Отговори
# 450
Hug  Дафне, не е задължително мнението на тази топ журналистка да е меродавно и да го приемам като свое. Това е нейният поглед , но аз не се ангажирам с него. Тя не е впечатлена толкова и от красотата на момчето, която е безпорен факт. Да, бил елегантен , вежлив, симпатичен, слабичък, но без харизма.  Ми ок, ама това си е нейно мнение. Уважавам го, но не се съгласявам.

newsm10 smile3521 smile3521 newsm51
Да бе ... той щото няма харизма, затова е полудяло де що има живо по него!Даже и тези, които уж не го харесват не изпускат филм с него  Joy Joy Joy Дали ако му липсваше харизма, щяхме да висим по нощите с филмите му? А помните ли какво споделяха хората, които са снимали с него в Петроград? Нямало да го забележи на улицата  Joy Joy Joy Тази пък въобще не ми е критерий.А и като я видях какво бабе е ...много и разбира главата. И кой я провъзгласи за топ журналистка  newsm78 Вярвам само на очите си аз.

# 451

[/center]

[/center]

# 452

[/center]

[/center]

[/center]

# 453
Добро утро!  Hug
Скрит текст:
Хубав и спорен ден!  Hug

# 454
Hug  Дафне, не е задължително мнението на тази топ журналистка да е меродавно и да го приемам като свое. Това е нейният поглед , но аз не се ангажирам с него. Тя не е впечатлена толкова и от красотата на момчето, която е безспорен факт. Да, бил елегантен , вежлив, симпатичен, слабичък, но без харизма.  Ми ок, ама това си е нейно мнение. Уважавам го, но не се съгласявам.
HugТака е, тя си казва, че усещанията  й са субективни. Но, като знам какъв фен е на Къванч, наистина лъха разочарование от живия контакт. Всъщност, постът  развенчава идоли. Това, което достига до нас е  медийния продукт Къванч Татлъту. Истинският Къванч е съвсем различен. Харизматичен на екрана, от разстояние, но в живота не е такъв.  Автомат, заучени отговори, не казва нищо повече от това, което се изнася в пресата, следва стриктно ПР-а.  Без грам импровизация.   Спомних се едно промо на Джак Никълсън в Париж.  Като влезе, изпълни залата с присъствието си. Магнетичен, чаровен.И изнесе  шоу на журналистите.  
Аз, лично й вярвам. Случвало ми се да видя по улиците някоя наша звезда. Много по-различна отколкото на екрана.
Moже  в неформална обстановка Къванч да си е готин, но пред журналистите, изобщо на публични места се задействат рефлекси, слага защитни бариери и влиза в роля. Знае ли, човек. Но, понеже промотира филма си, наистина  по-добре беше да излезе от шаблона и да блесне с нещо оригинално.

# 455
Добър ден, дами! Hug
Ето линк към споделеното от рускинята за срещата й в Кан с актьорите:

http://vk.com/love_kivanc_tatlitug?w=wall-39664475_188257%2Fall

От снощи в главата ми нахлуват стотици въпроси към Н.Безмен. Може да е консултант във филма, но си е позволила да изложи на публичен показ живота на не един и двама от героите. Не смятам, че е получила за това не само моралното разрешение от живите роднини както на Шура, така и на Петро, Джелил, Татя! Доколкото мога да си направя сметка, Сандра- дъщерята на Шура, ако е жива изобщо, е на преклонна възраст към 80 години. Дори и да не е, нейните наследници имат думата да се произнесат за морала и филмирането на част от тяхната семейна сага. За мъртвите или само добро, или нищо...
Въобще Н. Безмен ще я държа на прицел заради това, не ми харесва и това си е...
Сега да поработя, останалото после. Лек ден!  bouquet

ПП: Няма да съм изненадана, ако погребват и майката на Еминови- тя си изигра ролята. Whistling

# 456
Добър ден и от мен  Hug Simple Smile Приятен ден ви желая и ето по нещичко за всеки Heart Eyes

Скрит текст:

Серията ще  я коментирам, когато я изгледам с превод, че не обичам по картинки да правя заключения Simple Smile Благодаря на всички   bouquet, които публикуваха информация за Нермин, но това не ми дава отговор на въпроса как е приета книгата й в Турция Peace Това, което ми направи впечатление беше и ако е вярно за мен означава,че в южната ми съседка, романът не  е популярен, а именно, че много от зрителите не са разбрали в каква война участва Сеит Simple Smile

От коментарите ви разбирам, че всички много харесвате играта на Фара, надявам се и аз да я харесам в скоро време Praynig  Peace

Относно представянето на Киво в Кан и по точно описанието на срещата си с него на тази журналистка, мисля, че това е лично мнение и е възможно да бъде повлияно и от моментно състояние Peace Както и преди съм писала, предполагам на известните им е трудно 24/7 на бъдат обект на медийно внимание и фенска любов и затова се налага да говорят и действат със заучени фрази и поведение Peace Както се казва, може просто да не му е било ден на нашето момче Simple Smile Това, че го харесвам във филмите му и на външен вид не означава, че би ми допаднал като човек в реалния живот Wink Дори съм споделяла, че ми изглежда малко странен, ама то кой не е странен сам по себе си понякога Simple Smile

# 457
Шани, благодаря за линка. Бях любопитна да прочета разказа на Апельсинка. Това, което тя казва като факти, е повече от отлично за Къванч.
Цитат
Кыванч на самом деле очень привлекательный молодой человек. Он красив, ухожен, очень элегантен. Стильно и дорого одет. У него очень ухоженая кожа.
Цитат
Он безотказно фотографируется со всеми, кто бы об этом просил. Он уважителен, внимателен, вежлив со своими поклонниками.

Всичко останало е субективна оценка.

Аз напр. като страничен наблюдател (никога не съм била запален фен на Къванч) много ценя у него следното: показва развитие, от Перла до днес разликата е огромна; умее да общува - с колеги, с журналисти, с фенове; знае как да се държи в публичното пространство, владее английски, обръща се директно към феновете си.
Нека това е само пиар, не си въобразявам, че от интервю ще надникна в душата на актьора, но ценя високо тази готовност винаги да отговаря, винаги да се снима, винаги да е вежлив. Говори за уважение към другите, към професията и към самия себе си.

Колкото до журналистката Апельсинка, харесаха ми някои коментари към статията й.
Цитат
Хорошо женщина себя пиарит....А совместный проект с Бурсином и Киванчем...это что то!!!!....прям министр культуры, не меньше.....ха-ха))))Молодец!!!!Умеют же некоторые себя преподнести!!!)))) А про Киво я поняла так-элегантный,стильный и умный(бережно относится к своиму личному пространству)
Цитат
Нет девочки, он всю жизнь ждал , когда же приедет Апельсинка из России, что бы всю душу ей вывернуть наизнанку.!!! Еле дождался!!!

Коментарите са излишни, нали. Ясно е какво е отношението към журналистката и нейния разказ.

Въобще в последните дни какво става в темата, вместо да се радваме на сериала си, охулихме Шура. Сега май вече я харесваме, но се прехвърляме върху Нермин Безмен и Къванч, защо?

# 458
Здравейте мацки Hug искам ама мнооо бързо да се изкажа в защита на наш Киво.А бе хайде моля ти се Naughty  една журналистка дето е задала 3 въпроса сигурно за 5 мин интервю ще ми определя цялостния характер и поведение на нашето момче!!!Чак пък толкова дълго е писала и се распостирала с анализи.Тя журналист ли е или психолог Mr. Green Mr. GreenДа няма той харизма,затова завладява хората направо пред екрана и мъжко и женско и то на 3 континента!!! И мисля,че в други инервюта е показал,страхотно поведение Heart Eyes.Сега сигурно не е бил на кеф или изморен...и хоп готов е психопортрета,на тази..... newsm78 Няма как да има огоооомна разлика от героите и действителния човек,та нали в всяка роля той влага частица от себе си,затова са толкова добре изиграни ,защото ги играе той.Далеч съм от мисълта,че точно такъв като героите си,но като всеки актьор си има негов начин и похват на игра.Та..моето мнение и на около newsm78 newsm78 няколко милиона души Joy е...,че той е УНИКАЛЕН Heart Eyes

# 459
# 460
Рейтингът пак е нисък. Sad

Тотал

9   KURT SEYIT VE SURA   STAR TV   3,66   8,16

А/В група

4   KURT SEYIT VE SURA   STAR TV   4,75   11,08

http://dizifilm.com/rating/

# 461
  • AMS
Привет, дружки!!!

# 462
Извадихме оръжията срещу журналистката.   Нейният пост е срещу фанатизма и идолопоклоничеството.
Мислела си е, че Къванч е божество, а той се оказва обикновен човек. На мен ми е достатъчно, че го гледам с удоволствие на екрана. Красив и талантлив, но не и извънземен.

Последна редакция: ср, 09 апр 2014, 13:27 от dafne_1

# 463
Дори съм споделяла, че ми изглежда малко странен, ама то кой не е странен сам по себе си понякога Simple Smile

Hug За мен, най-истински   беше след ЗП и когато движеше с франсето. Витален, енергичен, мощен. През останалото време, сякаш прегорял и емоционално изтощен.

Последна редакция: ср, 09 апр 2014, 13:50 от dafne_1

# 464
Заряза и Харлея...Няма кой да качи на мотора...

Общи условия

Активация на акаунт