Отговори
# 420
Нямам идея кои ще погребват, но явно за тази сцена писаха, че Къванч ще разреве и мъжете на гробището ...чакат ни тежки серии от тук нататък ... страшна игра правят всички, но в тази серия най-много ми хареса Фарах! Много ми е любопитно какво ли и е казал Сеит на Шура след завръщането му от чифлика ? Май не събра сили да и каже истината. И думите на Мирза я попариха ... Явно накрая той разказваше на Джелил, а оня плъх Петро подслушваше. Не мога да го понасям! Много добре играе Биркан! Баш си стреля в Сеит, ама да видим ... представяте ли си, единия труп да е неговия ? Много ще се изкефя, ако Ясеф го пуцне  hahaha Но не, той трябва да умре от ръката на Сеит. Никакъв шанс да е до Шура ... тя има очи само за Сеит. И Петро не може да се примири, че и на този фронт загуби от Сеит, както във всичко, затова го ненавижда толкова.
Серията ми хареса, с превод още повече, сигурна съм. Много ми е сладък Осман, не искам да умира ... ooooh!
Лагуни  Heart Eyes не съм съгласна с теб. Нашите са къде, къде по-вълнуващи от онези двамата барони  Joy Joy Joy
Дива  Heart Eyes Hug Heart Eyes благодаря за фрагмана!
Ама стига с тия изнасяния на някой на филма веее ... всички си играят невероятно за мен. Но в тази серия Фарах беше изключителна!

# 421
Обаче баронесата си обича Сеит. Няма да се откаже лесно изобщо от него. Ще гони до дупка.

А от къде Баронесата знае, че Сеит ще заминава за Турция? newsm78
 Виктор й предложи да замина за Англия.
Сеит каза на Шура, че отивал да проучи пътя за Турция, а той пренася оръжие... ooooh!
Акцентът в епизода беше Шура и успява все по- успешно да ме убеди, че наистина повече обича...
Голямо изпитание за това крехко и толкова самотно момиче...
Мирза отвратително й обърна гръб- никакъв такт, нема сърце тоя бей и това си е. И със синовете си е като чужд, не може само да ги мачка...и в семейството им зрее революционна ситуация...

# 422

Лагуни  Heart Eyes не съм съгласна с теб. Нашите са къде, къде по-вълнуващи от онези двамата барони  Joy Joy Joy

Joy Joy Joy Фенче Heart Eyes, тъй де, затуй си искам ощеееееее.  Wink

# 423
Показаха ни Валентина и Константин нежно влюбени, щастливи в леглото. Като котенца си мяукаха , а нашите нищо. Crossing Arms Целувка по челцето, спяща Шура, замислен Сеит и туй то. Не съм доволна. Исках повече нежност да ни покажат, ама не би.

Стана ли ясно какви извинения даде Сеит на Шура, или изобщо не се обяснява? Май нищо не и каза.  ooooh! Ядосана съм му много.
Hug Нищо не й каза, трябвало да заминат.

# 424

ДААА АЗ КАТО ГЛЕДАХ ОНИЯ МИ ТИ БАРОНИ нищичко не изпитах, даже тоя Константин ми е противен та я ожалих Валентина как се е дала на някъв жабок  Sick

# 425
Много ми е любопитно какво ли и е казал Сеит на Шура след завръщането му от чифлика ? Май не събра сили да и каже истината.

И аз съм тъй , Фенче,  Heart Eyes цяла седмица чаках да разбера какви ще ги измисля наш убавец, как ще се извинява, как ще се обяснява, пък то накрая не и каза май нищо.

Някой разбра ли с какво  Петро започна да посява съмнения в Шура, че нали така беше анонсирано?

# 426
Лагуни  Heart Eyes и аз искам, ама малко ли ни дадоха? Що целувки братче, само за 5 серии ...ние сме свикнали къде края на 1 сезон да ни дадат някоя мизерна целувка, това сега направо е ... пиршество за душата  Joy Joy Joy
Шани  Heart Eyes какво стана? Нали даде на Фарах 5 серии време - успя ли да ти бръкне в сърцето или още не  Laughing
Нервакова  Heart Eyes ами тъй де ... нищо не усетих от гукането на бароните  Joy Joy Joy ама когато наш Сеит я взе на ръце Шура ...леле! Embarassed

# 427

Шани,  Hug аз нещо чух Истамбул, когато разговаряха с този плешивия господин ,ама да не те подвеждам, че не съм мн. сигурна.

# 428

Някой разбра ли с какво  Петро започна да посява съмнения в Шура, че нали така беше анонсирано?
Hug Безпокои се за нея, дали ще свикне с обичаите им

# 429

Шани,  Hug аз нещо чух Истамбул, когато разговаряха с този плешивия господин ,ама да не те подвеждам, че не съм мн. сигурна.
Hug Баронесата искаше Англия, но било невъзможно. Самата тя беше в Одеса. На крачка от Истанбул. Там ще ги срещнат с Курт. И скоро ще го утешава.

# 430
Лагуни  Heart Eyes и аз искам, ама малко ли ни дадоха? Що целувки братче, само за 5 серии ...ние сме свикнали къде края на 1 сезон да ни дадат някоя мизерна целувка, това сега направо е ... пиршество за душата  Joy Joy Joy

Joy Joy JoyФенче,  Heart Eyes да , да , ама не. Ти си чака толкоз време за една целувка. И то пък една целувка   Wink Аз моите си ги  получих къде , къде по- рано.  hahaha hahaha hahaha

# 431

ДААА АЗ КАТО ГЛЕДАХ ОНИЯ МИ ТИ БАРОНИ нищичко не изпитах, даже тоя Константин ми е противен та я ожалих Валентина как се е дала на някъв жабок  Sick
Такава хубава жена,  с крокодил в леглото.

# 432

Шани,  Hug аз нещо чух Истамбул, когато разговаряха с този плешивия господин ,ама да не те подвеждам, че не съм мн. сигурна.

Говореха си за Англия, ама Плешивко каза, че може да я уреди за Истанбул и тя се намръщи. Неще!
Ама като разбере, че Сеит ще е там, ще литне Сърбелиевата  Laughing

# 433
Лагуни  Heart Eyes и аз искам, ама малко ли ни дадоха? Що целувки братче, само за 5 серии ...ние сме свикнали къде края на 1 сезон да ни дадат някоя мизерна целувка, това сега направо е ... пиршество за душата  Joy Joy Joy

Joy Joy JoyФенче,  Heart Eyes да , да , ама не. Ти си чака толкоз време за една целувка. И то пък една целувка   Wink Аз моите си ги  получих къде , къде по- рано.  hahaha hahaha hahaha

Дааа, ама твоите беха фалшименто  Joy Joy Joy Joy Joy а моята може и да беше една, ама как си требе  Laughing

# 434
За мен с тая серия сложиха точката на ВНЛ-то и романтиката. Курт ще става все по-резервиран и студен към Шура. И почват мъките й.

Общи условия

Активация на акаунт