Отговори
# 615
Благодаря Кармела! Hug

# 616
Качих в пощата пробния изпит по БЕЛ на Междучасие от вчера.Според младЕЖА - средно сложен  Rolling Eyes.

# 617
Качих в пощата пробния изпит по БЕЛ на Междучасие от вчера.Според младЕЖА - средно сложен  Rolling Eyes.

Аз като неук все още... ама каква е тази "поща", за която непрекъснато говорите?

# 618
Хммм..от последните пробни, които направихме по БЕЛ тази седмица(в междучасие и бултест) установих че моя момък е забравил как да определя вида на изреченията Thinking, а беше много добър!  Новия материал му е безгрешен, а на изреченията е якото мазало:-(
Оплаках се!

# 619
  • София
Кумчо Вълчо, иде реч  за поща в abv.bg , в която се качват пробни тестове, материали и т.н по предметите , изучавани в 7 клас, наредби, статистики от седмокласни кампании и т.н... Направена е от майки от предходни випуски и се предава като щафета.  Mr. Green Има изискване ползвателите й да са активни в темата. Смятам, че отговаряш на него  и сега на лични ще ти пусна потребител и парола. Peace

При нас пък по-проблемна е литературата. На изреченията не грешат. И аз се оплаках..

# 620
.....Има изискване ползвателите й да са активни в темата. ....
дали отговарям на критерия за активен потребител и мога ли да помоля и аз за  тази поща? Praynig

# 621
  • Пловдив
Щом ще се оплакваме.При нас проблемна е математиката.

# 622
  • София
Девойки, помагайте с информация, ако можете, моля! Синът ми снощи ми изнесе цяла презентация защо иска да учи в 18-то с японски  Crazy
Някой нещо да знае за това училище? Из форума намирам само теми за начален курс, нищо за след това (освен една, според мен рекламна, тема).
Да знам дали имам проблем  Laughing и колко е голям  Laughing

# 623
Девойки, помагайте с информация, ако можете, моля! Синът ми снощи ми изнесе цяла презентация защо иска да учи в 18-то с японски  Crazy
Някой нещо да знае за това училище? Из форума намирам само теми за начален курс, нищо за след това (освен една, според мен рекламна, тема).
Да знам дали имам проблем  Laughing и колко е голям  Laughing
Питай и при осмокласниците, струва ми се имаше там фенове миналата година.

# 624
Преди 2 седмици открих че личната карта нямаше печат и след това разбрах че и на друго дете е липсвал - проверете и за това.

И аз да кажа - на моят му откраднаха в МОЛ-а личната карта барабар с портмонето. И като отишъл при класната да даде новата за подпис, тя казала, че няма смисъл - бележникът бил достатъчен и по-меродавен. Ама ние си й дадохме за всеки случай и нова карта да извади.

Моля потвърдете, че бележника е достатъчен и ние не откриваме лична карта. Ще вървя да купя и тръгвам за печати.

# 625
  • София - Рим и обратно
Бърди, 18 СОУ не е никак лошо училище, имам близка приятелка, чието момиче учи там, в момента е 7 клас. За гимназията знам, че точно паралелката с японски е търсена и хубава, и съответно със сравнително по-висок бал. Останалите езикови паралелки са средна работа, доколкото знам.
И ние бихме го писали, но ни е малко далече.... а и моята не е привлечена от японския Confused.

# 626
  • София
Благодаря!
Моят точно по японския залита, ама все се надявах да остане като хоби.
Ще го мислим  Grinning

# 627
Точно днес моя ми обясняваше как една от съученичките му също се е устремила натам Simple Smile явно в оставащото време децата почват да 'нареждат' мислено желанията Simple Smile ние още се лутаме..
По този повод да питам за 133то, ако някой знае.. в темите за него е същата работа като за 18то- основно за начален курс и рекламни съобщения за гимназиалния ooooh!

# 628
И моя седмокласник имаше големи аспирации към езика. Миналата година заради него надавах ухо като се споменеше   18-то. После прецених, че това е химера защото не сме от града. Малък е още за подобни миграции. Само добри неща чувах за това училище , но какви балове имаха приетите не мога да кажа. Със сигурност е чудесно начало ако смята с този език да продължи насетне.
Тази година и дума не е обелил за японски. Мечтите му стигнаха до училището на брат му и се спряха там. Дано не си останат само мечти. Praynig Praynig Praynig

# 629
  • София
Моят син започна изложението си снощи с това, че балът за японската паралелка бил мааалко по-нисък от този в Английската (понеже знае с какво ще го почна  Laughing).
После обясни как японският щял да е следващият бизнес език (според мен е китайски де Wink) и как дори в момента знаещите японски изкарвали добри пари от преводи  Laughing

Значи не е толкова зле положението, нека си има мечта детето, че да учи за изпитите Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт