Страхотна диета за Страхотни Тела - Режими на Проф.д-р Донка Байкова- Тема 31

• 181 944
  • 740
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте,момичета няколко пъти започвам този режим,но само по няколко дни.Сега съм решила да съм сериозна.Накратко за мен:след трета бременност и раждане(преди 4 г.)боря 10-12 кг.От февруари до сега съм свалила 5 кг(бяха повече,ама качих пак от лакомия #Cussing out).Амбицирана съм да сваля останалите 7кг.Висока съм 165 , в момента съм 67.500кг и в не първа младост Heart Eyes.Браво на всички,които са постигнали добри резултати в борбата с килограмите  bouquet!Лек и усмихнат ден ,момичета Hug!

# 91
cccveti , браво!Много сериозно постижение.Да те попитам: стриктно ли спазваш храните по режимите и може ли при липса на глад да се пропусне някое хранене с плод Rolling Eyes
Благодаря и аз съм изненадана приятно,като се има в  предвид ,че още кърмя и имам Хашимото!Ми  не съм я спазвала стриктно,даже единият ден ядох торта/малкия стана на 3/но спортувам доста и  при мен дава и така резултат.
Успех на всички  Hug Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 92
Цвети браво, страхотен резултат   bouquet Аз съм правила антицелулитния, постигат се много добри резултати както при другите и е много приятен. Най ми харесва риба + ягоди Mr. Green . Вуглехидратите са като порция като при другите режими.

Славка, желателно е да не се пропуска хранене, защото така се раздвижда метаболизма, не се пригладнява толкова и тн. При Байкова трябва да се яде, за да се отслабне  Peace Grinning
Ще опитам риба с ягоди  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 93
Добро утро!
Мислех да не се тегля тази седмица , ама пусто сърце не трай... та за 3 дни съм "отключила"-1кг.Доволна съм, стига да не се изложа през уикенда.
Цвети, риба с ягоди ми звучи ...брр SickДа ти е сладко, както се казва в някои сериали Mr. Green
Хайде момичета, споделете резултати за да имам стимул Laughing

# 94
Добро утро!
Мислех да не се тегля тази седмица , ама пусто сърце не трай... та за 3 дни съм "отключила"-1кг.Доволна съм, стига да не се изложа през уикенда.
Цвети, риба с ягоди ми звучи ...брр SickДа ти е сладко, както се казва в някои сериали Mr. Green
Хайде момичета, споделете резултати за да имам стимул Laughing
Joy Joy Joy Joy Но пиле с портокал  е супер! Heart Eyes
Успех  Hug

# 95
# 96

Да интересно наистина. Тя затова Байкова сменя диетите на 2 седмици, защото тялото си постига точно това ново равновесие, което те описват.
Пиле с портокали не см пробвал ще пробвам.  Mr. Green

sisi_35  успех, ще ги пребориш тези килограми   bouquet

# 97
Помнете, че тялото не си дава килограмите. Било мазнинки или мускули...
Затова борбата няма да е лесна. Прави всичко, за да трупа и да пази вече натрупаните.
Нощем като съм на работа водя борба, защото умирам за сладко. Защото се уморявам и тялото ми иска бърза енергия.
Същото е и след тренировка - глааадддд... Тялото иска да върне загубеното при спорт.
Хапвайте си хубаво (добре балансирани порции), но при глад като този (просто тялото се чуди какво да вкара набързо), хапвайте нещо леко - кисело мляко, плодове, зеленчуци. Там количеството е неограничено. Успехи, успехи  Heart Eyes

# 98
Затова борбата няма да е лесна. Прави всичко, за да трупа и да пази вече натрупаните.
Нощем като съм на работа водя борба, защото умирам за сладко. Защото се уморявам и тялото ми иска бърза енергия.
Същото е и след тренировка - глааадддд... Тялото иска да върне загубеното при спорт.
Хапвайте си хубаво (добре балансирани порции), но при глад като този (просто тялото се чуди какво да вкара набързо), хапвайте нещо леко - кисело мляко, плодове, зеленчуци. Там количеството е неограничено. Успехи, успехи  Heart Eyes
Съгласна съм с всеки ред,някъде четох че трябва 1г да свалиш,1г година да поддържаш и 1г да намалеят мастните клетки ,тогава дори да качим ще се връщаме на новото запомнено тегло,
не съм го направила още и е само твърдение ,но има логика.Нужно е много търпение и воля/на който се надявам да се науча/,нещо като дълго пътуване,където ако не губим пътя мисля,че "малки спирки"не са проблем...стига да останем на пътя...
3а сладкото,казват че е липса на калий и 1 банан има 55мг калий,а3 така го спрях,а бях пристрастена и с малко не можех,сега има навсякъде край мен и мога да мина и с едно парченце и без хич не ми е проблем ....а след тренировка докато тренирах  ни караха да пием айран с лимон и 2ч никаква храна ,само много вода...също помагаше...Сега твърдят,че всичко изядено 45мин след тренировка се изгаря,,,
Успехи на всички идва сезона на банските   bouquet Heart Eyes Stop

# 99

Да интересно наистина. Тя затова Байкова сменя диетите на 2 седмици, защото тялото си постига точно това ново равновесие, което те описват.
Пиле с портокали не см пробвал ще пробвам.  Mr. Green

sisi_35  успех, ще ги пребориш тези килограми   bouquet

Да явно това е логиката. Peace
ето рецепта
http://receptiidekoracii.blogspot.com/2013/11/blog-post_7927.html
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 100
днес съм на пиленце, тъкмо си го готвя Simple Smile
след няколко дни имам рожден ден, после сме канени на няколко сватби.... може би ще прегреша малко.... съвсееем малко, с тортата единствено Simple Smile иначе пържилка със салатка,  не е кой знае какво Simple Smile  ама шоколадова торта НЕ връщам! Simple Smile 
и аз съм от пристрастените към шоколада, чак се чудя как издържам без Simple Smile  толкова дни Simple Smile

# 101
И аз не мога без сладко, тази седмица детето ми има рд и можи би само ще опитам тортата.ще се постарая да не прегреша

# 102
Съгласна съм с всеки ред,някъде четох че трябва 1г да свалиш,1г година да поддържаш и 1г да намалеят мастните клетки ,тогава дори да качим ще се връщаме на новото запомнено тегло,
не съм го направила още и е само твърдение ,но има логика.Нужно е много търпение и воля/на който се надявам да се науча/,нещо като дълго пътуване,където ако не губим пътя мисля,че "малки спирки"не са проблем...стига да останем на пътя...
3а сладкото,казват че е липса на калий и 1 банан има 55мг калий,а3 така го спрях,а бях пристрастена и с малко не можех,сега има навсякъде край мен и мога да мина и с едно парченце и без хич не ми е проблем ....а след тренировка докато тренирах  ни караха да пием айран с лимон и 2ч никаква храна ,само много вода...също помагаше...Сега твърдят,че всичко изядено 45мин след тренировка се изгаря,,,
Успехи на всички идва сезона на банските   bouquet Heart Eyes Stop

Съгласна съм, но само с последното не съм. След тренировка трябва да се хапне, но не въглехидрат, а белтък, за да се възстанови организма и мускулите, които са се разкъсали.
А за изгарянето - има логика, тъй като метаболизмът е ускорен след тренировка и е така около 2 часа след тренировката.
Гледам филм за пристрастяването към сладко, но ще отидем в друга тема.
Само ще кажа, че в последните 20 години навсякъде по света се слага повече захар във всички продукти. А захарта действа като "наркотик" за мозъка, също както солта. Колкото повече ядеш, толкова повече искаш. Може да се превъзпита. Аз ям значително по-малко сол сега. Но захарта... още се опитвам  Mr. Green

# 103
къде го гледаш този филм ? за сладкото, дай линк или заглавието,ако не е по интернет Simple Smile

# 104

Много добре звучи, с удоволствие ще я пробвам  Heart Eyes

жабурана Аз съм гледала този за сладкото- 'Sugar the ugly truth' има го в yоutube май, но не знам дали този има Хъни в предвид.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт