Отговори
# 345
Моя също не е решил 24б.
Моля, някой ако има вече отговорите-да ги постне  bouquet

# 346
  • София
Може ли паролата за пощата ? Благодаря предварително ! И - мейл : twilight24@abv.bg

Пратих ти на лични.
Момичета, нали нямате нищо против? misha44 не за първи път пише в темата.

# 347
Здравейте, дами  Simple Smile
Не съм се разписвала от доста време, но ви следя  Wink
Моята мадама след последните пробни е с 80т. на МАТ и 71 БЕЛ, но не и пука  Sad
Аз с едно питане : Тези които се регистрираха за пробни в Регалия - получихте ли мейл?
Хубав ден от мен!

# 348
Да, от Регалия връщат мейл, че детето е регистрирано.

# 349
И ние получихме (малко със закъснение). Peace

А аз да попитам, знаете ли дали е излязла вече притурката към справочника за кандидатстване на "Педагог"?

# 350
И ние получихме (малко със закъснение). Peace

А аз да попитам, знаете ли дали е излязла вече притурката към справочника за кандидатстване на "Педагог"?
     При нас се очаква да я получат и раздадат, на децата,в училище! Казали са края на април.Младежът все още не я е донесъл !

# 351
  • Пловдив
Някой знае ли кога ще излезнат резултатите от Дружба в Пловдив?

# 352
На 23 април.

# 353
Някой знае ли кога ще излезнат резултатите от Дружба в Пловдив?
За Плавдив не знам,но за София казаха,че до края на тази седмища ще излязат резултатите.

# 354
Някой може ли да помогне? Интерсува ме какво пращат като инфо по мейла от "Междучасие" за проведен проверочен изпит?
Само точките на детето или има и някаква статистика?
Че аз нищо не получих, а им писах вече няколко пъти на мейлите - без резултат.

# 355
Някой може ли да помогне? Интерсува ме какво пращат като инфо по мейла от "Междучасие" за проведен проверочен изпит?
Само точките на детето или има и някаква статистика?
Че аз нищо не получих, а им писах вече няколко пъти на мейлите - без резултат.

Копирах последният имейл и ви го изпратих на лични.

# 356
Чувствам се толкова неограмотена относно подредбата на желанията, начина по който става класирането, подаването на документите и т.н. Тя е по-наясно от мен и затова бях спокойна, но времето наближава и мен вече ме обхваща притеснението.

# 357
  • София
споко, ще ги научиш! Сега гледайте благополучно да минат изпитите. Като му дойде времето за заявления и желания, темата ще закипи толкова активно, че ще ги сънуваш тези неща!

# 358
  • София
Да и аз не съм много наясно с подредбата на желанията, но сега важното е какви ще са резултатите от изпитите. Следя темата с интерес.  Peace

# 359
Здравейте,

От РИО-София са публикували план-приема http://www.rio-sofia-grad.com/web_folders/appl_files/appl_main.htm, но е в PDF файл.  ooooh!
Има ли някой идея как да го направя в Excel - искам да си го сортирам, филтрирам и обработвам, ще ни е по-лесно с желанията?
Досега винаги Excel са давали, кога нахитряха толкова... newsm78

Общи условия

Активация на акаунт