Домакини 35 / Великденски приготовления

• 30 198
  • 737
  •   1
Отговори
# 120
Вио,пробвала съм - слинг шалче.  Simple Smile

# 121
Тук съм Simple Smile

Sofia_ добре дошла  Hug
Вио опитай , за 90-дневната знам че много кърмещи мами я спазваха.
Хортензия Мушкатова какво стана отказали се от неплатения отпуск ?
ма ко не ходи ли ти на тези прегледи по програма скоро ? Или се лъжа ? Нали нямаше никакви проблеми .

Направо не ми се вярва че денят върви безаварийно засега.Сглобих тортата за в къщи взех и занесох тази за градината, оставих още сутринта фотоапарата за да ги снимат, но изненадата беше че ме поканиха сама да го направя Simple Smile Отделиха масичка сложихме тортата , детенце , в този момент освен госпожите, лелята  и сестрата дойде и директорката ( нали ще си имаме тържество следобед ) да провери как вървят репетициите.Та честити и тя празника.Излиза и до вратата вижда големия ми син и го покани и него в стаята да се снима с брат си . Накрая рожденика се разплака като си тръгвахме, ама се надявам бързо да се е успокоил.Много са приятни в тази градина, в тази в която беше баткото не беше така.
Сега остава да измисля гарнитурата, не ми се иска да е картофи, зелена салата задължително ще има, мариновала съм пържолите ,то друго май не ми е нужно.
Е не не мога да публикувам Simple Smile

# 122
  • при късмета
Добре дашла и на София, прости старческата ми разсеяност  Laughing
Марчеееее, абе ти си знаеш  Wink ама те водя по точки, да знеш  Wink
Огладнах от тая закуска Калинка, а не закусвам по принцип
Хортензия, не можа ли да ги натиснеш за по-добър за теб вариянт? Неплатени, болнични(не знам дали не можеше да минеш с този от операцията), съкращение
Морена и на шефа му харесва кравата. А за другото, ми досега не ми се е случвало. Изкуквам, нали ви казвам, ктарост-нерадост  hahaha
(не ми обръщайте внимание  Mr. Green)
Джейми, по програмата беше само за рак на шииката на матката, нищо друго. Даже нормален профилактичен преглед нямаше, само проба за цитонамаска. Даже имаше един цикъл от тогава

Извадих пил. бутчета да се размръзват ще правя с ориз, че трябва да сготвя повече. Утре ще има някаква профилактика и няма да има ток цяла сутрин. През това време трябва да сменим гнездото на гл. бушон, че дава ядове

Не мога да се вредя да публикувам, ще ми остарее и информацията  Joy

# 123
  • София
.......
Марче ами то връщане назад няма... Ама си е хубава възраста ни  hahaha hahaha hahaha
Да бе , да. Само така си мислиш  Heart Eyes
Вие знаете ли, че тити я няма, що .. newsm78 К`во стана с таз жена?
Скачам да действам, крайно време е.!
Не мога да публикувам четири нови отговора. Отивам да четЪ

# 124
Марче, Тити каза, че е на работа и после ще пише. Ами за възраста - като се сетиш какви терзания те тресат на 20, 30... та сега си ми е по-добре  hahaha hahaha hahaha

# 125
Има ли тема за толкова малки бебенца като Йони?  newsm78

# 126
  • София
Оооо, колкото искаш, ама не знам къде са. Търси за "Бебето и детето"

# 127
  • Sofia
2014 набор е Йоанката, предполагам - http://www.bg-mamma.com/index.php?board=134.0

# 128
Да!  Simple Smile Благодаря,Морена.

# 129
София да не се изнесеш сега от темата - и тук си имаме бебчета  Heart Eyes

# 130
 Heart Eyes Страхотно,калинке!

# 131
  • Sofia
Да!  Simple Smile Благодаря,Морена.
Моля, пак заповядай!  От 9г съм на този адрес (форуми бг-мама), та би трябвало да знам.  Laughing
Има и за кърмени, и на АМ форуми.

# 132
Ах,Йони пак полудя. Почна да се катери по фотьойла.  Crazy

# 133
Лус отиде да разкрасява балконите.... Време е за почивка! Седя тук и чакам, че си лакирах ноктите  hahaha hahaha hahaha

# 134
  • при късмета
Да се лакирам ми е голямо успокоение. Като се съсредоточа в някаква картинка и забравям за времето. Мразя да съхна обаче.
Май това ми трябва сега, ама трябва да чистя бутчетата, нИ моа

Общи условия

Активация на акаунт