Домакини 35 / Великденски приготовления

• 30 293
  • 737
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Аз отивам да търся Брус... Преди 20 години (сега ще имаме юбилей на 15 май), ММ ми казва, да знаЙш, че съм ревнив, разрешавам ти само със Брус(щот ми е любим), ама не знаеше горкичкия, че ще се върнем да живеем в БГ и че Брус  толкова често ще идва тук Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 301
  • София
Днес се напълни темата с тролове.
Не отваряйте по-добре.Ще е вирус или спам.

Въй, аз отворих, дори отговорих, та ако изчезна да знайти... отиде ми компа...

# 302
J_M_M Честито рожденик!!!      bouquet
Ма ко-как  да сляза като сте изписали толкова страници. Confused До като ви прочета и капнах. ooooh!
Ама  накрая се посмях с Валенцето и Славка. hahaha Благодаря ви момичета.  bouquet
Ами не ми остава време днес-ходихме с щерката да се правим красотни-аз само се подстригах и боядисах,а тя се забрави. Laughing От 9,30 та чак в 14 и нещо се прибра. Crossing Arms Wink
После готвих за вечеря,бях на слънце в градинката.Малко пак насадих цветенца и после седнах да бродирам,че най-накрая  да го свърша този гоблен. Thinking
Та така.Сега по едно питие за преди сън. Wink
Скрит текст:

Е,то докато напиша и сложа почерпката и Лус се разписала-ааа и други ме изпреварихте. Crossing Arms Mr. Green

# 303
Аз отворих съобщението, пише просто "Здравей"  Rolling Eyes

# 304
Айде децата да си лягат/който както иска да го разбира/, че възрастните на спокойствие да разпуснем с питиетата на Писенце  #Cussing out
Морена, Стади – фоторепортажа е слаб ей на тази снимка тъмния балкански субект е мойто гардже  hahaha
Скрит текст:
Снимах видео. Децата са разделени на жълти, сини, червени и зелени групи/тениските го определят/ в групите са от различни училища – това е вид проект за интегриране на децата и за общуване, защото тук класовете са по 20деца, а в нашето училище са два класа. Един вид са им ограничени социалните контакти със себеподобни.
Лус бяхме тук 2г., купихме бизнеса, удари ни кризата, върнахме се с детето, че в бг на мм беше по-лесно да ни издържа, а и детето да учи първи клас, че иначе няма да говори и пише бг, после тати се разболя...почина... и накрая окончателно сме тук от лятото. За цензурата – тя е за насилието – малко са новите филми без насилие, както и рекламите – тях ги ненавиждам – да ми обясняват примерно, че ако не се изкъпя с еди си кой сапун – ще съм мръсна... а и децата ги попиват и после трябва да обяснявам, че се рекламират само боклуците – качествените неща сами се продават. На 9г. е и още не може да разбере насилието като окончателно действие – в смисъл, че те си мислят дори и някой да умре – ще се съжеви – стават агресивни и си мислят, че с агресия могат да си решават проблемите. Та това са моите разсъждения, както и относно компютърните игри.
Тити аз съм традиционалист и като източно православен християнин сина ми ще се чука с яйца с ингилизите – те да земат тертип от нас, пък те ако щът да си ги крият яйцата.
Мастър и вечерята сервирала...
Вале хукна и на заряза зарад мъж   smile3511
Много четох и забравих.... ама вече съм на линия с питие  hahaha

# 305
Аз пък съм супер обидена, нямам си ЛС значи. Сърдя се и туй то.  Crossing Arms

Казала съм на моя, че видя ли
този, този или този, ама хич да не ме чака. hahaha

# 306
  • София
Аз пък съм супер обидена, нямам си ЛС значи. Сърдя се и туй то.  Crossing Arms

Казала съм на моя, че видя ли
този, този или този, ама хич да не ме чака. hahaha
Вземи ме и мен, няма да ти преча , а само ще ти помагам, но този последния ти го връщам, нИ го щЪ.
Калинче, що пиеш сама, т`ва не е хубаво. Идааааааа  Simple Smile
И аз съм обидена , нямам си ЛС, що  newsm78

# 307
  • София
Писенцето, браво - това ни липсваше - на здраве!!!

Не мога да разбера какво се случва...
Писа ми някаква Маргарита - регистрирана 2 април в 20:45 - брей каква заинтересованост
След това новаците:
Мая - 2 април 14:45
София - 2 април 11:36
Аси - 1 април 12:47

Всички имат никовете или как се казват - цветята...

извинявам се, ако не съм права...  newsm78 Ако са тролове - не виждам смисъл в цалата таз работа...

# 308
Лусссссс днес цял ден те чакам за по цигарка

Ама не се обиждайте бе - ша зема аз да ви пиша лс  hahaha hahaha hahaha

# 309
Днес се напълни темата с тролове.

Не забравяйте,че децата са във ваканция......Все ще се намери някой изобретател..... Mr. Green

... ама вече съм на линия с питие  hahaha

Айде,наздраве начи!  Hug

# 310
И моето ЛС е от Маргарита  Rolling Eyes Оф, откачена история.

# 311
  • София
Писенцето, браво - това ни липсваше - на здраве!!!

Не мога да разбера какво се случва...
Писа ми някаква Маргарита - регистрирана 2 април в 20:45 - брей каква заинтересованост
След това новаците:
Мая - 2 април 14:45
София - 2 април 11:36
Аси - 1 април 12:47

Всички имат никовете или как се казват - цветята...

извинявам се, ако не съм права...  newsm78 Ако са тролове - не виждам смисъл в цалата таз работа...
На мен ми направи нещо впечатление днес, но ще изчакам още малко... Naughty

# 312
На мен пък на сърце ми е с Ал Пачино да пия питие

# 313
За телевизията смятам,че е прекалено.Емо гледа,но главно детските канали и има определени детски,които харесва.Особено тоя Мейбъл ми е писнал.
За компа е ограничен с времето.Наказвам без игри и детски като ме ядоса.Само това работи.
Навън играе като е топло.Кара колело,тротинетка,дивее в парка и градината.Готов е по-пижама да излезне на двора. Joy

# 314
Марче, договорихме се, идваш с мен. Тоз последният е украинец, живее в щатите и танцува в Денсинг старс, готин е пичът, че и по-млад.

Абе явно на някой му трябва активност, та затова регистрации, ЛС, пост след пост в темата, чудо...

Общи условия

Активация на акаунт