Дафне, не е задължително мнението на тази топ журналистка да е меродавно и да го приемам като свое. Това е нейният поглед , но аз не се ангажирам с него. Тя не е впечатлена толкова и от красотата на момчето, която е безпорен факт. Да, бил елегантен , вежлив, симпатичен, слабичък, но без харизма. Ми ок, ама това си е нейно мнение. Уважавам го, но не се съгласявам.

Да бе ... той щото няма харизма, затова е полудяло де що има живо по него!Даже и тези, които уж не го харесват не изпускат филм с него
Дали ако му липсваше харизма, щяхме да висим по нощите с филмите му? А помните ли какво споделяха хората, които са снимали с него в Петроград? Нямало да го забележи на улицата
Тази пък въобще не ми е критерий.А и като я видях какво бабе е ...много и разбира главата. И кой я провъзгласи за топ журналистка
Вярвам само на очите си аз.

Приятен ден ви желая и ето по нещичко за всеки 
Това, което ми направи впечатление беше и ако е вярно за мен означава,че в южната ми съседка, романът не е популярен, а именно, че много от зрителите не са разбрали в каква война участва Сеит
Дори съм споделяла, че ми изглежда малко странен, ама то кой не е странен сам по себе си понякога
една журналистка дето е задала 3 въпроса сигурно за 5 мин интервю ще ми определя цялостния характер и поведение на нашето момче!!!Чак пък толкова дълго е писала и се распостирала с анализи.Тя журналист ли е или психолог