Дългото чакане след трансфер-28

• 63 847
  • 725
  •   1
Отговори
# 465
ами съжалявам че беше на латиница

# 466
Привет и от мен отново   bouquet
Днес ми е 14 ден след трансфера на двете ми прекрасни бластоцисчета, но уви все още не смея да си направя тест . Ще си чакам до 01.05 (не че има много време) . Лошото е , че нямам никакви усещания  Confused , нито лекото кървене, нито болки.... нищооо  newsm12 smile3518
Вече не знам какво да мисля вече, явно очакванията са твърде големи ... no
Стискам палци на всички чакащи като мен и ви пожелавам положителни тестчета  EFP 1stroller
В четвъртък ще се включа отново с категорични резултати  newsm17 newsm17 newsm17
на мен не ми казаха че трябва да има кървене,не разбирам много но не е ли малко рано за симптоми

# 467
Не е задължително да има кървене, но все пак от това което прочетох повечето са имали... за симптоми със сигурност е рано, но чета насам натам, придърпвания, болезнени гърди, някакви други болежки ... пък при мен НИЩО  Crossing Arms
Изпитвам панически страх вече само при мисълта... зор да дойде деня за теста, сега два дни преди така чакания ден ме обхваща истерия направо  #Crazy newsm09 smile3514

# 468
Не се психясвай,моля те.Аз съм на 10ден и за първи път съм най-спокойния човек на света Simple Smile Ще пускам кръвен тест на 01.05 .

# 469
Направо не знам от къде го вадите това спокойствие   newsm12 ... завиждам определено  newsm10
Явно само моят тест е на 16 ден и на мен ми се стори доста далечко, пък те взеха изминаха... остана само страх и напрежение относно резултата  newsm45 smile3518 newsm17
Ще полудея съвсем утре  smile3516 smile3506

# 470
Не е задължително да има кървене, но все пак от това което прочетох повечето са имали... за симптоми със сигурност е рано, но чета насам натам, придърпвания, болезнени гърди, някакви други болежки ... пък при мен НИЩО  Crossing Arms
Изпитвам панически страх вече само при мисълта... зор да дойде деня за теста, сега два дни преди така чакания ден ме обхваща истерия направо  #Crazy newsm09 smile3514
аз имам болки в гърдите,леко ме наболяват яйчниците,незнам това симптом ли е,на 07.05 ми е кръвния тест,резултата ще го види мъжа  ми пръв най вероятно

# 471
и аз съм много спокойна след като направих вече така дълго чаканото ин витро,и знам че теста ще е + smile3503 smile3503 smile3503 newsm17 newsm17 newsm17

# 472
и на мене ми е на 1 май кръвния тест и също ме е обзело спокойствие ....
Само от 2 дена един въпрос ми тормози - на мене ми биха 4 инжекции
преценил 5000 единици през 3 дена ( днес ми беше последната) а той влияе
на резултата на чхг теста ..... 
някой да е имал подобен случай ????

# 473
за какво е тая инжекция питала ли си

# 474
Здравейте момичета:)Искам да ви попитам,знаете ли на кой ден се случва имплантацията при 5 дневни бластоцида?

# 475
  • Ст. Загора
Здравейте момичета:)Искам да ви попитам,знаете ли на кой ден се случва имплантацията при 5 дневни бластоцида?
http://www.mama.no-meat.org/link_infertility/after_et/

# 476
       По принцип е обсъждaно достa-ДA Прегнилa дaвa отрaжение нa кръвния тест,но aко той е положителен,и се увой стойносттa след 48ч.,със сигурност вече нямa дa е от него.Успокой се,мисли позитивно и всичко ще е нaред...Успех.                                                                            

# 477
  • Варна
То остатък от Прегнила може да ти даде 5-10 като стойност, но примерно 50-100 не.

# 478
Аз не съм имала имплантационно кървене, нито някакви симптоми. Много е относително наистина.

# 479

след трансфер помагала за инплантацията на ембриона ....

Общи условия

Активация на акаунт