Отговори
# 375
Христос Воскресе! Живи, здрави и усмихнати деца и родители! Успех и късмет на всички! easter easter

# 376
Во истина воскресе! easter
Успех на всички!

# 377
Во истина воскресе !

Успех и здрави нерви на деца и родители  Hug

# 378
Во истина воскресе! Мир в душите, светъл лъч по пътя на децата ни! Нека бъде доброта и смирение!
След нощна литургия и дъъъълъг празник до ранни зори днес се събуждаме заредени с вяра и желание за успех. От все сърце го желая на всички форумски деца и родители!

# 379
Во истинa воскресе! Учителите нa децaтa Ви пояснихa ли до когa ще е взет мaтериaлa ?

# 380
Учителите нa децaтa Ви пояснихa ли до когa ще е взет мaтериaлa ?

Предполагам, че навсякъде е различно. Нашите по мат. ще приключат с материала до 1-ви май. С българския приключиха, а по литература имат още доста (сега са на "По жътва"). Даже не е сигурно дали ще могат да вземат "По жицата". Госпожата е предвидила часове за тестове, а преразказите ги правят за домашно. На 10-ти имат пробен по БЕЛ в училище.

# 381
Во истина воскресе! easter

Здраве, търпение и успешно преминаване през изпитанията!!!

# 382
  • В тъмната гора.
Учителите нa децaтa Ви пояснихa ли до когa ще е взет мaтериaлa ?

Предполагам, че навсякъде е различно. Нашите по мат. ще приключат с материала до 1-ви май. С българския приключиха, а по литература имат още доста (сега са на "По жътва"). Даже не е сигурно дали ще могат да вземат "По жицата". Госпожата е предвидила часове за тестове, а преразказите ги правят за домашно. На 10-ти имат пробен по БЕЛ в училище.

При нас взеха материала по български и по литература. Точно преди Великден беше пробния. По математика пробния ще е в края на тази седмица.

# 383
Имате ли представа кога ще са им класните април или май? Странно, че първия срок това се знаеше още преди Нова година, а за втория срок още не са им казали. newsm78

# 384
  • Карлово
Имате ли представа кога ще са им класните април или май? Странно, че първия срок това се знаеше още преди Нова година, а за втория срок още не са им казали. newsm78
По БЕЛ нашата е утре. Laughing

# 385
  • Варна

По БЕЛ в петък - преразказ, а по математика на 13.05.

# 386
Честито Възкресение Христово!
Въпросната родителска среща при нас мина предната седмица. Учителите по бълг. и матем. ни обясниха докъде са стигнали с материала, по мат. дори трябва да решават Пиза няколко чАса. Класната ни раздаде копиран графика с изпитите и сроковете за документите. Надминаха очакванията ми Simple Smile. Е, наложи ми се да попълвам някои празноти в информацията, но то е защото не четат бг.мамма Simple Smile.

Може ли да го постнеш тук?

# 387
  • Русе
Класните са тази седмица и двете - утре по мат, а в петък по бел. В събота на ПИ по мат. Ще им се вземе акъсеца след ваканционно.

# 388
  • Варна
Честито Възкресение Христово!
Въпросната родителска среща при нас мина предната седмица. Учителите по бълг. и матем. ни обясниха докъде са стигнали с материала, по мат. дори трябва да решават Пиза няколко чАса. Класната ни раздаде копиран графика с изпитите и сроковете за документите. Надминаха очакванията ми Simple Smile. Е, наложи ми се да попълвам някои празноти в информацията, но то е защото не четат бг.мамма Simple Smile.

Може ли да го постнеш тук?
Това е страницата в сайта на РИО Варна: http://rio-varna.bg/images/files/zapoved_priem7klas_2013_2014.pdf
Тя е обща за 7-ми и 8-ми клас.

# 389
  • София
Христос воскресе и от мен! Simple Smile  Много здраве, щастие и успехи на децата!

Общи условия

Активация на акаунт