Страхотна диета за Страхотни Тела - Режими на Проф.д-р Донка Байкова- Тема 31

• 182 041
  • 740
  •   2
Отговори
# 150
Здравейте,

днес ми е четвърти ден и съм вече -2 кг. Много съм доволна.
Днес ми е въглехидратен и ще хапвам спагетки с доматки и чесън.
Досега диетката върви добре и съм сита.
Вчера имах смесване на плодове- ядох ананас и череши, но не ми попречи на минусчето  Laughing
Днес плодът ми е праскови
Хубав ден от мен

Последна редакция: пт, 30 май 2014, 11:15 от Gasiga

# 151
Здравейте мацки, Hug Hug Hug
как са минусите?
Да се отчета от  януари до март 6 кг от 16март до днес с много падания и ставания съм свалила 16кг/с тези режими/общо 22кг  Joy Joy Joy Joy
по 40см от талията,30см от ханша,15 бедрата.20 гръдната/тук ентусиазма не е голям/и други
Мазнините са ми паднали с 32% а мускулите са се качили с 10%
днес започвам 8 седмичния искам да сваля още 15 до края на годината. Praynig Praynig Praynig
Надявам се резултата ми да надъха някой и да се борим заедно по пътя!
3а спорта- тази седмица почвам П90Х3  и продължавам с бягането,почивните дни се надявам да спра да кърмя и в понеделник да включа Л Карнетин ако някой има опит моля да сподели какъв.Като бях в Испания имаше чист на ампули ,но тук не знам кой е ок...
това е от мен мятам анцуга и тръгвам-желаещи за крос по плажа?
Успех на всички  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Ейййй страхотноооо!!! newsm44

Аз пия Л-карнитин. Препоръча ми го собственикът на залата, който е професионален бодибилдър с много награди. Течен е, опаковката е бяла. Марката е българска, цената е супер. Пише Л-карнитин + Гуарана. Рано е да кажа има ли резултати. Пила съм за кратко и на хапчета, но при тях е голямо чакане и чувството, че пия химия не ме остави на мира... А така все едно пиеш захарен сироп. БУКВАЛНО! Използват глюкоза и е страшно сладко.
Успех! Hug
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Издирих гооооооооооооооо,обожавам гуарана мн добре ми действа на отслабналия мозък
Да питам зарежда ли те?Малко ми идва тежка тренировката с бягането ,а тези  който аз съм пила ми даваха силичка доста.Хапове и аз не обичам!
Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Благодаря ти!!!!
 Hug Hug Hug Hug Hug

# 152
как са минусите?
Да се отчета от  януари до март 6 кг от 16март до днес с много падания и ставания съм свалила 16кг/с тези режими/общо 22кг  Joy Joy Joy Joy
по 40см от талията,30см от ханша,15 бедрата.20 гръдната/тук ентусиазма не е голям/и други
днес започвам 8 седмичния искам да сваля още 15 до края на годината. Praynig Praynig Praynig
3а спорта- тази седмица почвам П90Х3  и продължавам с бягането,почивните дни се надявам да спра да кърмя и в понеделник да включа Л Карнетин ако някой има опит моля да сподели какъв.Като бях в Испания имаше чист на ампули ,но тук не знам кой е ок...
Успех на всички  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Аз пия Л-карнитин. Препоръча ми го собственикът на залата, който е професионален бодибилдър с много награди. Течен е, опаковката е бяла. Марката е българска, цената е супер. Пише Л-карнитин + Гуарана. Рано е да кажа има ли резултати. Пила съм за кратко и на хапчета, но при тях е голямо чакане и чувството, че пия химия не ме остави на мира... А така все едно пиеш захарен сироп. БУКВАЛНО! Използват глюкоза и е страшно сладко.
Успех! Hug
Издирих гооооооооооооооо,обожавам гуарана мн добре ми действа на отслабналия мозък
Да питам зарежда ли те?Малко ми идва тежка тренировката с бягането ,а тези  който аз съм пила ми даваха силичка доста.Хапове и аз не обичам!
Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Благодаря ти!!!!
 Hug Hug Hug Hug Hug

Не знам дали ме зарежда. Проблемът е, че аз ходя много често след нощна смяна. И просто няма как да не съм уморена. Но мисля, че определено се потя повече. И все пак има глюкоза. Тя дава бърз въглехидрат, така че чисто физически, няма как да не подпомага поне малко силите Simple Smile

# 153
как са минусите?

Успех! Hug
Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Благодаря ти!!!!
 Hug Hug Hug Hug Hug

Не знам дали ме зарежда. Проблемът е, че аз ходя много често след нощна смяна. И просто няма как да не съм уморена. Но мисля, че определено се потя повече. И все пак има глюкоза. Тя дава бърз въглехидрат, така че чисто физически, няма как да не подпомага поне малко силите Simple Smile
Супер е!!!Благодаря ти много!!!
  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 154
 cccveti ти си шампион, страхотни резултати, за първа страница са!!!  bouquet Продължавай в същия дух  Hug

Gasiga за 4 дена е супер резултата!!

Аз само хапчета Л Карнитин съм пробвала и то преди години. Не можах да преценя дали имат ефект и се отказах.
Аз след един разтоварващ ден, бях на рожден ден и язък за разтоварването.  Crazy  Хич не съм режимна в последно време, а много малко ми остава. Трябва да се стегна малко следващите седмици.  Peace

# 155
Здравейте,

вчера - 10-ти ден от втория режим бях 80,9 кг или -6,9 от двата режима общо. Но това е без спорт. Мисля да почна да правя някакви упражнения вкъщи първоначално. Вие спортувате ли и какво? Дайте ми някоя идея.

# 156
Силвия аз бих препоръчала среден по интензивност спорт като плуване, ако имаш къде. Или бягане.

При мен много спортуване установих, че ми действа по обратен начин, спирам да отслабвам, но аз може би прекалявам.  Peace

# 157
Силвия аз бих препоръчала среден по интензивност спорт като плуване, ако имаш къде. Или бягане.

При мен много спортуване установих, че ми действа по обратен начин, спирам да отслабвам, но аз може би прекалявам.  Peace

Бягането далеч не е лек спорт, ако тичаш като хората, а не както се изрази един пич "свински тръст"  Grinning
Мога да препоръчам няколко упражнения, но са с гири. Знам и такива със собствено тегло, но без тежести ефектът е много по-малък и бавен.
А относно за застоя при много спорт - не е заради спорта, а защото тялото спира да отслабва в определен период. Тогава има различни начини за ускоряване и "връщане в играта". Дали качване на калориите за определен период, дали покачване на въглехидратите, дали смяна на тренировките... Просто сменяш и наблюдаваш как ти влияе. В застой също се прибягва до добавки - фет бърнър, л-карнитин и прочие Simple Smile

# 158
Записвам се и аз да следя темата. Вчера бях на преглед при Байкова (малко трудно казано "преглед"). В крайна сметка ми даде един режим - МОНОТОНЕН. Виждам, че май тук не се споменава такъв. Честно казано сега като го чета не ми се струва моного удачен като за мен и май повче ми харесват режимите, които вие сте публикували в началото на темата.

Има ли някаква зависимост между режимите или стига да ги въртиш и да се чувстваш комфортно с тях си ги караш както намериш за добре?

# 159
Хъни, при мен съм се убедила, че с много спорт нищо не свалям, спра ли почвам да свалям. Просто от дете спортувам интензивно и тялото ми явно минава на режим "пестене" при по-сериозни физически натоварвания. Спортът е много важно нещо за здраво тяло, но лично при мен за режим отслабване е нужен само в малки граници. До организъм е.

svetlanavaleva  аз бих пробвала монотонния, ако го е дала докторката( при мен винаги е нацелвала точния режим за моето тяло). Сещам се за него, не е много лесен по мое мнение, но предполагам има много добри резултати. Ако видиш, че не върви в темата има много  Peace Успех!

# 160
Ibsena_ за съжаление имам чувството, че Байкова не го е предложила този режим, защото го смята за най-адекватен за мен.

Попита ме ами ти какво си избираш като за 30 секунди ми изреди някакви варианти и толкова бързо говореше, че аз честно казано нищо не разбрах, а и на мое място едва ли някой би разбрал. И аз понеже по едно време я бях чула да казва ами могат да се редуват въглехидрати с белтъци и аз казах ами дайте да редуваме. Тя тогава стана взе едно от листчетата си, т.е. въпросния монотонен режим и каза ами щом това си избираш ето един такъв режим. Дали е най-подходящ май тепърва предстои да разберем Simple Smile

# 161
  • here, there, everywhere
Svetlanavaleva, а дали можеш да споделиш режима с нас? Любопитна съм да видя разликите с другите режими.

# 162
Здравейте,

вчера - 10-ти ден от втория режим бях 80,9 кг или -6,9 от двата режима общо. Но това е без спорт. Мисля да почна да правя някакви упражнения вкъщи първоначално. Вие спортувате ли и какво? Дайте ми някоя идея.

3дравей,
уникален резултат-браво  bouquet  bouquet  bouquet
А3 правя п90х3,но е доста интензивна и тичам
преди правех това
https://www.youtube.com/watch?v=XJFNL8a9qPM
хубаво е!Имах отличен резултат!По лични данни ,програмата е лека но не върви с виста
ето линк да си я свали който иска
http://thepiratebay.se/torrent/3348793/Yourself_Fitness/
ако има проблем с линка мога да я изпратя на който иска!
Успех на
всички и ще пиша след първия цикъл от 8 седмичната да видим резултата.*)))))))))))

# 163
cccveti ти си шампион, страхотни резултати, за първа страница са!!!  bouquet Продължавай в същия дух  Hug

Gasiga за 4 дена е супер резултата!!

Аз само хапчета Л Карнитин съм пробвала и то преди години. Не можах да преценя дали имат ефект и се отказах.
Аз след един разтоварващ ден, бях на рожден ден и язък за разтоварването.  Crazy  Хич не съм режимна в последно време, а много малко ми остава. Трябва да се стегна малко следващите седмици.  Peace
Мерси,много има още но определено съм нов човек!
Хайде стегни се щом трябва...лято ,плаж.....дрехи по теб....а и имаш малко  Hug Hug Hug Hug Hug

# 164
  • София
Здравейте на всички!
Бях на консултация при Професор Байкова и според това какви храни предпочитам ми даде също Монотонният режим. Предупреди ме, че с него се свалят 3-4кг, но за нейна и моя изненада след спазването му съм свалила цели 7 килограма!!!! Резултатът е постигнат за три седмици без спорт, но с минимални движения. Имам за сваляне поне още толкова. Бях изключително стриктна, не съм пропускала час, не съм имала прегрешения, дори и психически, не съм била гладна, освен в часовете, затова ако сте решили да бъдете на който и да е неин режим, го правете според указанията и не добавяйте или премахвайте хранения или продукти по свое усмотрение. Единствено като неспазване от моя страна бих казала, че съм смесвала зеленчуците.
От утре започвам новият режим, който ми даде изцяло по нейна преценка, но и имам пълно доверие, макар и да имах известни съмнения относно ефикасността на първия режим.

Общи условия

Активация на акаунт