Домакини 35 / Великденски приготовления

• 30 270
  • 737
  •   1
Отговори
# 270
  • UK
darq doncova, kanelita, pisenxeto, slavka70, svetla_07, titi888, Смърфиетка (+ 10 Скрит/и) и 7 Гости преглежда(т) тази тема

# 271
Абе, Коконче, днес сме супер актуални! Голям интерес има, голямо нещо.

# 272
Големичка, неголемичка, нараво си я чопвам за мен. Другите само да гледат и да се облизват.Simple Smile))

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Абе тая вечер един хеликоптер вече 7-8 пъти се разхожда над София......Големи расОдки - голямо нещо......Брях!

darq doncova, kanelita, pisenxeto, slavka70, svetla_07, titi888, Смърфиетка (+ 10 Скрит/и) и 7 Гости преглежда(т) тази тема
Интересни сме затуй бе Коконче......Кльона шА сА счупи дет са накацали..... Whistling hahaha Joy Laughing

# 273
  • UK

Абе тая вечер един хеликоптер вече 7-8 пъти се разхожда над София......Големи расОдки - голямо нещо......Брях!

снимай, снимай после у господарите ша го изтипосаме Joy

# 274
Яжте си кИфтетата, аз рупам зеле с целина  Crossing Arms
Ма като стана една фиданка, ша видитИ вий  Whistling

# 275
  • при късмета
Сигурно въздушния транспорт са пуснали по-рано, пък за 10.04 бяха обявили  Laughing
Славче, радвам се, че този път емоциите са ти приятни
Калинка, да покажеш концерта
Люси, съчуствам ти за мигрената  spoko
Писе, слизай от балкона и драсни някой ред
Смърфи, щом ще ме вземеш на плаж, пак ще си играя с теб
Тити, привет
Вио, Ша станеш и тогава ще си ядеш кифтаци наволя
Моите са в банята и шефа ще излезе точно за Столичани в повече. Все не мога да го гледам като хората.
Като се върна да сте сервирали разпускателите  Hug

# 276
Лейди уточнявам само,че някой квартири се наемат с наем и депозит.Около 2000-3000 паунда.А ако се предплати както някой искат за 6 мес е цената ,която си написала.
Мисля,че си права.при наши познати всички така практикуват и играят на сигурно.Мм беше сам година преди да дойдем ние с Емо.Аз искарах почти сама бременността си.Прибираше се на няколко месеца.За това искам като се реша на 2 да съм си на едно място.
Хортензия горе главата всичко ще се подреди!

# 277
  • София
На тоя хеликоптер и аз му се чудя. Викам да не е излЕзъл Кевинчо Костнър примерно да мЪ търси. И като взех да скачам из терасата у Люлин и да викам Тука съъъъм, тукааа, Земи мЪ!!!

# 278
Аууу, Вио, ама ти защо не си сложиш една гарнитурка от две кЮфтенца към салатката? Те кюфтенцата са здравословни. Peace

# 279
  • София
ИхууууЙ,   Hug
четох ,четох и нищо не разбрах и нищо не запомних.  newsm78 Как се четат 15 страници, ами сложно е.
Добър вечер, прекрасници!
Преди малко се прибрах, то да не ме пусне човек по улиците, няма връщане при мен.
Отивам да повтарям, белким запомня нещо. Много  нов народ тук...кой от къде дойде, какво прави, какво готви, къде ходи...не знам. Само видях един сладолед, и нищо друго, ни пиене, ни песни, ни танци. А, и някакъв хеликоптер си разхожда, ама защо се разхожда, какво прави  Thinking?? отивам да го търся.

# 280
  • София
Марче, нищо не си разбрала начи! Хеликоптерът търси мене. Вътре е Кевин Костнър е шъ мЪ  зима, булка шЪ му ставам.

# 281
Лус, аз ги правя по друг начин. Първо нищо не запържвам, аз не обичам. Слагам картофи, грах, моркови, царевица, червен пипер, чубрица, сол и олио в тенджерата и наливам вода. Слагам да заври и да поври малко. Кюфтетата ги вземам от един близък магазин с подправки- те са за скара, но аз ги правя на по- малки. След като се сварят им добавям гъста каша от вода и брашно и разбърквам.

# 282
На тоя хеликоптер и аз му се чудя. Викам да не е излЕзъл Кевинчо Костнър примерно да мЪ търси. И като взех да скачам из терасата у Люлин и да викам Тука съъъъм, тукааа, Земи мЪ!!!
Joy
И ко? Зе ли тъ?
Имам ЛС от абсолютно непознат новорегистриран потребител  Thinking Какво става днес, питам аз?

# 283
  • при късмета
Вио, преди малко в "За жената" видях заглавие "Жените, които се хранят като първобитни отслабват по-лесно"  Joy статията не енещо особено, ама са се убили от заглавие
Марче, къде ходиш цял ден, без отчет `кво, `що
Отивам, че излезе

# 284
  • Бургас
Валенце,Костнърът е мой! Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт