Домакини 35 / Великденски приготовления

• 30 225
  • 737
  •   1
Отговори
# 195
  • Sofia
Мая аз и сега възпитавам малкия като по мойто време - учене, четене, тренировки, ..., комп - само ако има проект, който да прави по него, тв - никакво, филми каквито аз преценя - абе изобщо - пълна цензура и контрол над медиите  hahaha hahaha hahaha
От мойта партия си тиии....  Grinning   Hug
 Макар за сега само с ТВ и филмите да се застъпваме с вас.   Simple Smile  Така си е, СЕМ като спи...

Мастър, за солетките ли да си издам тайната...  ooooh!    Режа го  на солети/тънки пръчици и това е.  Ето, с такова подаръче посрещам Гушкан от у-ще.  Grinning  

Мако, моята яде почти всеки ден по един суров, отдлено и аз почти не готвя без морков. Нищо и' няма, не мисля, че е много това, което яде тя.
Гушкан само гледа филми на лаптопа и знае за Гугъл, че почти всичко може да ни каже и да научим разни неща, търсим разни животни или растения с нея, аз оперирам тя гледа.  Знае и, че книги могат да се четат.  Толкова за сега.
Игрите ни са физически - навън или настолни. Тази година мисля "Ръбче" да и покажа и да играем.

Последна редакция: ср, 02 апр 2014, 15:47 от Morena

# 196
Аз даже топки вкъщи не позволявам да се ритат. Naughty Ще счупят нещо и после.. ooooh! Морена,аз често варя морковчетата Simple Smile

# 197
  • Sofia
Е, да, топката си е за навън. Simple Smile

Моята почивка е на свършване, ще стана да сложа маята за хляба и после... замесвам.

Марчето къде замина, каза ли?   Какви ли ги върши сега?  newsm78

# 198
Добре дошли на новите дами.   bouquet

# 199
Ех,колко сте гостоприемни днес! bouquet

# 200
Mоренка,мерси за "солетките"  Laughing .... Аз избирам тънки и хрупкави морковчета..... Не ги режа,направо хрупам.....Досега дълги уши не са ми поникнали.....Или може би не се виждат,щото чувам всичко,което искам да чуя..... hahaha Mr. Green......

Само като ще имаме гости и нарязвам така,но поливам с лимонов сок ,за да не потъмняват.....Подреждам в чаша......

# 201
  • при късмета
Аааа не, на ръбче ще ме бие  Laughing много съм смотана в тая игра, удря ме топката по главЪта  Joy
С топката играе с баща си, с мен докато беше много малък.
Ще ходя да го взимам след малко

# 202
Мако,а той къде е? newsm78 Но пък момичето ми играе с мен на топка,а момчето ми - с бащата.  Grinning

# 203
  • при късмета
На градина е. Взимам го по-рано от повечето деца. Като е хубаво времето ходим където иска, като е лошо пак предпочитам да го прибера по-рано.

# 204
Програмата им е облекчена,нали? Вчера беше на градина нашия.  Simple Smile Утре пак ще я пратя. Днес не я пратих,че ходихме на зъболекар - да му вадят зъбче. Simple Smile

# 205
  • при късмета
Той е ІІ група, не е предучилищна, януари е роден

# 206
Мая - изобщо не прекалявам - щом на този режим сме станали хора - значи работи  hahaha hahaha hahaha а и като гледам днешната младеж.... не ми се ще да става такъв  Joy
Първата сериозна книга, която прочетох на 9г. беше "Педагогическа поема" на Макаренко. Горещо ви я препоръчвам на вас, защото съвременните деца изобщо няма да я разберат  Joy Joy Joy
Вече съм накипрена като калдъръм кокона, изпуших си цигарката и тръгвам на концерт - нъц!  hahaha hahaha hahaha

# 207
Айде, Лейдибърд, приятно! И да снимаш!
За компютрите - за сега удържам положението, ама Ванко е малък и не проявява чак такъв интерес. Най - много някоя Маша да изгледа, и толкоз. ТВ също не гледаме - само свекървата е предател, и като ходи в нейната стая се заглежда чат - пат. Да видим като порасне как ще е... Аз лично предпочитам да кара колело навън, отколкото да виси на компа, ама дали ще ме пита някой, не се знае  ooooh!

# 208
А Ванко на колко е години? Simple Smile

# 209
2 год. и 7 мес.

Общи условия

Активация на акаунт