Отговори
# 360
# 361
Благодаря за бързия съвет  bouquet
За съжаление не стана конвертирането. Форматът на таблиците въобще се изгуби и се получи в стихотворна форма, а отделно кирилицата стана на маймуни. Ще разпечатваме и ще дращим по хартията явно  Sad

# 362
  • София
Обещание от министъра формулата да е известна преди матурите:
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=4041729

Докато четох интервюто, имах чувството, че в министерството следят дискусиите в bg-mamma  Simple Smile

# 363
  • София
разбира се, че четат и следят  какво става тук! Всички "Скандали" излязоха от тукашни потребители. Обаче няма начин да не окъкат нещо и тази година.

# 364
  • някъде ... тук ...
От работа не мога да стигна до тук - вече 25 стр. сте изписали Simple Smile
Благодаря за линка с план-приема   bouquet

# 365
  • София
На мен ми се вижда същият като миналата година. Тази година бройката деца по-голяма ли е? Май този набор е по-голям.

# 366
Моя приятелка ме покани да ходя с нея "контрабандно" на родителска среща в една от школите за подготовка. Щели да им обясняват как се попълват документите за кандидатстване и как протича класирането. Казвам "контрабандно", защото детето не е ходило на школа. Simple Smile

# 367
В училището на дъщеря ми предстои такава родителска среща. Тя се шегува, че нищо не може да се сравнява с родителските срещи в Бг мама. Hug Аз миналата година от мерак, любопитство и за да съм от рано инфомирана си поръчах Информатора за родители на Ню импрес. След като аз го изучих, сега мъжът ми чете, че и на приятели със седмокласници разяснява.    Grinning

# 368
  • София
Детето може да се шегува, но аз го приемам напълно сериозно, нали два пъти го минах този зор! Ако не бяха тукашните мами-ветеранки и седмокласните теми, щях да съм жива загинала в цялата кампания и сто процента щях да сбъркам каакто в стратегия, така и в тактика. Радвам се, че през годините тече приемствено-предаваемост, защото освен всичко друго, се усеща приятното чувство, че има кой да ти помогне и после ти можеш да помогнеш. Преди три години се вълнувах за децата и сегашните десетокласни мами, а тази година ще се вълнувам за вас. С нетърпение чакам стената на славата на тазгодишните форумски седмокласници.

# 369
Аз имам копие от един справочник на Веди от миналата година и май не е лошо да го разгледам.

# 370
Благодаря на всички, които вече са минали по седмокласния път и отново са в седмокласната тема.   bouquet Тепърва ще имаме нужда от вас, защото въпреки, че повечето от нас вече доста са се информирали, чели са темите от минали години, когато ни затресе треската, ще имаме нужда от "трезви" глави и примери от личен опит.

При нас също ще има родителска среща, за да ни обяснят всички формалности и важни подробности около кандидатстването. За справочник събраха пари в училище, но кога ще го получим...

# 371
  • Варна
Честито Възкресение Христово!
Въпросната родителска среща при нас мина предната седмица. Учителите по бълг. и матем. ни обясниха докъде са стигнали с материала, по мат. дори трябва да решават Пиза няколко чАса. Класната ни раздаде копиран графика с изпитите и сроковете за документите. Надминаха очакванията ми Simple Smile. Е, наложи ми се да попълвам някои празноти в информацията, но то е защото не четат бг.мамма Simple Smile.

# 372
Христос Воскресе!
Успех седмокласници !
 easter

# 373
Во истина воскресе!  easter
Здраве, късмет, успех, мир и спокойствие на всички!

# 374
  • В тъмната гора.
Во истина воскресе! easter
Живи, здрави с много късмет и приятни емоции занапред!!!

Общи условия

Активация на акаунт