Отговори
# 105
  • Sofia
Утре ще има ПИ по бълг.в Образователни технологии.Сина ми доста се постара.
Има ли други деца , посещаващи тази школа?
сина ми посещава,но при нас бяха преди две седмици,другата събота и неделя пак ще имат
При нас имаше някакъв проблем и закъсняха.Следващата седмица ще правят по математика.
До сега колко пробни сте имали -без предстоящите следващата седмица?
по един път/математика и бел/
следващите ПИ щели да бъдат на 2 и 3 май

# 106
  • София
Похвалих се в темата на деветокласниците, но не мога да не
споделя и тук колко се вълнуваме и гордеем вкъщи с голямата ни
девойка - първо място и златен медал на нац. кръг на олимпиадата по биология!

Ръководителката на отбора на СМГ е и учителката на седмокласника по биология -
сви му се сърчицето какво ли изпитване и какви ли очаквания към него ще има
сега, а биологията хич не му е силна страна   Joy

# 107
  • Русе
Браво Кармела, честито на детето - све така за напред.

# 108
  • София
Кармела, браво на девойката:) Ще ти кажа едно...Децата са различни и многообразни. Ако едно дете има афинитет към дадена наука или изкуство, не е задължително братчето (сестричето) да има интерес към същото.. Децата са различни и в това е красотата на света. Нека момчето ти следва своя си път..   bouquet

# 109
  • София

Поздравления, Кармела! Браво на момичето ти!   bouquet

# 110
  • Варна
Поздравления, Кармела! Това наистина е страхотен повод за гордост! Дано все така да ви радва. А седмокласника сигурно ще намери своя си начин да се гордеете и с него.

# 111
Браво! Страхотен резултат! Поздравления за детето!!!

# 112
Поздравления. smile3501
Браво на момичето.

# 113
 smile3501
Не ми се вярва този преподавател да поставя всички под един знаменател и да "тормози" и  братчето.

# 114
  • Пловдив
Карамела, браво на девойката.
Аз пък сом била на мястото на сина ти, с по-голям брат - любимец на учителката по химия. Ами живот си живях по този предмет - при първо изпитване си изкарах 6, което за нея си беше съвсем в реда на нещата и после изобщо не се е съмнявала в знанията ми, някак си го приемаше като бай дефоут  Peace

# 115
  • дядовата ръкавичка
Carmela, поздравления за девойката! Браво!

Имам питане към по-запознатите с графика по записване на кандидат-гимназистите. Намерих това:

http://www.lyuboznaiko.com/index.php/%D0%BA%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D0 … D0%BD%D0%B5-2012/

Дали някой знае на кои етапи при подаване на заявления, записване, е задължително присъствието на ученика.

Последна редакция: пн, 07 апр 2014, 09:20 от Айяла

# 116
  • София

Поздравления и от мен! Браво!

# 117
Айяла,няма задължителни етапи на които да е належащо лично присъствие.При подаване на заявленията ученикът се подписва ,но никой не следи стриктно той дали наистина го прави Wink

# 118
  • Пловдив

Дали някой знае на кои етапи при подаване на заявления, записване, е задължително присъствието на ученика.

Задължително и при вземане на мерките за униформи, ако в училището има такива  Peace  Laughing
Всичко останало може да свърши родител съвсем сам.

# 119
  • дядовата ръкавичка
Благодаря, Sause baus, но моят въпрос е малко по-различен. Има  вероятност, синът ми да отсъства от страната за две седмици от 22 юни, а точно тогава е основната кампания - първо класиране, записване, евентуално участие на второ класиране. Да разбирам ли, че за всички тези етапи е необходим собственоръчен подпис на ученика?  Тоест, аз не мога да го запиша или подам документи за участие в по-нататъшно класиране, да се подписвам вместо него?

Общи условия

Активация на акаунт