Без въглехидратите навред ще съм мацка занапред! БВД тема 20

• 85 563
  • 783
  •   1
Отговори
# 60
  • гр.Пловдив
При мен е трагично положението,въглехидрати изобщо не консумирам,което не ми представлява никакъв проблем,защото съм си мръвкарка,обаче много лошо правя,че вечер пия по 1,2 бири и затова се скапва цялата работа..... #Cussing out Просто не мога да издържам,гледам си бебето сама,идва ми в повечко напрежението и вечер ми е единствения рахат да пийна с 2,3 цигарки Embarassed
Кофти е,че нямам достатъчно движение,което за моята натура върши чудеса,но засега поне нямам грам време .....незнам как ще я мисля,надявам се лятото да имам повече възможност...

Менюто ми е месо под всякаква форма и салати,но биричката .......... ooooh! #Crazy

# 61
teddynm, ако това ти е единственото прегрешение- защо не пробваш бяло винце с цигарката.
Аз днес пощурях, признавам си. На работа имаше супер апетитни изкушения, на които устоях.
А като се прибрах налетях на козунак. Аз дори не обичам козунаци...????!!!
Мисля, че полудях, заради периода от месеца, в който се намирам.
Това по никакъв начин не ме оправдава, бях наясно че греша, и все пак...
Яд ме е, хем знам, че ако 100 пъти започна и я прекъсна диетата, ще спре да ми действа.
А този режим е единственият, с който съм постигала успех..
Ами от утре наново, пък докъдето успея...

# 62
  • гр.Пловдив
Много са ми интересни предаванията по TLC "Моето 300кг тяло"....
Тези хора за 12 м успяват да смъкнат по 150кг с диета от 1000 калории на ден,а аз не мога да се справя с 30кг newsm78 #Crazy ooooh!
Снощи гледах пак-един негър за 3м с мощен комплекс от физичезки тренировки под ръководставото на инструктор за 3м свали 64кг ,нищо не казаха за диетата,но 100% е била протеинова..

# 63
Момичета здравейте отново .Преди 2 месеца изкарах 2 седмици на този режим,но поради здравословни причини прекъснах + запек Embarassed.
За 2 седмици свалих 3 кг и искам да се похваля при мен няма Йо-Йо ефект.Ям без хляб и от време на време си хапвам и сладичко.
Сега отново искам да се присъединя към вас ,защото ми давате много голям стимул.Имам да свалям 10кг но и на  3 пак ще съм доволна.Предния път на края свалях доста трудно с по -200 гр на ден Cry.
Започвам от утре сега си хапнах едно мъфинче и няма смисъл.
 Hug Hug Hug

# 64
Мале, каква е пустош тук.
Има ли някой ?
Аз от днес мисля да се захващам отново:)
Снощи замразих козунаците!
etomira, как се храни по празниците? Удържа ли?

Днес, до сега: кафе+ ябълка.
Чувствам се подута и огромна.
Имам страхотно главоболие от два дни.
Започвам от почти 82кг
Дано успея да я изкарам стриктно!
Ще има ли с кой да си споделям? Simple Smile
Аз съм на среща миличка дано до лятото смъкнем някое килце.От утре съм на линия Hug newsm10

# 65
Здравейте момичета, преди време карах тази диета и бях много доволна, лесно я изкарах и смъкнах 5 кг, бях 67 и станах 62, доста време ги запазих без да прилагам усилия, но забременях, сега детето ми е на 2г а аз съм 72кг, трябва да махна 10кг Embarassed
вече 4ти ден държа фронта, но съм на минус само с някакви грамове, освен това вечер си позволявам по 1 малка купичка мляко с мюсли, дали това е причината за бавното сваляне на кг? newsm78 през останалото време пия кафе много вода и 2 пъти хапвам салата от домати и краставици и някакво месо или кренвирши, дано да има добър ефект и този път диетата  Wink

# 66
О, колко хубаво, събираме се отборче:)
Трябва да минавате и да споделяте какви ги вършите.
Аз отново съм режимна, само дето незнам докога...Simple Smile
melcheto, супер, имам си другарче.
Боря се с колкото мога, и на 2-3 ще съм доволна.
Поне ще съм открила формулата за себе си...
Днес досега : кафе и пил. кавърма:)

# 67
Късно ви намерих Blush
Започнала съм една "краш диета", която се води протеинова. Изключва и всякакви мазнини, та в тази връзка да питам вие махате ли жълтъците на яйцата newsm78
Иначе режимът ми е следният:
Сутрин закуска - 3 белтъка със зеленчук,
Втора закуска - 3 белтъка със зеленчук,
Обяд - пил. филе със зеленчук,
Вечеря -пил. филе със зеленчук.
3 кафета, много чай(зелен) и вода.
Като стриктно броя калориите да не надвишават 700 кал за деня.
От декември съм свалила 9 кг, главно със спорт и леки диетки. 163 см съм висока, сега съм 54 кг, като целта е 50 кг и основно чистене на мазнини от областта на ханша и бедрата. Спортувам поне 3 пъти седмично, но досадните 4 кг си остават. Днес ми беше 3 ден стриктно спазване на режима, мисля така да карам до 10 ден и после ще мина на вашият режим.

Та малко се отвлякох, но въпросите са ми следните: за жълтъците дали ги махате и може ли да се консумира обезмаслена извара и обезмаслено кисело мляко.

# 68
amarinova първо поздравления за строгия режим newsm10 smile3501
Ето това са забранените храниЗабранени храни:
Хляб, картофи, брашно, ориз, грах, боб, галета, панирано месо, соя, тестени произведения, ядки, кренвирши. Всякакви видове запръжки, всички видове млечни произведения: мляко, сметана, сирене, кашкавал, топени и пушени сирена, масло, айрян.Оранжевата тиква, кисело и праясно мляко, кока-кола лайт не са позволени. Също така кремове, маргарини, сладкиши, захар, шоколад, царевични пръчици, солети, сладоледи и НИКАКВИ ПЛОДОВЕ!
АЗ също се чудя дали може да се хапват извара и най ниския процент мляко с овесени ядки.Може да ги вкарам накрая за да не спра топенето на кг.АЗ свалих предният път най-бързо 1-та седмица.
Днес ще хапвам
закуска-кафе
обяд-омлет с тиквички със салата домати и краставици
вечеря-кебапчета със зелена салата

# 69

Та малко се отвлякох, но въпросите са ми следните: за жълтъците дали ги махате и може ли да се консумира обезмаслена извара и обезмаслено кисело мляко.

Цялото яйце се яде Simple Smile

Мляко и извара не са позволени, но както си решиш.  Peace

# 70
Ей ме и мен тук.
Колко е хубаво, че има раздвижване в темичката.
Днес се записвам с две кафета, витамин, пил. пържола с доматки.
За довечера не съм мислила още Simple Smile
Успехче през предстоящите почивни дни, дано нямаме изкушения;)

# 71
Здравейте отново Mr. Green
Януари бях на тази диета (72kg) и е единствената която съм изкарала до край. Но от днес започвам отново. Стартирам 61kg   261uu целта е да сваля 10кг до септември и да извая дупе Grinning, с тази диетка и малко упражнения вкъщи.  Thinking Някой да я прави сега?

# 72
Здравейте,
От днес отново съм при вас Simple Smile Спазвах диетата преди 1 месец и свалих 6 кг. Можеше и повече, но накрая всеки ден ядях по 1 плод и спрях да свалям...
Днес не се притеглих, че щях да закъснея за работа, но си мисля, че успях да кача 2 кг  Embarassed . Но от Великден насам през ден-два имахме поводи...торти, торти, торти  Embarassed
Сега ще се опитам да съм стриктна и дори и с плод да не прегрешавам и се надявам да сваля поне 4-5 кг.

Успех на всички Simple Smile

# 73
  • София
Момичета, записвам се при вас от днес.
Този режим на хранене дава фантастични резултати съчетан със спортуване. Нещо съм понатрупала килца и е време да вляза във форма.
О: зелена салатка и задушени воденички:).

Нека повече момичета пишат, за да се подкрепяме Hug!

# 74
Ето ме и мен, аз пак се завръщам.... Blush От утре,  11 Май, пак на ново... Минаха балове, абитуриенка имах днес,  та не ставаше съвсем да не подхапвам, но от утре съм на линия, хич няма да чакам понеделник .  Поналяла съм се.... Blush Сега, като си гледах снимките от днес....ЪЪЪЪъъъъъъ,  спешно трябва да съм сериозна, че скоро и почивка ме чака...до почивката ми имам,,, 26 дни .....нищо не са, но защо пък да не поотслабна малко ,нали така? Все 3-4 кила ще смъкна.  Crazy  Има ли някой ,който да започва с мен?  Hug Laughing

Общи условия

Активация на акаунт