Отговори
# 435

Някой разбра ли с какво  Петро започна да посява съмнения в Шура, че нали така беше анонсирано?
Hug Безпокои се за нея, дали ще свикне с обичаите им

HugАааа, ми видя се , че набързо , набързо , че няма да и дадат възможност да разбере дали би могла да свикне с обичаите им. Милата , какви прекрасни спомени имаше със семейството си. На фона на това тягостно очакване и неяснота, танцуващото и щастливо семейство. Много и липсва Тина.Явно са били наистина много близки.

Последна редакция: ср, 09 апр 2014, 01:25 от sinq laguna

# 436
Фенче Hug, има защо да й дам 5 серии на Шурка- става все по- добра Фарах!  bouquet
Само да не се наложи да носи на гръб Сеитко- Къванч, че тогава става лошо... Grinning На фона на нейната игра, той ми е доста пестелив. Май само в пуцането се хвърля с жар!  Grinning
Утре ще пиша друго нещо от моите си размисли и страсти за Н.Безмен, че ме вбесява все повече  Mr. Green

# 437

Такава хубава жена,  с крокодил в леглото.

Крокодил, ама веднага й поиска ръката! Без увъртане...Барон отвсякъде Grinning

# 438
:
Само да не се наложи да носи на гръб Сеитко- Къванч, че тогава става лошо... Grinning На фона на нейната игра, той ми е доста пестелив. Май само в пуцането се хвърля с жар!  Grinning
:

Hug Курт половин серия го нямаше, къде се беше покрил.

# 439

Такава хубава жена,  с крокодил в леглото.

Крокодил, ама веднага й поиска ръката! Без увъртане...Барон отвсякъде Grinning
Hug С Валентина реабилитират рускините. Joy

# 440
Лагуни  Heart Eyes и аз искам, ама малко ли ни дадоха? Що целувки братче, само за 5 серии ...ние сме свикнали къде края на 1 сезон да ни дадат някоя мизерна целувка, това сега направо е ... пиршество за душата  Joy Joy Joy

Joy Joy JoyФенче,  Heart Eyes да , да , ама не. Ти си чака толкоз време за една целувка. И то пък една целувка   Wink Аз моите си ги  получих къде , къде по- рано.  hahaha hahaha hahaha

Дааа, ама твоите беха фалшименто  Joy Joy Joy Joy Joy а моята може и да беше една, ама как си требе  Laughing

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Да бе да, фалшименто. Всичко си им беше тамам в началото. Пък твоята беше една мъка, една борба, то бяха манипулации, то беше чудо, ама верно успя.   ooooh!Слагам точка, че хич не ми е до Дж. Хич не се и сещам за нея.  Hug

# 441
Шани  Heart Eyes ти пък с тая твойта пестеливост ще ме умориш значи Joy Joy Joy много яко си играе момчето за мен, невероятни са ми двамата, гледам ги със затаен дъх ...
Лека и синеока от мен, че утре трябва да се става рано ... Heart Eyes Hug Heart Eyes
Лагуни  Heart Eyes
Скрит текст:
сега, като го гледам отново ... ами вече няма и помен от увлечението на Кузей към Зейнепка ... тя го търси, тя го целува, тя го кани да правят кекс, пълна скука  Joy Joy Joy добре, че Дж. го притисна, иначе никога нямаше да се хване с нея. Ама това си е мое мнение  Peace

# 442
  • София
Хора не говорете за Дж., че ще имам кошмари

# 443

HugЛеле, кой знае колко рев ще изрева с това момиче. Те мъките и почнаха от днес. Ама исках Курт да покаже  повече чувства. Докато я носеше да я отрупа с целувчици, да я прегръща силно, така да си преживеят заедно страданието от това, че семейството му е против.

# 444

HugЛеле, кой знае колко рев ще изрева с това момиче. Те мъките и почнаха от днес. Ама исках Курт да покаже  повече чувства. Докато я носеше да я отрупа с целувчици, да я прегръща силно, така да си преживеят заедно страданието от това, че семейството му е против.

Е па пестелив е, царски офицер- на бой налита, за кекс- мечът му умрел... Laughing пардон- не мож го вдигне

Последна редакция: ср, 09 апр 2014, 00:21 от shaane

# 445
Хора не говорете за Дж., че ще имам кошмари

БУ, много ти благодаря  за преводите, сладурче!  newsm51 newsm51 newsm51

# 446

Е па пестелив е, царски офицер- на бой налита, за кекс- мечът му умрел... Laughing

Не, не аз не искам да ми показват кекс. Аз искам чувства, нежност, споделяне, взаимна утеха, любов...Защото момента беше такъв. Труден, сложен и за двамата. А в трудностите връзките стават или по- силни, или се разпадат. Сеит трябваше да сподели..Така нямаше да се налага на Шура да я поливат с вряла вода, като ясно и се показа , че тя е гостенка, момиче за забавление...Много добре изигра Фара, унижението , което изпита.

Последна редакция: ср, 09 апр 2014, 01:27 от sinq laguna

# 447
Утре ще пиша друго нещо от моите си размисли и страсти за Н.Безмен, че ме вбесява все повече  Mr. Green
[/b]
HugОставила съм я тая кукувица. Joy Ама съм му набрала  на Къванч, Много се впечатлих от поста на Апелсинка. Великото приземяване.  Ако е такъв сухар, какъвто го описва, значи франсето го е отсвирило. От друг свят е,просто. Обясняват и разочарованието на Берен от някои хора, без да цитира имена.  И  затова Къванч се чувства добре само с  каки. Никакви претенции нямат. Щастливи са само, задето дишат един въздух с извънземното.

# 448

Е па пестелив е, царски офицер- на бой налита, за кекс- мечът му умрел... Laughing

Не, не аз не искам да ми показват кекс. Аз искам чувства, нежност, споделяне, взаимна утеха, любов...Защото момента беше такъв. Труден, сложен и за двамата. А в трудностите връзките стават или по- силни, или се разпадат. Сеит трябваше да сподели..Така нямаше да се налага на Шура да я поливат с вряла вода, като ясно и се показаха , че тя е гостенка, момиче за забавление...Много добре изигра Фара, унижението , което изпита.

Ами какво по- добро лекарство от нежни палави ръчички под юргана... Crazy Embarassed
Разбрах те, Лагуни Hug. Лека нощ, момичета! Бу Hug, безценна си, да си го знаеш де  bouquet

# 449
 Hug  Дафне, не е задължително мнението на тази топ журналистка да е меродавно и да го приемам като свое. Това е нейният поглед , но аз не се ангажирам с него. Тя не е впечатлена толкова и от красотата на момчето, която е безспорен факт. Да, бил елегантен , вежлив, симпатичен, слабичък, но без харизма.  Ми ок, ама това си е нейно мнение. Уважавам го, но не се съгласявам.

Последна редакция: ср, 09 апр 2014, 01:04 от sinq laguna

Общи условия

Активация на акаунт