Без въглехидратите навред ще съм мацка занапред! БВД тема 20

• 85 590
  • 783
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Марги, здравей мила  Hug
Да се включа с мнение по твоя въпрос. Тъй като си на този режим, т.е само месо, яйца и зеленчуци, трябва да имаш някаква мазнинка към тях - зехтин, авокадо, маслини и т.н. Не е здравословно да се орежат едновременно всички източници на енергия (въглехидрати и мазнини). Затова в случая мисля, че трябва да имаш зехтин в салатата, авокадо, маслини, кокос и т.н.
Освен нездравословния аспект на едновременното изключване на В и М, има и още нещо, а именно постоянен глад, тотална липса на енергия, които моменти водят хем до посягане към храни, които в момента искаш да изключиш, хем към влошаване и на тренировките.

Извини ме ако съм досадила, споделям мнение, лично  Hug
Успех миличка  Hug

# 631
  • Sofia
Кристалин, благодаря ти!
Вив Hug, много се надявах даже точно ти да се включиш и да изкажеш мнение! Мерси много, моето мнение съвпада с твоето по отношение на мазнините. Питам, защото ми се иска да направя нещата както трябва. Ти самата колко свали с тази диета? Изглеждаш супер, ако мога и аз така да изчистя, ще съм много щастлива.
Виждам, че пише , че диетата се спазва 24 дни. Ако преди това сваля мазнинките, които ме дразнят, да спирам ли  да я спазвам или е важно да изкарам до край  диетата за запазване на ефекта?

# 632
  • София
Марги, благодаря ти, засрами ме, и ме трогна едновременно  Embarassed  Hug

Аз никога не съм правила точно този вид хранене за целия период от 24 дни., по-скоро имам такива спорадични дни, които не съм планирала. Но аз се храня ВМ НВХ от повече от две години вече.

Иначе ако свалиш по-рано каквото те дразни, аз мисля, че не е необходимо да си на чак толкова ограничителен режим и да я караш йок сакън до край, можеш да вкараш плодче, извара, кисело мляко ... Опитай и виж как ще подейства при теб, при всеки човек е различно.
ПРи мен дори след период на по-изчистено откъм В меню, вкарвайки плодове, веднага имам намаляване на вода/мазнини. Но пък зависи и от цикъл, хормони, сезон, тренировки ... оф, хиляда неща  Crazy

С две думи, карай така известно време, като ти дотежи, хапни малко плод/извара/ядки, после пак ... и така. Борбата с последните кг е направо адска  Whistling Много е трудно наистина, особено ако искаш да изкараш релеф (което съм сигурна, че искаш  Hug ).

Успех и споделяй как вървиш, много ми е интересно, че и аз от януари боря едни 3 кг качени по Коледа, и още съм на половината път, ужас  hahaha

# 633
Привет, дами. Аз отново съм на режима, тъй като предния път го развалих с едни торти и чудесии ... Но нямаше как да ги избегна Sad Имах среща с класа и щях да обидя любимата учителка. Сега с нови сили съм отново на режима. Този път, тъй като имам възможност, от вчера започнах да ходя сутрин да тренирам и бягам в парка. Оказа се малко проблем, тъй като цигарите си казват думата и не мога да избягам повече от 60-70м - започвам да кашлям и не мога да си поема въздух. Но и с това ще се преборим, важно е желанието и движението.

Та въпросът ми е - може ли по време на режима да се хапва царевица? Искам да си направя едни пълнени тиквички, но се слага и царевица, та не знам ...

Благодаря за отговора!

# 634
Естествено, че не може царевица.
Има прекалено много въглехидрати. Само неутрални зеленчуци, месо и яйца.  Peace

# 635
Здравейте!
Казвам се amelia и от днес съм на тази страхотна диетка! Обичам месо, обичам и зеленчуци и не обичам плодове, така че се надявам да не ми е толкова трудно! Останал ли е някой на тази диета или ще си бъда самичка?  Hug

# 636
Явно самичка ще си пиша тук... Sad
Днес ми е трети ден. Започнах в понеделник от 66.3 кг, днес сутринта бях 64.9. Вярвам, че този път ще успея! Кг, които искам да постигна са 55 кг!
Хайде момичета!  bowuu
Нямам си компания явно...всички са по морета и почивки и не им е до режими... Rolling Eyes

# 637
Е, аз да си продължа с отчетите! Blush

Четвърти ден - кг вече са 63,7!  Laughing
Страхотна диета, дано продължавам все така, пу-пу!  Praynig

Приятен ден на всички, които все пак се решат да пишат в тази тема!  Hug

# 638
Здравей Ameliq , през март спазвах този режим, по-удачна диета не съм срещала  Peaceвъпреки Хашимотото и хипотириодизма ( от който се слабее много трудно ) успях да сваля десет килограма за месец..... е волята ми се изпари  Embarassed и сега пак се освиних но режима действа. Смело напред желая ти мечтаната фигура  Hug

# 639
Леле, как ти се зарадвах mamaGuc!  Hug

Много благодаря за прекрасното пожелание!  Hug

Не мисля засега да се предавам. Наистина много добра диета се очертава. Днес ми е ден 5ти - а кг са точно 63 кг. Или от понеделник до днес сутринта - минус 3,3 кг...дано ги сваля тези телеса, че 10 години ги качвах. Родих през 2005 година и 3-4 месеца след това си бях нормалните за мен 53-55 кг, а после....незнам какво стана, ама не спрях да ям...  Embarassed

Решила съм веднъж завинаги да реша тази битка в моя полза!  Laughing
Хайде с мен!  Hug

# 640
Привет amelia9 -добре дошла в темата! Hug
Поздравления че и при теб действа и успех да стигнеш до жаланите кг.
Чакаме отчет как се развива диетата и минусите  bouquet

# 641
Привет на всички!  Grinning
Много се радвам, че започнахме да се събираме и благодаря за подкрепата!  Hug
Кг не мърдат от 63, но от днес съм в МЦ, така че няма да се плаша, а още по-малко да се отказвам!  Flutter
Продължаваме напред!  Laughing
Усмихнат летен ден на всички!  Hug

# 642
Здравейте! От днес и аз съм с вас  Blush Blush Blush
Правила съм тази диета много пъти и винаги има резултат.
Започвам от 90 кг и смятам да я правя докато сваля поне 15 кг.
След това мисля да мина на ВМ-НВД.
Менюто за днес...
Закуска: кафе
Обяд: телешко варено без картофи само телешко, лук и моркови;една люта чушка и малко лимон
Вечеря: свинска пържола и салата
Приятен и успешен диетичен ден! С режим като нашия е направо удоволствие да си на диета  Blush

# 643
Тук съм хора! Не съм се отказала!  Laughing
Но...ще пиша тегло в началото на другата седмица, че зациклих заради МЦ... това не ме демотивира, а напротив...вече знам, че ще се справя с гадните кг  Sunglasses

Успех на всички, които се борят за мечтаната фигура!  Hug
В понеделник ще докладвам!  bowuu

# 644
Браво Амелиа, дръж фронта Hug ,мисля от понеделник и аз да опитам пак  Naughty Blush

Общи условия

Активация на акаунт