Страхотна диета за Страхотни Тела - Режими на Проф.д-р Донка Байкова- Тема 31

• 181 898
  • 740
  •   1
Отговори
# 60
защо цитираш мен и й казваш да започва отначало? Къде съм казала да започва отначало и да се депресира? точно обратното съм написала, да не се втилява толкова да го мисли чая.

# 61
защо цитираш мен и й казваш да започва отначало? Къде съм казала да започва отначало и да се депресира? точно обратното съм написала, да не се втилява толкова да го мисли чая.

Това е шега !
 Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

# 62
а, добре:)
аз си карам на ябълки и кис мляко от най-гъстото Simple Smile утре последен ден и започвам втори режим Simple Smile

# 63
Мацки, аз докато се усетя и почти избутах втория ден, а днес като бяхме в свекърва ми такива неща се поднасяха на масата...но аз бях прегърнала чашата си с водичка. Надявам се утре да ми мине по-леко киселото мляко на работа и да няма зверски глад.

# 64
 littlemoon  ако изпитваш глад е препоръчително да си хапнеш повече. Както Байкова казва "Гладът е агресия" после пак се връщат килограмите свалени с глад, ако си гладна хапвай по по-голямо количество предвидените храни. Не се надебелява, ако ядеш от същия вид храни. Изпитано, количествата не са от значение Peace
Аз още съм във ваканционен режим, но видимо задължам кг, без да се ограничавам кой знае колко. от петък пак ще направя няколко дни алкализиращ.

# 65
ibsena,  чувам, че във следващия режим много гладували хората, заради ограничените грамажи newsm78 аз го започвам утре, да видим Simple Smile

# 66
Пишете ме и мен, момичета! От утре започвам и аз. Минаха седем месеца откакто родих второто си дете и вече е време и аз да вляза във форма running
Целта ми е 20 кг.  newsm12
Пожелайте ми успех  newsm17

# 67
успех от мен Simple Smile

сега пак го чета втория режим newsm78 бе то голямо ядене пада бе !!! аз днес съм на пиле, после два дни риба, после два дни пиле newsm78 как се отслабва така, не знам!
само 2 кг свалих от първите две седмици, да не взема да си ги наваксам....искам да сваля още 6 Simple Smile

# 68
успех от мен Simple Smile

сега пак го чета втория режим newsm78 бе то голямо ядене пада бе !!! аз днес съм на пиле, после два дни риба, после два дни пиле newsm78 как се отслабва така, не знам!
само 2 кг свалих от първите две седмици, да не взема да си ги наваксам....искам да сваля още 6 Simple Smile

Няма нищо лошо в пилето и рибата. Отслабва се  Wink
Ако имаш малко килограми за сваляне, може диетата да не повлияе кой знае колко. Там вече трябва спорт и режим.
Успех Peace

# 69
да имам велоаргуметър , карам си го по 30 мин на ден, правя коремни преси и други упражнения, освен това работата ми е доста физически натоварена Wink

# 70
  • Където си поискам:)
Хайде, аз пак тук. Бях тук преди ок. месец, два, но нещо не издържах. Напоследък много трудно ми се получават диетите Sad Резултатите са много бавни и това много ме отчайва и ми пречи да продължа. Cry Иначе и аз съм с хормонални проблеми.
От утре смятам да започвам, че днес на обяд ядох домати със сирене и сега един таратор и се надух Grinning Утре сутринта ще се изтегля и ще видим колко са зле нещата Mr. Green

# 71
хайде добре дошла Simple Smile

# 72
  • Където си поискам:)
Thanks HugДано издържа
Какво ядете като сте на работа?

# 73
в кутийка, каквото трябва Simple Smile

# 74
да имам велоаргуметър , карам си го по 30 мин на ден, правя коремни преси и други упражнения, освен това работата ми е доста физически натоварена Wink

Това е много хубаво. Важното при кардиото е достигане на оптимален пулс. Иначе не става нищо Simple Smile Можеш да приемаш и Л-карнитин 2 седмици. Около 1000 мг 15 мин (за течния) и 40 мин (за хапчета) преди тренировка. И после въртиш ЯКО, все едно някой те гони и не искаш да те стигне. След 2 седмици направи почивка, защото иначе спира ефекта. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт