерини  Rolling Eyes Дали не изглеждам и аз като някоя елхичка, а  Joy

# 162
И аз нося пончо,Вио.  Crazy Не мисля,че ми стои много добре. Crazy

# 163
Добре дошли и от мен на новите домакини...

Тогава аз съм съученик на динозаврите  Joy Joy Joy

newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

Аз пък съм млада пък! Бях де,мА кО от туй............

кО прайкате днес бей? ......Аз Одих на очен доФтур.....Нищо ми няма....само + 1/2 диоптър на всяко очО ......  
Засега няма да слагам цайси каза доФтура,щото "Окото е ненаситно и все иска още и още......Ако сложиш сега очила,диоптъра ще скочи много бързо" ....

Мъ Ко ДА Съ ПРАй.......Такъв е жУвота.......

Та.......Да сЪ пУчерпим по тоз случай викам аз......

По въпроса с ноктИте......Аз съм музикант.....Никога не съм имала дълги нокти,заради инструментите на които свиря.......На всичкото отгоре са и чупливи......Тъй,че и да не бях музикант пак маникюр - дълъг нямаше как да отгледам...... Пак да кажа......кО да сЪ праЙ....тАКЪВ Е ЖуВОТА!  Joy hahaha

За големият бюст......Всеки си носи тва дет му е дал Господ! ......Не страдайте от комплекси и си живейте живота! Ходете с изправен гръб,а не прегърбени,за да го скривате.......Хората пари дават да си уголемят ц**те  вие пончо - мончо...дрън-дрън,та пляс!  Hug Hug Hug Hug Hug

Последна редакция: ср, 02 апр 2014, 14:12 от TheNMaster

# 164
Много сте изписали, докато се добера до лаптопа. Ха, здравейте!
Ма ко, благодаря за новата тема.
Реших днес да не излизаме, че да си оправя къщата и се изморих. Изхвърлих разни нещица, които отдавна гледат към вратата, изчистих, сега правя кюфтета по чирпански. Мисля и една мусака да врътна и един сладкиш да забъркам и съм готова.
За агнешко си говорите. Аз обичам, но рядко готвя. По традиция на Великден сме при моите баба и дядо и те ще се погрижат за обяда. Аз ще боядисам само яйца.
Отивам да ви прочета и пак ще намина.
За всички  Hug

Общи условия

Активация на акаунт