Ийит Йозшенер и другите лоши момчета на турското кино # Çapulcu kulübü # 131

• 74 369
  • 747
  •   1
Отговори
# 495
Това е яйченото положение Wink, Светле Hug, нЕмаМ нерви да опаковам всяко яйчице в тензухче newsm47

Zakynthos, Greece

# 496
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Това е яйченото положение Wink, Светле Hug, нЕмаМ нерви да опаковам всяко яйчице в тензухче newsm47

Zakynthos, Greece

Нищо не си разбрала, чадо! Не всяко яйце, а 15-20, колкото ти събира тенджерата, в която ги вариш. Общо ги вързваш.

# 497
 ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!, патешка му работа, вярно не съм разбрала, просто не исках да боядисвам Mr. Green

# 498
  • ÇapulcuLand
Браво на вас - много сте изрядни, та макар и с някое друго счупено яйце (или цяла кора)!
Аз моите тепърва ще ги вапцам. Засега съм ги оставила на стайна температура да се постоплят, за да не ги изпопукам и аз Mr. Green

айде и аз с малко новинки от днес:
Тази вечер за малко да загубим цяла банда чапулджии  Sick Микробусът на Джан Бономо, в който е бил той и групата му, е изскочил от пътя за Чанаккале, където са отивали да свирят вечерта, минал е през мантинелата и по някакво чудо се е спрял метри преди да се гмурне в морето. Музикантите-чапулджии са добре, но концертът е отменен.  Peace

# 499
Гери Hug, снабди ли се с тензухче?
Скрит текст:
за яйцата, джанъм, не за друго Heart Eyes
Laughing

# 500
  • ÇapulcuLand
Скрит текст:
Laughing

Не съм, джанъм. Тъкмо се чудех къде да го търся тук  newsm78
бе, то и за друго да е, аз пак нямам  Mr. Green

Последна редакция: сб, 19 апр 2014, 22:18 от Geryka

# 501
Скрит текст:
Laughing

Не съм, джанъм. Тъкмо се чудех къде да го търся тук  newsm78
бе, то и за друго да е, аз пак нямам  Mr. Green
И марля може.

# 502
  • ÇapulcuLand
светле, толкова си настоятелна, че ще взема да ида до аптеката за превързочни материали Simple Smile И без друго нищо полезно не свърших днес, барем яйцата да опазя от инциденти.  Mr. Green

# 503
светле, толкова си настоятелна, че ще взема да ида до аптеката за превързочни материали Simple Smile И без друго нищо полезно не свърших днес, барем яйцата да опазя от инциденти.  Mr. Green

Моля пиши после и успех! Joy Joy Joy Peace

# 504

Усетих се аз, че тъпо и упорито повтарям, ама пусто от стремеж да помогна...

# 505

Ама вие сте луди жени  hahaha Като няма тензух , сложи ги в кърпа хавлиена или най-добре памучна (вафлена)  и ги загъни от страни в тенджерата, а отгоре една чиния (като за сърми)  Joy
и 2 лъжици супени сол  Naughty(за по-сигурно)

Гери, ти докато търсиш тензух  ooooh! , при нас дойде време да се чУкАмЕ  Heart Eyes

# 506
Ей Петане Hug, поне изчакай полунощ Joy Joy Joy, то не, че си нямаш достатъчно яйчица де Heart Eyes Аз съм на сух режим до сутринта, щото имам само пет  Joy baby_neutral Joy Joy Joy Joy

Последна редакция: сб, 19 апр 2014, 23:59 от lia-martin

# 507
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!
Весели празници!

От съботната партида Wink

# 508
Во истину возкресе!

# 509
ВОИСТИНА ВОСКРЕСЕ!

Общи условия

Активация на акаунт