Без въглехидратите навред ще съм мацка занапред! БВД тема 20

• 85 588
  • 783
  •   1
Отговори
# 645
Браво Амелиа, дръж фронта Hug ,мисля от понеделник и аз да опитам пак  Naughty Blush

ехааа, ще си имам другарче най-накрая!!!  Hug newsm44

# 646
Здравейте момичета, и аз се включвам към вас. Родих месец май и до сега съм смъкнала 15 кг без диети, но ми останаха още 10  Sad Правила съм диетата преди 3 години и имаше много голям ефект, като до преди да забраменея не бях качила и грам. В момента съм 65, а мечтаната цел са 55. Ще се подкрепяме и ще слабеем заедно

# 647
Добре дошла Диди!  Hug

Моята цел е същата!
Успех!   bouquet

# 648
  • Варна
И аз мисля да опитам от понеделник  Peace

Правих я зимата ,но се отпуснах колкото сваля файда са ми  Sunglasses

# 649
Здравейте момичета Simple Smile Кск сте? Аз съм -2кг, но всеки ми казва, че съм отслабнала и това мн ме радва!! На 1-ви заминаваме на море с приятели. И аз съм единствената с двумесечно бебе, а другите момичета едни слабички... Дано да успея да посмъкна някое друго килце, че да не съм комплексирана:) Весел ден

# 650
Щеше да е от понеделник но е от днес  Simple Smileдаже се включваме две- аз и дъщеря ми , тя е на 20 аз на 41 , тя иска да свали максимум 10кг, аз съм си слон.....колкото толкова  Embarassed Wink, днес кюфтета и салата , утре ще му мислим, успех и пишете да се подкрепяме  Hug

# 651
Амелияяяяяя къде се покри  Thinking  bouquet

# 652
Здравейте, аз днес съм на пилешка пържола за обяд, а за вечеря незнам, може би пушено месо или яйца. Много е трудно да си готвя с малкия.. днес ми е 5 ден, но довечера смятам да прегреша с една чаша вино. Всяка вечер с мъжа ми сядаме след като заспи юнака, той си пийва, а аз..  Затова смятам, че с 1 ден не е проблем Simple Smile

# 653
MamaGug чудесно, поне не си сама, ще се подкрепяте взаимно   bouquet

# 654
Диди, какво е днес менюто ти  Thinking Grinning, ние сме на свинско с прясно зеле и доматки  Hug

# 655
Тъкмо си забърках яйца с пушено месо. А довечера ще излизаме и най- вероятно пил. Дробчета или сърца Simple Smile На мен тея дни ще ми идва, дали това ще се повлияе на свалянето на сланинките?

# 656
Ох, тук съм!  Hug
не съм се отказала, но кг така се застопориха, че непомръдват от 63...обаче роклите ми стават все по-широки  Grinning
какво е това чудо...17 ден ми е...свалила съм на тегло само 3 кг...
няма да се отказвам, защото пък се чувствам перфектно, това е моята храна!

Пак ще пиша!
И дано помръдна вече...то не беше цикъл, не бяха застои... newsm12

# 657
  • Варна
И аз вече от днес сериозно ,ще си записвам и какво ям и по колко ,че е по лесно.

За сега :
кафе и вода
пилешко филе на скара
за вечерта:риба ама ще ходя да видя може ли пържена  #Crazy

За утре ссъм намислила кюфтаци а сега ми се прияде и зеле с пиле  Mr. Green

# 658
Момичета никакво отказване, ефекта е супер, аз имам проблеми със стомаха от този режим се чувствам много добре, риба пържена си хапвах миналия път  Embarassed, за утре мисля да е мусака но с тиквички - нали картофи не може Naughty. Когато излизаме си поръчвам - пържола или дробчета или пилешки хапки и салата...е там има малко сиренце но не е болка  за умиране, хайде успех и все по-широки дрехи ...аааа да споделя - у дома всички са на този режим ,каквото приготвя това се яде от всички  Joy Grinning

# 659
Риба може пържена, но без брашно... както и хапките са панирани... Не мисля, че е чак такъв проблем, но аз съм си доста ината и спазвам всичко..

Общи условия

Активация на акаунт