Отговори
# 600
  • София
Предварително се разпределят децата по стаите, а вече там кой къде сяда не помня. В ЦИК (пардон, РИО) им джуркат номерата на децата от училището кои деца ще са в една стая.
Сутринта по списък ще ги викат на входа и ще влизат на групички със съответния учител/квестор на стаята.

# 601
за Регалията - може да е стратегия даването на по-лесен последен пробен - за повишаване на самочувствието Simple Smile  и моят смята, че ще има над 90 точки [в скоби откъм битовата част - легна си в 3 посред нощ към неделя, без закуска, и се придвижи с градския гранспорт Grinning]

# 602
Може би не е лек, може би е реален, а децата са дали всичко от себе си и затова резултатите им са толкова добри. Ще видите как на истинската матура ще дадат още по-добри резултати. Гарантирам ви. Ще се сетите тогава какво ви е казвала кака ви Гергана.
Пак да помоля - пуснете го в пощата  Praynig

# 603
Може би не е лек, може би е реален, а децата са дали всичко от себе си и затова резултатите им са толкова добри. Ще видите как на истинската матура ще дадат още по-добри резултати. Гарантирам ви. Ще се сетите тогава какво ви е казвала кака ви Гергана.
Пак да помоля - пуснете го в пощата  Praynig
Како Гери, златна ти уста и твоята уста в Божиите уши, то не бива да молим Господ за такива дреболии, но ще ни трябва и неговата подкрепа, за да издържим ние-родителите, за децата е ясно, че ще се справят Simple Smile

# 604
  • някъде ... тук ...
G..D.., ако до довечера никой не го е качил, ще го снимам аз. У нас е, а аз съм на работа и сега няма как.
Радо каза, че всичко бил направил. Да видим. Пратих му линка с отговорите на фейса. Като се прибере от училище, ще му звънна да си ги провери.

Иначе да си похваля чавето - стоически издържа Кармен в НДК Crazy Че и си поразсъждавахме над историята после (добре, че имаше екрани със субтитри, де). Господинът по музика щеше да води класа на опера, но нещо се разминаха плановете и решихме да се пробваме - в комплект цялото семейство. Идеята - поне да се запознаят с това изкуство. Дребния си е дребен още - заспа в началото на второ действие Simple Smile Като цяло - доволна съм.

# 605
E браво! Кармен е сериозно изкуство. Вероятно музиката в по--голямата си част му е била позната. Защо субтитри? Не продават ли вече книжки с либрето?
Моите този месец имат три посещения на театър. Безкрайно доволна съм. Те също.

# 606
  • някъде ... тук ...
Имаше книжки с разказана накратко историята.
За субтитрите - предполагам, защото беше гастрол на Варненската опера с гост-солисти (и на френски) в НДК. Бяха се постарали с два големи екрана от двете страни на сцената и на тях имаше и субтитри - и за лаици като нас Simple Smile

# 607
  • София
И в Софийската опера има субтитри. Май вече се налага като практика.

# 608
  • Карлово
На пробния по БЕЛ каза, че един младеж хрупал шумно чипс и звука и се набивал в главата. Историята малко ми напомня за мистър Бийн на изпит  hahaha

А на мене ми прилича на Луи дьо Финес с моливчето дето потропваше в "Полицаят от Сен Тропе". Joy

Последна редакция: пн, 28 апр 2014, 13:06 от chatNoir

# 609
Преди 2 седмици открих че личната карта нямаше печат и след това разбрах че и на друго дете е липсвал - проверете и за това.

И аз да кажа - на моят му откраднаха в МОЛ-а личната карта барабар с портмонето. И като отишъл при класната да даде новата за подпис, тя казала, че няма смисъл - бележникът бил достатъчен и по-меродавен. Ама ние си й дадохме за всеки случай и нова карта да извади.

# 610
  • София
На пробния в Регалия, на 1 - ви, ще продават "Справочник за кандидатстващи след 7. клас, 2014 г. (за гр. София)" - тяхно издание. Предполагам, че ще е полезен.

# 611
Отговорите на ПИ по БЕЛ в Регалия:

http://www.regalia6.com/ucRegalia/regalia_files/piz_7kl_2014/bel … otg_03_270414.pdf

Дали има някъде задачите от вчерашното състезание в НПМГ?

Изпратих ги в пощата.
Помогнете за 10 задача, подусловие б

# 612

Задачите + решенията [ ... ]

# 613
  • София
Много хубаво, че се появи в темата Сисадмин! Кажи, как вървят нещата с новата паралелка с програмистите!

# 614
  • София

Задачите + решенията [ ... ]

Много благодаря, чудесно е, че се появяват толкова скоро и с примерни решения!

Качих ПИ по БЕЛ от Регалия и отговорите в пощата.

Общи условия

Активация на акаунт