Отговори
# 480
# 481
Здравейте! Hug Първо, много благодаря на всички обогатили с нещо темата и днес!  bouquet

HugТака е, тя си казва, че усещанията  й са субективни. Но, като знам какъв фен е на Къванч, наистина лъха разочарование от живия контакт. Всъщност, постът  развенчава идоли. Това, което достига до нас е  медийния продукт Къванч Татлъту. Истинският Къванч е съвсем различен. Харизматичен на екрана, от разстояние, но в живота не е такъв.  Автомат, заучени отговори, не казва нищо повече от това, което се изнася в пресата, следва стриктно ПР-а.  Без грам импровизация.   Спомних се едно промо на Джак Никълсън в Париж.  Като влезе, изпълни залата с присъствието си. Магнетичен, чаровен.И изнесе  шоу на журналистите. 
Аз, лично й вярвам. Случвало ми се да видя по улиците някоя наша звезда. Много по-различна отколкото на екрана.
Moже  в неформална обстановка Къванч да си е готин, но пред журналистите, изобщо на публични места се задействат рефлекси, слага защитни бариери и влиза в роля. Знае ли, човек. Но, понеже промотира филма си, наистина  по-добре беше да излезе от шаблона и да блесне с нещо оригинално.

Hug Дафне, прочетох и мнението на журналистката за Фарах. Тя е просто очарована от нея. Аз също вярвам в обективността и. Дори ми направи впечатление изражението на жената при всяка от снимките с Киво, с Едже, с Фарах. Толкова са красноречиви, че само тях да гледам ми е достатъчно да разбера какви са и усещанията. Тоест, не подлагам на съмнение искреността и, но не споделям мнението и, че на Киво му липсва харизма. Има си я и още как. Но в случая и аз го виждам като уморен ли , недоволен ли , напрегнат ли , не знам , но си му личи, че не е съвсем на кеф. Поне това виждам аз. Киво има далеч, далеч по- добри моменти от различни подобни изяви. Апельсинка споменава, че нещо не е доволна от огранизацията. newsm78 Дали пък и той не е очаквал повече? newsm78
Иначе за Дж. Никълсън... Никога няма да видим Киво такъв. Никога. Това са тотално различни като дух хора. Дж. е бунтар, непукист, изключително провокативен, толкова ексцентричен, че на моменти показва дори шизофренично поведение. Той е един от великите актьори на съвремието ни. Зверски талантлив. Не случайно има толкова Оскари. Обаче  в живота , хич не ми трябва харизмата му, като знам колко дяволчета е събрал под кожата си. Всичко това казвам с цялото ми уважение към безспорния му талант на изключителен актьор. 
Киво е съвсем различен темперамент. Винаги съм виждала в него лека срамежливост и притеснителност. Изобщо не го виждам да се вихри като Биг Джак.

Ето в този кадър ми харесва Киво най- много от Кан. Сладури!!! И какъв закачлив поглед и е хвърлил само. Сега да не помисли някой , че търся химия , физика и прочие науки.  Joy Joy Joy

# 482
 Hug Лагуни, далеч съм сравнения, някоя закачка с публиката, смешка, много сериозен и скован, това не е Турция, а Франция, ще оценят доброто чувство за хумор.

# 483
Дафне  Hug, тази е, нали Peace

# 484
Еееее, тази, много ти благодаря!  bouquet  bouquet  bouquet Няма друга подобна снимка. Много артистичен, много одухотворен, много витален. Много хепи. Яко зареди батериите покрай франсето. Сравнете с последните снимки. Ни жив, ни умрел.

# 485
  • AMS

Пълният вариант на снимката е още по интересен. И Керем Чатай не е за изрязване.

# 486

Ето в този кадър ми харесва Киво най- много от Кан. Сладури!!! И какъв закачлив поглед и е хвърлил само. Сега да не помисли някой , че търся химия , физика и прочие науки.  Joy Joy Joy

И аз не мога да им се нагледам тук, Лагуни Hug!
Всички вселенски науки и магия са се сьбрали между тях Laughing

# 487

Въобще Н. Безмен ще я държа на прицел заради това, не ми харесва и това си е...
Сега да поработя, останалото после. Лек ден!  bouquet[/b]
Whistling[/b]

Hug Шани , ще ме умориш значи. И да я държим и да не я държим на прицел , нещата няма да се променят. На мен тази дами не ми допадна още с изявлението си , че изобщо не била познавала Къванч. Outta Joint ooooh! Айде бе, тия да ги приказва на баба ми. Толкова фалшиво и лицемерно, че просто чак е смешно. Да беше измислила нещо друго по- интересно, че да може човек да и се върже, щом е решла да се прави на интересна. Аз пък се питам каква и е работата вътре в екипа сега. Нали филма няма да е по книгата. Оставам с впечатлението, че образа на Курт ще претърпи тотална промяна. Тогава какво прави там? Нямало да е отрицателен, ами нещо ала Бехлюл, че нали според Еджето, Курт и Шура е своебразно продължение на ЗП. Това как да го разбирам, не ми е ясно. Споменава се думата "продължение" , но трябвало да се приема в преносен смисъл.  newsm78 На някой става ли му ясно за какво иде реч? Аз съм в чуденка. Какво, Киво ще изиграе един Бехлюл, ама не съвсем...

Последна редакция: ср, 09 апр 2014, 18:05 от sinq laguna

# 488

Пълният вариант на снимката е още по интересен. И Керем Чатай не е за изрязване.
Ако беше отишъл и Петро, още по-интересна снимка.

# 489
Това как да го разбирам, не ми е ясно. Споменава се думата "продълежине" , но трябвало да се приема в преносен смисъл.  newsm78 На някой става ли му ясно за какво иде реч? Аз съм в чуденка. Какво, Киво ще изиграе един Бехлюл, ама не съвсем...
Hug Като продължение, си мисля единствено за историята на Бихтер и Бехлюл ако не се беше самоубила Бихтер. Мислиш ли, че щяха да са щастливи ако бяха избягали заедно.

# 490
# 491
Това как да го разбирам, не ми е ясно. Споменава се думата "продълежине" , но трябвало да се приема в преносен смисъл.  newsm78 На някой става ли му ясно за какво иде реч? Аз съм в чуденка. Какво, Киво ще изиграе един Бехлюл, ама не съвсем...
Hug Като продължение, си мисля единствено за историята на Бихтер и Бехлюл ако не се беше самоубила Бихтер. Мислиш ли, че щяха да са щастливи ако бяха избягали заедно.

Hug Ооо, това е много дълга тема за мен. Писах , когато беше онлайн излъчването на сериала. Никога нямаше да са щастливи. Бихтер може би щеше да е щастлива в началото, но Бехлюл - не. И това щеше да скапи тотално Бихтер. Ако Киво направи още един Бехлюл, поне на половина магнетичен, автентичен и противоречащ образ, какъвто беше , то тогава ок. Нека става втори Б. Накара ме да го мразя, презирам и едновеменно да му съчувствам и страдам заедно с него. Накара ме да изпитам всичките му угризения, вичките му страхове, заедно с  любовта, страстта, синовната обич и неспособността да подложи под контрол чувствата си. Пресъздаде по един невероятен начин и образа на завинаги малкото , страдащо дете, което си мислеше, че никой не обича....Не вярвам да се повтори..

# 492
  • София
Бехлюл и Бихтер никога нямаше да са щастливи, в началото може би, но после Бехлюл щеше да започне да страда от угризения на съвестта и да се отдръпва, а Бихтер щеше да изпадне в депресия. Тяхната любов щеше да е вечна, но никога нямаше да могат да бъдат заедно, прекалено много хора прегазиха по пътя си към любовта, за да бъдат щастливи.

# 493
Рейтингът пак е нисък. Sad

Тотал

9   KURT SEYIT VE SURA   STAR TV   3,66   8,16

А/В група

4   KURT SEYIT VE SURA   STAR TV   4,75   11,08

http://dizifilm.com/rating/

Hug Снеже, благодаря ти!   bouquet

Ще напиша какво мисля, с риск да не се хареса. Аз намирам, че за слаба серия като снощната, рейтингът си е ок. За мен това е най- слабата серия до момента. Казвам това не защото смятам, че актьорите не се справят. Не. Точно обратното. Боли ме заради изключително добрата игра на Фарах, а и на всички останали. Не го заслужават. Не заслужават този слаб сценарий, а и режисура. Нямаше никакво напрежение. Това, което очаквах, че ще бъде за мен интересно, бяха предполагаемите обяснения на Сеит пред Шура за поведението на семейството му. Ами нищо, абсолютно нищо не се случи. / Аз така си чаках обяснения и от едни друг герой на Киво, ама не се случиха, та в момента ми идва нещо като дежа ву/ . Един  въпрос дали  съжалявала и едно предложение да заминат. ooooh! Никакъв диалог помежду им, ситуацията според мен го изисква. Недовършено ми стои и това е. Ми на мен ми се стори, че Курт  си говори повече с Татя, отколкото с Шура. Говори повече с Джелил, с Петро, но не и с нея. Тя и Шура си говори повече с Петро и Татя, писа писма, мисли и т.н. И как ще задържат зрителя пред екрана? Какви са ми заключенията? - Няма Курт и Шура в хамама, няма зрител пред екрана.  Laughing Да бяха карали по книгата тогава. Курт за сега не мога да го определя като образ. Добър ли е, лош ли е? Ама снощи ми беше скучен. Той и липсваше от епизода доста време. В мен остана едно усещане за недовършеност на серията. Този, който  ми хареса е  Османчо. Беше свежа сцената , когато се криеше и при разговора с Шура. Но, до там. Сега като го погребат и него , и това ще липсва. Затова пък вкарват нов злодей, та стават вече 3 броя - баронесата, Петро и братовчеда на Шура. ooooh! Не знам, дано има изненади, които да приковат зрителя, защото ако сега сериалът се следи от фенове на актьорите, на по- късен етап и те ще се изморят...

Последна редакция: ср, 09 апр 2014, 23:39 от sinq laguna

# 494

Joy Joy Joy Joy Фенче,  Heart Eyes Hug ми тя жената си го каза, че ги познаваме по-добре от самите тях Joy Joy Joy Joy Мога да кандидатствам за ПР Joy Joy Joy Joy

HugДа кажа и аз за Б и Б  Simple Smile Peace Heart Eyes И аз мисля, че нямаше да са щастливи и то единствено и само заради Бехлюл Peace Подкрепям, че угризенията му щяха да го връщат в чичовата къща и това беше и причината да не замине, когато имаше възможност....Само докато го пиша, отново ме хваща яд на слабостта му Peace Жалко за Бихтер Sad И аз не мога да си представя какво е имала предвид Еджето newsm78 Нищо общо не виждам, ама щом казва Joy Joy Joy Joy Сигурно си мисли, че вече сме забравили за какво се е разказвал Joy Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт