Домакини 35 / Великденски приготовления

• 30 230
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
  • София
.........
Марчони, кифлите ти са супер! Не им сложих орехите само.
Сериозно, направи ли ги, харесаха ли ти, браво!! Орехи  newsm78 ми не нямаха орехи , или нещо се бъркам.
Смърфи, ягоди има колкото искаш. Внос са от Турция, но са мнооооого хубави и сладки. Килограм върви около 4.50 - 5 лв.  Огромни са,...мммм, чудни. За бълг . е рано още, но не са и така хубави нашите. Тези са гледани с лИбоФ.. Heart Eyes Дали имат нитрати не зная, аз толкова зелена салата изядох, че ...карай.
Гушкан......тя е красавица, имах удоволствието да я вида на живо.  Пак ще повторя, такова възпитано дете не бях срещала. Чудесна е!!
И аз ям ягоди със сметана и захар Wink
Кога, сега ли?? Нали не ядеш високо калорийни бомби, а , не!! Ти си на диета.. Joy
НАЗДРАВЕ!!!
Стига с това ядене де по никое време - менингит ще хвана с тоз хладилник!!!! Главата ми се завряна вътре  hahaha hahaha hahaha hahaha
И моята  и моята.. Joy Joy

# 586
  • Sofia
Благодаря, Смърф, душа!   Grinning Hug     

# 587
Вицовете ти са страхотни! Винаги се смея.

# 588
Благодаря, Смърф, душа!   Grinning Hug     

Мане, да й изядеш бузките:)

# 589
  • София
Благодаря, Смърф, душа!   Grinning Hug     
Моренке, аз не съм ....детишар, така ли се казва?? Никога няма да закача детенце по улиците, по градинките, не си падам, не се прехласвам, строга съм и с внуците на М, но тази твоя Гушкан е...ммда. Мога да я помачкам с удоволствие. Пази си я много.  Hug

# 590
  • София
Лека нощ, момичета!

КалинкаJoy Joy Joy много са смешни вицовете...

Марче, съвсем не е калорично, нали? Embarassed

# 591
Вземи последните две цифри от годината, в която си роден, събери ги с възрастта, на която ще станеш тази година и ще бъде равно на ...................115  hahaha hahaha hahaha hahaha Интересно е hahaha hahaha hahaha

# 592
  • Sofia
Я да ви питам нещо...
Познах си тук  нашето Икейско одеалце и се зачудих много?!?!
Гаф ли е това или?!  Wink

http://vbox7.com/play:b9b1b248db&start=1658  0т 27:40

# 593
  • София
Вземи последните две цифри от годината, в която си роден, събери ги с възрастта, на която ще станеш тази година и ще бъде равно на ...................115  hahaha hahaha hahaha hahaha Интересно е hahaha hahaha hahaha

Е, кое му е интересното...ти направо ме изплаши, гадост се получи  Sick  Joy Joy
Моренче, не се отваря.. дай пак отново.
Отворих го.... Simple Smile

# 594
Морена при нас не се отваря vbox
Марче всички сме с еднакви резултати  hahaha hahaha hahaha

Една жена имала три дъщери.Когато най-голямата се омъжила и се приготвила да заминава при съпруга си,майка и я помолила след време да и пише как е интимния и живот.Само след 2 дни получила писмо само с една дума:"Nescafe".
Майката нищо не разбрала ,но след няколко дена в един вестник срещнала рекламата на "Nescafe".
"Удоволствие до последната капка",и много се зарадвала за дъщеря си.
След време се омъжила и втората дъщеря и тя я помолила за същото.
На седмицата получила писмо :"Benson & Hedges". Майката започнала да търси рекламата за цигарите и скоро намерила текст: "Extra Long, King size", и също много се зарадвала.
Накрая дошъл ред и на най-малката дъщеря. След месец пристигнало писмо, само с една фраза: "British Airways". Майката намерила реклама на авиокомпанията и припаднала.Там пишело:
"Три пъти на ден,седем дни в седмицата, по всички направления."

# 595
  • София
..............
Марче всички сме с еднакви резултати  hahaha hahaha hahaha
...............
Накрая дошъл ред и на най-малката дъщеря. След месец пристигнало писмо, само с една фраза: "British Airways". Майката намерила реклама на авиокомпанията и припаднала.Там пишело:
"Три пъти на ден,седем дни в седмицата, по всички направления."
Калинке, ще ядеш бой!!! С тези години...няколко пъти смятах, а накрая взех и сметачката и пак едно и също ми показа... Joy Joy Joy пак... Sick #Cussing out
Този виц е много свеж.. hahaha
Лека ви!!  Hug

# 596
  • Sofia
Калинка,

от 27.40мин.

# 597
Моренка, имаш предвид това, с което е наметната жената ли? Аз отдавна не съм ходила в Икеа, можеш ли да го покажеш в страницата им?

Иначе отдавна не се бях смяла със сълзи:
http://www.highviewart.com/articles/view/1470

# 598
Смърфи  "От мъжкия му аромат пръстите на краката на Линда се свиха."  hahaha Joy rotfImbo rotfImao
Морена пак не го отварям  #2gunfire - карай

Дискотека. DJ обявява:
- А сега е време за Зеления танц. Моля всеки мъж да покани своя крокодил...

Лека нощ и от мен   bouquet  bouquet  bouquet

# 599
Калинка, нали? И на мен това ми стана любимата фраза, направо отвя другите претенденти. Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт