Красотата на земята сме събрали в цветята! Пролет-Тема 66

• 51 466
  • 736
  •   1
Отговори
# 60
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Dobri, колко ти излезе доставката? Аз предварително ги питах по тел. и ми казаха една сума  Money, която просто ме разби и аз се отказах, а си бях харесала доста нещица.
Нения, дано доставката не ти излезе повече от сумата за стоката.

стандартната цена за доставка на еконт  Hug моите бяха само семена и пакет-два луковички,  нямам спомен за ненормално голяма сума.

# 61
  • в огледалото на живота
Нели,да ти е жив и здрав рожденика    Hug Hug Hug
Нека расте здраво, будно и усмихнато дете !
Скрит текст:

Мариета,какви са тези красоти които си сътворила...останах без думи,адмирации за невероятното изкуство което създаваш   bouquet

Золка,Hada,чудни градинки с още по гиздави цветя  Heart Eyes

Поръчвах началото на годината от Сортови семена.Нищо не се хвана от доставените ми....а уж Денима ме предупреди...... Tired
Доставката до офис на Еконт си е скъпичка.....към 5лв.някъде излезе.... Rolling Eyes

# 62
Dobri, а колко време отне доставката? Все още никой не се е свързал с мен за потвърждение.

Иначе аз доста неща напоръчах, но ми е такова работното време, че най-много до кварталната цветарница да отида, пък там няма нищо. Предпочитам да платя някаква доставка, но да си взема всичко накуп от офиса на еконт срещу вкъщи Simple Smile

А как стоят нещата с доставка на растение в саксия пак от тях?  newsm78

# 63
Нели,да ти е жив и здрав рожденика! Да те радва много ,само малко да те ядосва и да успява във всичко,което той иска!   bouquet

Нели,
Скрит текст:
най-вероятно в неделя ще имам стикерите,така че ще изчакам и ще ги изпратя заедно с книгата.
Благодаря ви,момичета за комплиментите!
По-напред в снимките видях страхтно червено нещо от градинката на свекървата на Золка .                         
Как се казва?

# 64
Момичета само набързо пиша. Нели, честит ти рожденик. Да е много здрав и щастлив.
Орхидеите ми тук вече прецъфтяват. Имах неща по рано отпред и не бях снимала.
Пак показахте красоти.
Моите саксии са с такива държачи, но нямат средна част. Саксиите ми имат вдлъбнато и краищата влизат там. Предупреждавам, когато натежат особено от влага има опасност да паднат.

# 65
Здравейте - не съм писала от миналата година, но редовно чета и се радвам на цветенцата ви  Simple Smile. Сега ще се похваля с част от моята градинка, която трудно опазвам от котките си, но полагам старание и жертвите не са отчайващо много  Crazy.
Това е една теменужка, която оцеля цяла зима на балкона и сега ме радва с чудните си цветове

не знам защо снимката стана такава, но все пак се вижда  Embarassed

Едно съндъче с парички - също са ми много весели

миналата година имаше и тъмно розови, но са се изгубили през зимата.

За първи път ще се пробвам с Каланхое - много ми харесват, но миналата година нямах място за тях. Ето това са - сега тепърва ги захващам, но вярвам, че ще станат много красиви.

Няколко от Сентполиите ми - само тези, които в момента са цъфнали

Следва един Кротон, който намерих изхвърлен /явно, защото имаше памукова листна въшка, но успях да го изчистя и той ми се отблагодарява, като пуска нови листа/

Гарденията ми, кято зверовете в къщи намират за много вкусна и на която за съжаление успях да опазя само един цвят

Спатифилума - също прибран от под един балкон - беше не по-голям от 10 см. заедно с корените - и той ми е благодарен и ме радва  - съжалявам "Прикачи" нещо бърка файла  ooooh! - успях от друго място  Simple Smile

Две Синингии, които тази зима не приспах, защото всеки път го правя и повече не порастват - тази зима ги поливах по малко и те взеха, че пораснаха и здраво са напъпили - особено едната

Между тях наднича чисто новата ми Алоказия - която беше злощастно изпасана през зимата и сега за мое щастие се възстановява  Grinning Party

Хоята, която не знам защо досега ми е цъфтяла само веднъж  Thinking - тази година я преместих и започна да расте доста - дано ме зарадва и с цвят

Това е една папрат, която си купих само преди няколко дни, но никъде не успях да открия каква е точно, като вид - е все ще се справя някак с отглеждането й

Накрая една съвсем прясно цъфнала Колерия, която много харесвам и заради, която обърнах половин София /цветарските магазини и оранжерии/ и не мога да открия, за да си купя още поне два/три вида.

За сега няма да ви показвам Пеларгониумите, защото съм ги изнесла на балкона от 3 седмици и слънцето не им понася много добре, но скоро ще се климатизират и когато се отрупат с цвят ще видите и тях. Стига, че поста ми стана огромен - другия път ще покажа другата серия  Wink.
Прочетох, че някой имал Рожден ден - да е жив и здрав и много да радва мама!

Последна редакция: пт, 04 апр 2014, 17:47 от lgdani

# 66
  • DE
Добри, подаръчетата много радват Peace
Нези, нещото червено, показано от Золка е "ходжово лале"
----------
Аз се прибрах сега с 6 фуксии(любим сорт) и 30 мангалчета.
Това е само за фръц-пръц от мен Mr. Green

lgdani, ме подпря с нейните хубави цветя Hug

# 67
Zolka, каква голяма петуния си си намерила и то навън, а аз моите ги обгрижвах толкова много и толкова дълго и едни хилави с по 3 листенца.
Сега като се замисля моите нещо не изглеждат с толкова заострени листенца, дали пък не отглеждам нещо друго  newsm78 май ще трябва да ги снимам и да ги покажа.

И четирите са толкова големи. Само не знам какъв цвят ще са, че миналата година имах доста, но тия кои са newsm78  Сега не ме хвърляй в чуденка и мен да мисля дали нещо друго не е пораснало Laughing

Петъчен привет Hug

Золка, не изчезвай така де...виж, има за какво да се разпишеш тук.

Хих, има то-две цветя накръст и освен прогреса им да показвам Simple Smile Остана чесъна да снимам.
То от понеделник започвам и работа, та не знам кога ще се отчета пак.
Ох, страхотни циганета. Миналата година нямах, но тази трябва да си взема.

# 68
Нели-да е жив и здрав рожденика и повече да го слушате всички в къщи!  Wink Laughing
Zolka петунии са,и аз имам оцелели 3-4 на вън в градината и едната е огромна,бяла.Имам и оцелели циганета,та тази година няма да купувам. Mr. Green
И да питам за ходжовото лале-от къде е ,искам и аз червено.Есента си взех ,ама оранжево. newsm78
matze честити придобивки!  bouquet
lgdani колко много цветя и все красиви.  bouquet
Hada -красиви са дръвчетата! Heart Eyes
И да не е празен поста без снимка да покажа първия ирис.Миналата година беше лилав,а сега е бял. Thinking
Скрит текст:

# 69
Нели-да е жив и здрав рожденика и повече да го слушате всички в къщи!  Wink Laughing
Zolka петунии са,и аз имам оцелели 3-4 на вън в градината и едната е огромна,бяла.Имам и оцелели циганета,та тази година няма да купувам. Mr. Green
И да питам за ходжовото лале-от къде е ,искам и аз червено.Есента си взех ,ама оранжево. newsm78

Ами не е купувано-свекървата си разменя с други жени в Хисаря. Ако има начин да се захване от това кажи и ще я помоля. Не знам нито дали е луковично, нищо за него.

# 70
Ами не е купувано-свекървата си разменя с други жени в Хисаря. Ако има начин да се захване от това кажи и ще я помоля. Не знам нито дали е луковично, нищо за него.
Кажи коя ти е свекървата, че и аз живея в Хисаря да си взема и аз от това лале  Mr. Green

# 71
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Dobri, а колко време отне доставката? Все още никой не се е свързал с мен за потвърждение.

Иначе аз доста неща напоръчах, но ми е такова работното време, че най-много до кварталната цветарница да отида, пък там няма нищо. Предпочитам да платя някаква доставка, но да си взема всичко накуп от офиса на еконт срещу вкъщи Simple Smile

А как стоят нещата с доставка на растение в саксия пак от тях?  newsm78

трябва да получиш имейл за потвърждение с код на поръчката, ако нямаш такъв свържи се с тях и питай. може да се наложи да направиш поръчката пак  Hug
когато обработиха и подготвиха всичко за изпращане ми се обадиха и по телефона.
аз съм купувала само семенца и луковички, предполагам, че предлагат и разсади, но не знам колко ще струва доставката на разсад в саксия. Hug

# 72
  • ГОре на черешата...
Малко в края на деня, но от сърце - честит рожденик, Нели Heart Eyes! Да расте здрав и обичан, щастлив и успяващ във всичко  bouquet!

Ние ходихме във Варна за преглед на малкия, но не успях да се зарадвам на подобрението, удариха ни колата на паркинга пред кабинета Tired. Не е много, но ми е криво - още не й се бяхме нарадвали, пък и търчане и разправии, пфуууу...

# 73
  • на североизток от Рая
 Момичета, приятелки мили, благодаря за пожеланията за моя рожденик!  Hug Много ме зарадвахте!

Мариетка, ти си била толкова близо до нас днес. Щях да се радвам да се видим.  Hug
 Жалко за неприятната случка с колата. Ще се оправят ламарините, но разправиите са досадно нещо.  Важно е, че има подобрение при малчугана. На това обърни внимание, колата си е кола, ще й мине.  Peace

Имам да показвам градинка без цъфнали цветя, но съм уморена  и не ми се рови в снимката. Утре.

Хубава вечер!

# 74
  • ГОре на черешата...
Нели, планът беше на връщане да се отбием, но загубихме близо 3 часа...така е, важното е че ние сме добре, като си помисля, че децата преди това седяха точно там Confused...
Ще се оправи колата, утре ще ми мине, като яхнем мотора...

До сега поливах цветята - явно е духало цял ден и бяха изсъхнали милите...

Общи условия

Активация на акаунт