Страхотна диета за Страхотни Тела - Режими на Проф.д-р Донка Байкова- Тема 31

• 182 011
  • 740
  •   1
Отговори
# 120
Зеленчуците - за най- ефективно е един вид или салата ( ястие) от един вид зеленчук с количествено по- малко други ( овкусители) .
Аз лично за зеленчуците в началото се ограничавах в един вид, но после почнах спокойно салати.  Винаги салата с домати, краставици, чушки, отделно карфиол или нещо от сорта например,и не се оплаквам никак с резултатите. Количеството също доста голямо изяждам зеленчуци Mr. Green

За въглехидратната храна преписвам дословно от книгата.

"Въглехидратна храна може да е един представител от
Зърнените: ориз, церевица, жито, овесени ядки, елда, лимец...
Бобовите: боб, леща, грах, зелен фасул, бакла, соя, нахут, картофи"

Ориз с боб не е хубаво да се смесят, но ориза с малко царевица за овкусител не е трагичен. Хъни е права, колкото по- еднотипно се яде по- добре, но аз лично никога нямаше да ги издържа тези режими в нормално ежедневие, ако се придържам съвсем строго. Тя и самата Байкова дава много "свобода" например млечния продукт за овкусител на салати и тн., постното зеленчуково ястие и тн.
Важното е да няма други истински прегрешения  Peace
Аз се каня още да направя пак алкализиращия, но все не успявам с времето и програмата. Успех на всички   bouquet

# 121
  • в колонките
Зеленчуците - за най- ефективно е един вид или салата ( ястие) от един вид зеленчук с количествено по- малко други ( овкусители) .
Аз лично за зеленчуците в началото се ограничавах в един вид, но после почнах спокойно салати.  Винаги салата с домати, краставици, чушки, отделно карфиол или нещо от сорта например,и не се оплаквам никак с резултатите. Количеството също доста голямо изяждам зеленчуци Mr. Green

За въглехидратната храна преписвам дословно от книгата.

"Въглехидратна храна може да е един представител от
Зърнените: ориз, церевица, жито, овесени ядки, елда, лимец...
Бобовите: боб, леща, грах, зелен фасул, бакла, соя, нахут, картофи"

Ориз с боб не е хубаво да се смесят, но ориза с малко царевица за овкусител не е трагичен. Хъни е права, колкото по- еднотипно се яде по- добре, но аз лично никога нямаше да ги издържа тези режими в нормално ежедневие, ако се придържам съвсем строго. Тя и самата Байкова дава много "свобода" например млечния продукт за овкусител на салати и тн., постното зеленчуково ястие и тн.
Важното е да няма други истински прегрешения  Peace
Аз се каня още да направя пак алкализиращия, но все не успявам с времето и програмата. Успех на всички   bouquet
[/size]             

Благодаря, мила за изчерпателното инфо,  smile3525   

# 122
Благодаря за изчерпателните отговори,ще се опитам да не смесвам максимално. За сега 4 ти дин -1кг.ще видим как щеэе нататък,а и съм в цикъл може и това да влияе

# 123
Здравейте, чета ви от известно време и се опитвам да спазвам диетата. Имам доста килца за сваляне. Когато почнах бях 87,8 кг, днес ми е 7 ден и съм 85,4 кг. Искам да ви попитам прави ли се почивка между отделните режими или се преминава направо към другия?

# 124
Здравейте, чета ви от известно време и се опитвам да спазвам диетата. Имам доста килца за сваляне. Когато почнах бях 87,8 кг, днес ми е 7 ден и съм 85,4 кг. Искам да ви попитам прави ли се почивка между отделните режими или се преминава направо към другия?

Здравей,
страхотен резултат!Аз не правих почивка ,от 1вия с трите фази,/ гледам разтоварващите дни да съвпадат с луната/ скочих на пълна промяна 3а 6 дни
 /http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=282134 /
и от там сега съм на антицелулитният днес ми е 7ми ден ,утре почвам вторият етап до тук съм долу 13кг и съм си заплюла след този да направя 8 седмичният ,че и аз имам мноооого 3а сваляне.
Успех на всички и чакам резултатите да се надъхваме заедно!
  bouquet Heart Eyes  bouquet Heart Eyes  bouquet

# 125

Здравей,
страхотен резултат!Аз не правих почивка ,от 1вия с трите фази,/ гледам разтоварващите дни да съвпадат с луната/ скочих на пълна промяна 3а 6 дни
 /http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=282134 /
и от там сега съм на антицелулитният днес ми е 7ми ден ,утре почвам вторият етап до тук съм долу 13кг и съм си заплюла след този да направя 8 седмичният ,че и аз имам мноооого 3а сваляне.
Успех на всички и чакам резултатите да се надъхваме заедно!
  bouquet Heart Eyes  bouquet Heart Eyes  bouquet

Благодаря, дано и аз да успея да издържа толкова време и да постигна твоя резултат, че много бързо се изкушавам. Пък и готвя отделно на половинката.

Пожелавам успехи на всички да си постигнат поставените цели, пък защо не и да ги надминат  Simple Smile

# 126
Привет и от мен , момичета Simple Smile
За първата седмица режимстване - 2 кг.Ако не бях омазала уикенда , можеше и 3кг. да бъдат.Но и на това съм доволна!Продължавам още една седмица, но в малко изменен вариант.Тези часове-8,10,12 и 19,30 ме побъркват LaughingХапвам 4-5 пъти на ден.Ако иска Байкова да ме убие, но след 18-18,30 не вечерям LaughingЛичният ми опит досега ми  показва, че отслабвам само с по-ранни вечери.
Успех на всички.Ще пиша другата седмица, когато приключа Отключващия режим. Hug

# 127
Днес 8ми ден и -2кг , от 68,7 - 66,7.доволна съм,вчера малко прегреших с два бонбона но малкото ми съкровище стана на една.надявам се накрая на трите режима да сваля до 60

# 128
здравейте момичета, отдавна не съм писала, само влизам от време на време да погледна какво ще ям на другия ден Simple Smile
за 23 дни съм отслабнала 4 килограма-от 68 на 64. Много съм доволна и щастлива. Още малко и започвам третия режим.
Аз също не я спазвам съвсем точно, да не говорим, че спя до 10 часа всяка сутрин, от там нататък меша часовете за хранене, но гледам да спазвам интервалите, понякога ям по-рядко отколкото трябва, два пъти си позволявам по едно парче торта, първо заради рождения ми ден, после на един бал бяхме Simple Smile и още балове и сватби ме чакат през месец май, но винаги мога да ям меси със салата , нали Simple Smile хихих и аз съм човек Wink
Доволна съм много от режима, гъвкав и ефективен Simple Smile
Успех на всички Hug

# 129
момичета, страхотни резултати докладвате, само така   bouquet

Аз 3 дни правя алкализиращ, прегреших с малко ядки, но пак има резултат. Доволна съм. Чудя се от другата седмица кой режим да правя за поддържане, ще видим.

# 130
Здравейте и от мен. И аз да споделя: вчера – 10-ти ден бях 83,9 кг, т.е. от началото на режима общо -3,9 кг. Засега се удържам да не прегрешавам, ама в сряда имам рожден ден. Пада ми се да съм на кисело мляко и плод/зеленчук, което няма как да стане поне на вечеря. Ще мисля да е нещо поне от разрешените в режима.

Искам да Ви попитам нещо: понеже съм със СПКЯ и знам, че е подходяща повече нисковъглехидратна диета, дали е възможно да заменям част от дните с въглехидратни храни с белтъчни?

# 131
здравей, силвия, и аз съм с такива яйчници Simple Smile
не мисля , че има кой знае колко въглехидрати в диетата, те се падат през 3-4 дни  newsm78
аз не ги заменям, защото мисля, че най-лошите въглехидрати са в шоколада, а него не съм го вкусвала......от не знам кога Party и съм много горда от което Simple Smile бях шоколадо зависима  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

# 132
При нисковъглехидратната диета също има захранване на всеки 5-7 дена.
В случая е по-балансирано и въглехидрата е малко на често.
Нужно е да се хапват и въглехидрати поради ред причини.  Peace
Момичета, аз ще започвам диетата на Аткинс, която е също нисковъглехидратна.
Пожелайте ми успех  Praynig

# 133
silvija_nd  и аз съм на същия хал като теб и затова не правя въгл. дни. Само белтъчни, свиква се, а и има много различни белтъчни храни, може да се разнообразява. Разбира се, се случва и на изключения като предпочитам пълнозърнести, бобови пред прости въгл.. Картофи не ям, банани също.
Ако си с инс. резистентност, бих ти препоръчала алкализиращия режим, който съм пуснала на 2-3 страница в тази тема. Той е от Байкова, точно за това  Peace  Успех, свиква се, а диетата много ще ти помогне за другите неща!

Хъни, успех с Аткинс, неговата диета въобще не я познавам. Пиши от време а време тук да споделяш резултати Hug

жабурана , супер за шоколада, аз установих, че е въпрос на навик, макар и понякога да ми се яде торта Mr. Green

# 134
е какво супер за шоколада, просто диетата не го позволява  Laughing пък аз съм изпълнителна Simple Smile
да видим как ще се справя като я приключа Simple Smile
шегувам се, ще продължавам да се старая Simple Smile наистина всичко е въпрос на навик, а 38 дни са предостатъчни за създаване на навик  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт