Домакини 35 / Великденски приготовления

• 30 223
  • 737
  •   1
Отговори
# 180
Вио,аз съм най-голямата домакина! Цял ден готвя ли,готвя.  Grinning

# 181
  • Fort Worth, TX
И кво готвиш толкова?И ние готвим, ама чак пък цял ден да се правя на готвачка ай мерси.

# 182
Днес направих домашни бисквити-изядоха ги. После ме накараха да правя тирамису,но още не съм го почнала.  ooooh! Това са десертите за днес,а за другото да не говорим.  Joy То и за 10 души ще стигне да ги нахраня.  Laughing

# 183
  • при късмета
Добре дошла Мая   bouquet
Чакам да стане пилето, след малко го изключвам. тамън реших, че съм готова и поглеждам всичко раздигано около мен. Убуу съм раздигала, ама прахосмукачка не съм пуснала  ooooh! оф днес май не ми е ден. Ще я зарежа май прахосмукачката. И без друго избърсах прахта, а сега наново да вдигам, неее.
Креми, не тормози детето  Laughing, каква си значи лоша. Как му е глезена между другото?
Мастер, мърдаш ли? Не знаех че си музикант

# 184
  • Sofia
Морковите дето ще рупате, зайци такива, са по-вкусни на солетки. bowuu  Питайте зайо Гушкан и покрай нея и такива дето не ядат моркови проядоха...

Мая, браво, на каката ви... същински ме зардва, че играе навън. И за момчето ти се зарадвах по същата линия...  Браво!  bouquet

Аааа и аз не съм толкоз готвеща... колкото и да обичам, цял ден, пък дори и всеки ден не си падам да му се посвещавам на готвенето.  Laughing  Виж, месенето не го броя към готвенето.

# 185
  • Fort Worth, TX
О, боже ти нищо не си видяла.Просто не си се сблъсквала с активно спортуващи 17 годишни.Способни са и теб да изядат. Mr. Green

# 186
Мая привет и от мен   bouquet
Аз се закъпах сега остана да си оправя косата и малко грим да турна, че тук покрай тези "мити чинии" и аз започнах да не ползвам грим  Joy
Мастър преди време като ходих да си подновявам шофьюрската книжка, че беше с професионални категории докторката реши, че ми е пораснал диоптъра и аз веднага хукнах в "Св. Петка", а там доктора ме пита - вие нали знаете с какво късогледство сте? То нараства само в пубертета! Казвам знам, ама може да карам втори... оня ми се хили и ми казва - да, ама не - за втори чифт цайси сте  Joy Joy Joy Joy Та добре, че разрешиха махането на категории - разкарах ги и сега съм си само любител, че тук пък какви лицензи се плаща за категориите...

# 187
Морена,аз повече от 3 часа по компютрите не давам на деца!  Naughty Едно от децата ми носи очила. Ех,по наше време.. Колко хубаво беше без интернет! Simple Smile

# 188
  • Sofia
Ех,по наше време.. Колко хубаво беше без интернет! Simple Smile
Мдаа.....  Crazy

# 189
И им се чудя на родителите,които дават на децата си по цял ден да висят на компютрите.  ooooh!

# 190
Мая аз и сега възпитавам малкия като по мойто време - учене, четене, тренировки, бой, комп - само ако има проект, който да прави по него, тв - никакво, филми каквито аз преценя - абе изобщо - пълна цензура и контрол над медиите  hahaha hahaha hahaha

# 191
Калинке,не прекаляваш ли малко?  hahaha

# 192
Калинчееее.....  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Ех,по наше време.. Колко хубаво беше без интернет! Simple Smile
Мдаа.....  Crazy

Още едно.....Мдаааааам.......  Mr. Green

Морковите дето ще рупате, зайци такива, са по-вкусни на солетки. bowuu  Питайте зайо Гушкан и покрай нея и такива дето не ядат моркови проядоха...

Е,арЕ де......Още ли да подпитваме кое-как и т.н. ?!  hahaha

Вио,аз съм най-голямата домакина! Цял ден готвя ли,готвя.  Grinning
Ха,и аз съм така.....Брях! Какво единомислие.....
Отивам да правя кекс (с портокалови корички,орехи и стафиди вътре) .

# 193
  • при късмета
Оф, при нас тепърва започва силното привързване към компютъра.Откак ме накара да намеря сайта на картуунетуърк и пипна игрите с Бен Тен. Това от реклама.Става със зор и понякога виси и повече от час. Досега толкова дълго нищо не му е привличало вниманието. Седеше на компютъра за Маша и мечока или някое детско, не по-дълго от 30 мин. Даже пълномеетражно филмче, трудно издържа.
Вдигам го колкото и да протестира.
Пооправи се времето и вече сам стои по-дълто навън, което донякъде ме успокоява.

Много моркови яде шефа. Даже си спомням, че тук някой ме пита дали не става оранжев. Изяжда по 2-3 моркова днес и сурови и като варя за нещо, задължително предвиждам повечко. И почти не готвя без морков

# 194
ма ко Моите дечица също влизат във сайтовете на картуун и дисни да играят игрички. Simple Smile Но не им давам повече от половин час. Naughty Сутрин,обед и вечер давам аз по 1 час,а понякога само за 20 минути. И наказвам без да ми мигне окото!  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт