Домакини 35 / Великденски приготовления

• 30 198
  • 737
  •   1
Отговори
# 135

Ма ко аз съм със по стари разбирания и не правя картинки - ползвам дискретен светъл лак, или френски маникюр.

# 136
  • Germany
Добре дошли на новодошлите Simple Smile
Джейми, честит празник! Здраве, щастие и късмет за детето ти!
За местенето да си кажа. Ние 1вият път се разделихме и мъжът ми замина пръв, след 4 месеца ние с децата. Беше ни много тежко и на 4мата. Сега в Германия дойдохме заедно, но имахме всичко осигурено от работодателя на мъжът ми за 1вите 3 месеца. Като цяло много зависи от работодателя и позицията. Тук без да е осигурена квартира поне за 1вият месец би било много трудно.

# 137
И на мен скоро ми правиха маникюр.  Simple Smile

# 138
Добре дошла на София!
Джей,
да ти е здраво и щастливо детенцето!       
Напуснах работа, не мъжО, да не си помислихте туй:-). До утре шефа ще мисли дали да ме съкрати или да ме пуска по взаимно съгласие след платения отпуск. Та, пишете ме в домовата книга безработна. Би трябвало да ми олекне (що нерви съм потрошила), а ми е криво и ревливо.

# 139
  • Germany
Смърфи, четох за земетресение в Чили с последващо цунами и при вас. Надявам се, че сте добре!
Хортензия  Hug

# 140
Хортензия,а защо си напуснала? Simple Smile

# 141
Мони,привет! Simple Smile

# 142
  • Sofia

Ма ко аз съм със по стари разбирания и не правя картинки - ползвам дискретен светъл лак, или френски маникюр.
Не знам от разбирания или от що ли, не че аз се лакирам (рядко и точно кат' теб), ама и аз харесам само лак, без нищо върху него. Simple Smile

# 143
Ми защото няма кой да помага с децата. Майчинството ми свършва след седмица. Болнични няма как да ползвам за децата. Едно на градина, друго на ясла, представи си. Пък и според шефа няма толкова работа...

# 144
Аз сутринта се смях на Аси за картинката, но вече два пъти се опитвам и не става  hahaha hahaha hahaha
Мони - много е различно - мм е 6г. вече тук - първите две беше командирован и нещата стояха по съвсем друг начин. След това купихме бизнеса и настъпи промяна - с детето се върнахме в бг, а и искахме първи клас да учи в България. Та докато се достигне стандарта и да не се правят безумни компромиси - трябва време и пари.
Хортензия  Hug
Морена - ръцете остаряват най рано - каквото и да правя - личи си че са ръце на по-възрастна жена, та малко смешно ми изглежда - то все едно да се облека като тинейджър  Joy
Смърфи са на високо - съобщиха за приливни вълни по крайбрежието.

# 145
Аз съм на работа от 08:00 до 18:00,но съм в почивка тези дни.  Simple Smile

# 146
Аз съм на работа от 08:00 до 18:00,но съм в почивка тези дни.  Simple Smile
Е браво, как съчетаваш работата с майчинството? Кърмиш ли? Аз от сега се замислям как ще се върна на работа, а имам още мноооооого време. Ма хич не бързам де - работата не е заек, няма да избяга  Peace
Маникюр си правех много преди да родя Ванката. От тогава насам спрях, защото не си пускам нокти - страх ме е да не ги одера дребните. Харесвах да ми ги рисуват, ама сама не мога - все ходех на маникюристка, поне веднъж седмично.

# 147
Кърмя да. Вио,само от любопитство... На колко си години? Не работя всеки ден. Само помеделнил,сряда и петък.  Simple Smile През другите дни бабата я гледа.  Simple Smile А за другата тема, Вио - аз пък си пускам ноктите и едновременно внимавам да не счупя някое нокътче.  Joy

# 148
  • Sofia
На мен с дълги нокти не ми е удобно, а и не харесвам. Повече от 2мм - не.  Simple Smile

# 149
  • при късмета
Хортензия, как така шефа до утре ще мисли? Нещо не разбрах, реших, че вече е свършен факт. Ако се запънеш не той ще решава. По закон няма право да те съкрати принудително преди детето да направи 3 години. Не напускай доброволно. Щом няма право да те съкращава, не може да ти откаже неплатен отпуск, може да ползваш до 6 месеца. Може да не получаваш пари през това време, но работодателя ще внася микля,че само здравното

Общи условия

Активация на акаунт