Без въглехидратите навред ще съм мацка занапред! БВД тема 20

• 85 600
  • 783
  •   1
Отговори
# 585
Вчера - мариновано пиле в иенска тенджера плюс салата , днес свински врат и риба за вечеря, след голямото канене се започва отново, дано имам подкрепа ....сама ли си режимствам  Thinking Hug

# 586
  • София
И, аз още се каня за втора врътка. Не знам, колко свалих от първата, но има поне 4-5 сантиметра... Настройвам се психически за още една... много ми е трудно без млечни  Tired

# 587
  • София
Не сте сами момичета  Hug
Днес ми е 17-ти ден от режима. Вървя по план, свалям баавно на кила, но мерките лека по-лека падат. Трябва си търпение и упоритост.

# 588
Привет!
Поздравления за всички  bouquet
Аз тази седмица започнах с дъщеря ми ,че и тя се запали покрай мен ,а и аз да я подкрепям че не е сама а с мама Wink
Вчера бяхме на скумрия на фурна с зелена салатка,на малката за обяд правих миш-маш само с чушки и яйца и краставица към него.А сутрин предимно закусваме варени яйца.
Днес за вечеря пиле на грил със салата домати и краставици.
За през деня си хапнах малко тиквени семки печени не солени.
Хубава вечер на всички Sunglasses

# 589
  • София
Може и аз да се включа от утре. Ще си помисля още малко.

# 590
Момичета, защо се притеснявате от водните кг.? Не е ли по-логично да се тревожите от натрупаните мазнини? ... Според мен сантиметрите са по-важни от килограмите  Peace Искам да кажа, да не си вкисвате живота, заради 1-2 кг задържана вода, което е нормално за всеки организъм.
Весел празник! Христос Воскресе!

Вместо голо записване, искам да коментирам.
Аз също задържам. Варират 2 кг плюс-минус в зависимост от цикъла. Проблемът са не килограмите сами по себе си, а при задържането в този период се подувам. Т.е. сантиметрите рязко се покачват. Ако вчера съм си закопчавала дънките-днес не мога. Та аз специално се дразня и обезкуражавам също, въпреки, че знам какво се случва.
Това вместо представяне в темата де.
А сега да кажа - ще ми се при вас, към момента имам няколко дена без въглехидрати, НО, имам консумация на сирене, макар и в доста ограничено количество-под 50 грама. Месата са ми безвкусни някак.  Confused Знам, че това не се брои и следва да започна на чисто и от начало, нали така? Въпреки, че имам свалени 2-3 кг за тези дни. Thinking
Ще се опитам и отчитам ден първи, просто трябва да изключа тези 3 хапки сирене, които вчера си позволих с пържолата. Crazy Цел-да ми оширочеят дънките, килограми не гоня вече, но все пак ориентировъчно, да закова на 60. Под 60 едва ли някога ще успея да се върна.

# 591
# 592
Момичетааа пишете какво хапвате, аз  днес си задуших морков, лук , гъби и една пържола  довечера ще гледам ,да е салата с шунка и яйце ...пия си кафето с захарин - добре ли е според вас newsm78 Hug

# 593
  • София
Хайде и аз да си пиша тук, макар че още не знам дали ще се включа в този режим, който всъщност не е Без въглехидратен, защото зеленчуците са въглехидрати  Wink , а си е един строг вариант на ВМ-НВХ  Flutter Та ... не знам, ще видим.
Сутринта пих протеинов шейк с чия и ленено семе, за обяд - палачинка от яйца с ленено семе, с домат и маслинова паста.
Вечерята вероятно пак ще е яйца, със зелена салата. Ако следобяд ми се прихапва нещо - ще хапна яйце  hahaha Днес ще закудкудякам направо.  Laughing

# 594
Аз не си падам по разнообразието. Т.е. иска ми се, но нито имам идеи, нито време да правя и да разнообразявам. В тези диети ме привлича това, че не го мисля, ако ще да е едно и също. В този ред на мисли - днес ядох пилешко бутче, със салата зеле (неовкусена). Вечерята допускам, ще е същото, защото освен за себе си, трябва да сложа на масата и нещо за всички останали, котио не са на режим, а голяма част са и подрастващи. hahaha Т.е. не са на диета. И така, докато не заменя пилето със свинско месо. Риба навън (денем) не мога да си позволя да ям.
Общо взето ще го карам на парче месо (каквото е налично) със зеленчук (какъвто ми е пред очите).

# 595
  • София
Аз не си падам по разнообразието. Т.е. иска ми се, но нито имам идеи, нито време да правя и да разнообразявам. В тези диети ме привлича това, че не го мисля, ако ще да е едно и също. В този ред на мисли - днес ядох пилешко бутче, със салата зеле (неовкусена). Вечерята допускам, ще е същото, защото освен за себе си, трябва да сложа на масата и нещо за всички останали, котио не са на режим, а голяма част са и подрастващи. hahaha Т.е. не са на диета. И така, докато не заменя пилето със свинско месо. Риба навън (денем) не мога да си позволя да ям.
Общо взето ще го карам на парче месо (каквото е налично) със зеленчук (какъвто ми е пред очите).

А, защо салатата не е овкусена?

# 596
Без особена причина, свързана с диетата-така я купувам просто. Peace Обикновено, когато не съм вкъщи, няма как да сложа сол, зехтин. Не ми пречи на мен. По-безвкусно ми е месото, макар и овкусено. Tired

# 597
# 598
  • София
Здравейте момичета,
днес е последният ми ден от диетата. Свалих два кг, толкова и имах да свалям. Постигнах лек релеф. Основно чистих подкожни мазнинки. Доволна съм. Не съм прегрешавала и нарушавала нито веднъж диетата.

Успех на всички!

# 599
Здравейте момичета,
днес е последният ми ден от диетата. Свалих два кг, толкова и имах да свалям. Постигнах лек релеф. Основно чистих подкожни мазнинки. Доволна съм. Не съм прегрешавала и нарушавала нито веднъж диетата.

Успех на всички!
Браво че си успяла в това което си искала Hug
Къде се изгубиха другите  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт