Ийит Йозшенер и другите лоши момчета на турското кино # Çapulcu kulübü # 131

• 74 602
  • 747
  •   1
Отговори
# 75
  • ÇapulcuLand
Поздравления, лакунче   bouquet
Айде, после и в Трайбека, та и ние да се порадваме на филмчето!

# 76
влизам да се фукам  Laughing селектирали са ни филмчето, за което ви карах да гласувате, за КАН  Crazy yes! много съм хепи, за там пък въобще не се надявахме  Flutter

А такачка, веднъж и нещо хубаво, бравос!!! newsm10 smile3501

Ники Hug, ако му изпеем предложената песничка на Ийит, вече няма да имаме никакъв шанс да му видим очите, на мен ми звучи като "одъртя, одъртя..." hahaha

# 77
Че кво да го лъжем, ние тук само истината си говорим и за това сме често нелицеприятни Mr. Green
Да се взема в ръце и да ни довежда една булка вече. JoyИ Пашата това ми заръча вчера по телефона, да му говорим, че по-млад не става Peace

Последна редакция: пт, 04 апр 2014, 00:03 от nikita1

# 78
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
благодаря ви, момичета!  много съм хепи за всички ни, най вече за Вилмето и Мици  Heart Eyes

# 79
Ти само кажи, кога е в Кан, знаеш, има ли гьол- там сме, без проблем WinkПредстави си ни само по фейскини  hahaha

# 80
Че кво да го лъжем, ние тук само истината си говорим и за това сме често нелицеприятни Mr. Green
Да се взема в ръце и да ни довежда една булка вече. Joy

Абе що да го лъжем, ама много провлечена тая песен newsm78, натъжава Wink

А това ще можем ли да разучим?

# 81
Това може, само един проблем има съществен-  хем да летим, хем да пеем  Mr. Green, да не стане като вица-  Летяли две патки, особено едната hahaha hahaha
Отивам да се упражнявам. Hug
Жапчееее, къде си, стягай хора.

# 82
влизам да се фукам  Laughing селектирали са ни филмчето, за което ви карах да гласувате, за КАН  Crazy yes! много съм хепи, за там пък въобще не се надявахме  Flutter
О, прекрасно! Много се радвам!

# 83
Добро утро!

Фукличке, честито! Попътен вятър на филма! Колко му е да покори един Кан!!!

Снощи изгледах " Моят свят" с Берен. Да си призная- поплаках си!
Много добра игра - и на малката Ела ( момиченцето, ако не се лъжа, играеше Михримах във Великолепният век), Берен беше много добра, учителят също...

Гледайте го!

# 84
 Hug

Şahan Gökbakar - Kalbine Sürgün ( Recep İvedik)

Скрит текст:

perfectr Hug, вече много положителни отзиви има за "Моят свят"! И всичко живо реве newsm45.....йок, няма да си го причиня по никакъв повод на този етап Embarassed

# 85
Лакун, поздарвления! Много се кефя на подобни новини Peace

Хубав петък, патета...

# 86
Ей Hug и да не вземете да се преработите, че почивни дни идват, трябва да сме в кондиция.

За патките, дето имат време и нямат алергия към очите по диагонала, горещо препоръчвам нещо.Впечатлена съм, а рядко ми се случва.Химия ви казвам и не само,много повече неща.Позволявам си да го предложа, защото сравнявайки несъзнателно с  химията в едно друго заглавие с претенции, то си е за чиста двойка.
Скрит текст:
16 епизода по час. Излезли са само 6, но съм впечатлена.Историята на 40-год.кака с мъж,кариера и т.н, с 20 год.младеж-гениален пианист, обединени от самотата  и любовта  им към музиката.Това, разказано с такова майсторство, играта безподобна, нищо вулгарно и пошло.Мисля,че който се прежали, няма да съжалява.За онлайн гледане на руски

тук- http://doramakun.ru/Dorama_and_Live_Action/Watch_OnLine/Secret-Love-Affair.html

на английски -тук, има доста избор
http://koreandrama.com/secret-love-affair-episode-6/

Ако някой се впечатли и иска да тегли -да свирка за линк

Последна редакция: пт, 04 апр 2014, 14:58 от nikita1

# 87

Честито! Много поздрави на авторката!   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 88
Лакун, честито! Поздравления на отбора!  Hug  smile3501

Това може, само един проблем има съществен-  хем да летим, хем да пеем  Mr. Green, да не стане като вица-  Летяли две патки, особено едната hahaha hahaha
smile3508
Ники, кой е текста да тренираме?  Laughing

Последна редакция: пт, 04 апр 2014, 16:16 от japp17

# 89
Лакун, честито! Поздравления на отбора!  Hug  smile3501

smile3508
Ники, кой е текста да тренираме?  Laughing
Нали Лиа рече да сме многофункционални Joy Joy, ще го облетяваме  и ще пеем, ти дай схемата с разпределението на местата в ятото Wink

Общи условия

Активация на акаунт