Домакини 35 / Великденски приготовления

• 30 230
  • 737
  •   1
Отговори
# 210
Ауу,наистина е мъничък! А други деца имаш ли? Simple Smile

# 211
Да, една красавица Дея на 3 месеца.
Малко на чат го обърнахме тука, да извиняват другите  Hug

# 212
Пиши съобщение.  Hug

# 213
Една приятелка ми каза,че ще се регистрира тук.  Simple Smile

# 214
  • София
Джейми, да ти е здраво и щастливо детенцето и цялото семейство! Весел празник!

Добре дошли на новите момичета! Hug

Днес ми е едно мързеливо, много мързеливо. Поразходихме се малко, поприготвям багажа , че отново ни чака кратко пътуване.

Маникюр харесвам съвсем малък, 2-3мм, с лак в телесен цвят„ Но при мен не се получава, чупят се нокти, не ми е удобно.

За тв и компютър- ще ми се някакво средно положение да успявам да държа вкъщи и мисля, че успявам. Мария е на 9 г и компютърът го ползва основно за търсене на информация за училище и за...слушане на музика, което е хубаво. Игри никога не е обичала да играе като малка пък съвсем. Имаше един период 6-7 годишна беше, обичаше да облича кукли на компютъра и да подрежда мебели в някакви стаи, но тя е толкова приципна по характер, че сама си пределяше примерно 20 минути на ден и ме караше да и засичам и да и казвам като минат. Crazy
ТВ вкъщи се гледа също в разумни граници. Не ми харесва, че Мария гледа две филмчета по Дисни ченъл, изключително плиткоумни филми според мен. Уж са тийнейджърски, ама са тъпи, ама тъпи- Късмет Чарли и Джеси. За радост от училище, извънучилищни занимания като балет и английски и разходки навън не и остава време и рядко ги гледа тези простотии.
Но пък четем книги bowuu, обожаваме да четем книги всички вкъщи, кой каквите тематики обича- такива.

# 215
Валенце,защо не и ограничиш интернета и телевизията? Simple Smile

# 216
  • UK
А Ванко на колко е години? Simple Smile

Ми то си пише на линийките Crazy айде, добре дошла и от мен   bouquet

Ма ко Hug туй с главЪтЪ  hahaha hahaha hahaha hahaha извинявай, ама ме разсмя  с глас  Joy
Аз чакам ММ да се върне и изчезвам към банята Crazy търпение нямам вече! Mr. Green

# 217
Аз до сега бях навън- играхме с децата.  Crazy

# 218
  • София
Валенце,защо не и ограничиш интернета и телевизията? Simple Smile
Не те разбрах, аз точно това написах- че нито много телевизия гледа, нито на компютър обича да седи, освен за важни неща или за слушане на музика. Какво да и ограничавам? има две глупави филмчета, но блгодарение на това, че е ангажирана доста с извънкласни занимания и с учебен материал и разходки, та не и остава време да ги гледа. И да гледа понякога, то е в съвсем разумни, бих казала даже минимални граници. Особенно сравнявайки я с връстниците и. Вкъщи няма тотални забрани за интернет и тв. Достатъчн сме разумни, за да си поставяме граници сами, вкл и децата. Peace

# 219
Ние пък понякога сме много пристрастени към компютъра. Ето - едното дете преди малко пак ке помоли да му пусна компа,но след половин час го загасям!  Simple Smile

# 220
  • Germany
Като ви чета колко сте принципни и отивам да се срамувам в ъгъла  Embarassed Аз не ги ограничавам, особено за ТВ. Ако имат време гледат. Сега като е топло, време за телевизия не остава, че са по цял следобяд навън, но зимата гледат доста. Това им помогна много за проговарянето на езика и тук и в Полша.

# 221
Е, добре, де! Как ви оставих на 6 страница, а ви намирам на 15-та? Изписали сте света.  Laughing

Ха, добро утро и от другия край на света! Тук цунами няма, няма и да дойде. И целият Тих океан да се надигне, на 2600 метра няма да се качи. Но имаме приятели в Чили, те са добре, то заметресението е било на север, а не в Сантяго.
Днес съм зле, хрема, гърло, тялото ме боли, абе наредих се едно хубаво... Пия прясно изцедени лимони с мед и някакви прахчета. Лимоните са лайм, всъщност. Дано бързо се оправя, че имам много работа навън, която засега съм я оставила. В НЙ ни очакват макс. 15 градуса, тоест студ, а аз нямам нито обувки, нито яке. В голямо приключение се вкарахме!

Добре дошли и на новите момичета!   bouquet

# 222
Привет,Смърфиетке. Днес си говорих с една приятелка за този сайт и тя каза,че ще се регистрира. Crazy

# 223
  • Sofia
Ох, Смърф, да оздравяваш качествено и бързо!  Hug
В НЙ, може и да се постопли, нали не тръгвате утре-други ден...  Thinking

Ябълките са готови, а как миршеше докато се пекоха...  Heart Eyes ама Гушкан спииии...
Тестото е почти готово за оформяне, още малко ще го изчакам.  И ще сложа муската. Тараторът отлежава.  Simple Smile

# 224
Ех,Морена. Сега като ви запозная с Креми. Crazy Тя ще черпи задължително!

Общи условия

Активация на акаунт