Домакини 35 / Великденски приготовления

• 30 198
  • 737
  •   1
Отговори
# 165
  • UK
Ох, София, на колко съм години....На много - 36  Wink Защо питаш?

Тогава аз съм съученик на динозаврите  Joy Joy Joy

и аз и аз  hahaha hahaha hahaha hahaha София, а какво значение има фактора възраст Crazy тука по др параметри сме събирани  tooth

# 166
Стади  Hug
Мастър аз съм с два чифта очила  Joy Joy Joy Joy ама дерзай дет се вика "до де са ти дълги ръцете"  hahaha hahaha hahaha предполагам знаеш този лаф  Joy
Вио слагала съм, ама като се погледна в профил на огледалото.... #2gunfire То и нокти съм рисувала, то магнитни лакове, то лепенки, то камъчета..... чи кък няма да се пробва от всичко  Joy Joy Joy
Кокона давай да правим сдружение "Без възраст"  Joy Joy Joy Ама ние сме с предимство - ето и ти - от тук нататък като те питат на колко си години - отговаряш - ами децата са на 3месеца   bouquet

# 167
  • Germany
Хортензия и аз мисля, че е най добре 1во да си пуснеш неплатената и после да напускаш. Това са още 6 месеца стаж + осигурени здравни застраховки!

# 168
Ванко се наспа, сега Дея заспа  Rolling Eyes Изобщо, голямо разминаване днес...А мама кога ще се наспи, питам аз? М?
Сега ще направя някакво кремче за закуска на Ванко, и ще се навъртам наоколо. Че хич ни моЪ без вас, нали знаете  Hug

# 169

Мастър аз съм с два чифта очила  Joy Joy Joy Joy ама дерзай дет се вика "до де са ти дълги ръцете"  hahaha hahaha hahaha предполагам знаеш този лаф  Joy

Знам го,знам го...... хихихихихихих....... Скица си ти! Благодаря,че разбираш от майтап!  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Вио,кво кремче шА спретнеш?  Flutter

Последна редакция: ср, 02 апр 2014, 14:45 от TheNMaster

# 170
  • Fort Worth, TX
О, Мастър.хАЙ.
бЯХ до бюрото по транспорта.Изкарах на трите броя карти за гт.Да не остана по назад си купих лалета. Mr. Green
Сега ще поблея и ще събирам прането, за да отворя място за следващата пералня.
Привет наСофия..
Маре, ко става.Като рекна маникюр трябва си махна лака , че е почнал да се лющи.Аз чинии не мия тия дни.За тая цел съм назначила Коцето.След като може да митка по кафетата с навехнат крак може и чинии да мие.Гадна съм, а?

# 171
  • Sofia
Вио, аз днес ще правя за следобедна закуска на Гушкан кисело мляко с печени ябълки - супер любимо кремче на цялото ни семейство. Споменавам го за идея разбира се.  Simple Smile

Крем, моите големи отдавна си вадят сами картите.
За чиниите - тц, не си. Абсолютно си права.  Simple Smile

# 172
  • Fort Worth, TX
Те и моите сами си ги вадят.Обикновенно един вади за двамата.Сега обаче реших да ида аз.Нали искат и за малкия , за да не го таксуват, та затова.
Успокои ме.Мислих си, че съм най-голямата гаднярка. Mr. Green

# 173
Здравейте! Нова съм тук. Да ви се представя: Казвам се Мая, от Варна , на 34 години , имам 2 деца .  Simple Smile

# 174
  • Fort Worth, TX
Здрасти.Увеличаваме се.Това е добре.

# 175
Видях,че не може без да се представим тук!  Simple Smile

# 176
  • Sofia
Здрасти, Мая, добре дошла!  Grinning
Дай да те повтъртя на шиш малко... ям тук сладолед на лаптопа и си нямам друга работа в момента... колко са големи децата, какво правят?  Grinning

# 177
Да бе, много нови домакини напоследък. Супер. Добре дошла, Mayq  Hug
Мастърче, кисело мляко с банан. А пък аз ще рупам морков.

# 178
Едното палавниче е на 10,другото на 5.  Grinning Ами голямата кака играе навън,а малкото братче реди пъзели.  Simple Smile

# 179
След като може да митка по кафетата с навехнат крак може и чинии да мие.Гадна съм, а?

ПраЙлнооооо......А,така! Бравос! Не си гадна , даже изобщо.....  Laughing
Така ще се научи да не хленчи и въпреки "трудностите" да си понася отговорностите......Иначе цял живот ще хленчи на някой ,ако друг може да свърши някаква работа изобщо да не си мръдне пръста.....А такива познавам - с лопата да ги ринеш......  ooooh!

Здрасти, Мая, добре дошла!  Grinning
Дай да те повтъртя на шиш малко... ям тук сладолед на лаптопа и си нямам друга работа в момента... колко са големи децата, какво правят?  Grinning

Ох,шА умра.....Моренче в ролята на шишовъртач.......  hahaha hahaha hahaha hahaha

hahaha hahaha hahaha

Мастърче, кисело мляко с банан. А пък аз ще рупам морков.
Мхм,ясно!  Hug И аз ще взема да из'рупам един да съм ти компания..... Hug

Общи условия

Активация на акаунт