Дългото чакане след трансфер-28

• 63 840
  • 725
  •   1
Отговори
# 480
То остатък от Прегнила може да ти даде 5-10 като стойност, но примерно 50-100 не.

истината ще лъсне на 1ви май ! Още малко!

# 481
Раздвижи се темата  Hug Има доста  чакащи.
Дано всички дочакаме само EFP

# 482
Момичета, само кървене не си пожелавайте! Аз миналия път като имах и беше биохимична. Този път не съм имала и се моля да нямам докрая на бременността си. Изобщо не е никакъв показател това.
Успех и да ни зарадвате всички до една!  Hug

# 483
Покaзaтел е зa евентуaлнa имплaнтaция,но не е зaдължително,нито пък е гaрaнция,че нещaтa ще се зaдържaт добри.Aз при  5 + тестa,три от който с  бременност до някъде-имплaнтaционно кървене не съм имaлa.Не се взирaйте в симптоми,всичко което го имa в ПМС го имa и при бременност...тaкa че сте бременни до докaзвaне нa противното!

# 484
здравейте! Днес си правих тест, който потвърди, че не съм бременна. Д-р Песенска ми каза да спра лекарствата и си запиша час, след като ми мине цикъла. Някой може ми да ми каже, кога трябва да ми дойде и дали ще е по-дълъг или не?

# 485
Предполaгaм,че до 4 дни ще ти дойде,но може и дa зaкъснее.Продължителностa е кaкто обикновенно.Съжaлявaм зa неуспехa,следвaщия опит ще бъде твоят! Hug

# 486
Предполaгaм,че до 4 дни ще ти дойде,но може и дa зaкъснее.Продължителностa е кaкто обикновенно.Съжaлявaм зa неуспехa,следвaщия опит ще бъде твоят! Hug

Мерси! Мъча се да приема нещата философски. Имам 6 замразени ембриона и ще ги използвам, а после ще мисля, как да продължа.

# 487
Здравейте. Имам следния въпрос/проблем. Силно притеснена съм от резултата от кръвния тест. Направих си го на 12 ден от трансфера, половин час след поставен Прегнил 1500. Резултата е 35,18. Незнам какво да мисля. От вчера не съм на себе си

# 488
Здравейте. Имам следния въпрос/проблем. Силно притеснена съм от резултата от кръвния тест. Направих си го на 12 ден от трансфера, половин час след поставен Прегнил 1500. Резултата е 35,18. Незнам какво да мисля. От вчера не съм на себе си

Ами сега трябва да направиш друг в същата лаборатория след 48 часа, ако расте чхг-то си вързала Simple Smile и ти го пожелавам !!!

# 489

Бременна си. Прегнилът е алфа-ЧХГ, а в кръвта търсят бета-ЧХГ. Просто са различни молекули.

# 490
Момичета, моят трети опит приключи два дни преди теса..всеки път е така...и не мога да им обясна на докторите, че нещо бъркат. Не ми се струва нормално това. Ще сменям клиниката, това е сигурно.

Успех на чакащите   bouquet

# 491
Момичета, моят трети опит приключи два дни преди теса..всеки път е така...и не мога да им обясна на докторите, че нещо бъркат. Не ми се струва нормално това. Ще сменям клиниката, това е сигурно.

Успех на чакащите   bouquet

Толкова съжелявам мила ..... не знам от къде си, но аз сум от Варна и съм при др Емин - мнооооого добър специалист, мноооого рядко се усмихва, но си разбира от работата!
Аз сум утре на тест след трансфер (1ви опит)
Всъщност се колебах между него и клиника Якентро в Солун и останах във Варна заради репутацията и удобството че не трябва да пътувам!
Хайде кураж ще стане следващия път  Hug

# 492
Здравейте момичета,това чакане датата на кръвния тест много е трудно.Добре че почвам работа та да не мисля за това,иначе ще се побъркам,успех на всички които утре имат тест дано е  EFP EFP newsm10 preggo

# 493
здравейте! Днес си правих тест, който потвърди, че не съм бременна. Д-р Песенска ми каза да спра лекарствата и си запиша час, след като ми мине цикъла. Някой може ми да ми каже, кога трябва да ми дойде и дали ще е по-дълъг или не?
Съжалявам за отрицателния тест,при мен  М ми закъсня 10 дни и беше по-слаба и по- кратка.Но при всеки е различно.Използвай си снежинките и бъди спокойна следващия път ще стане

# 494
 Утре ми е теста Embarassed
Опитвам се да съм спокойна . Praynig    Praynig Praynig

Общи условия

Активация на акаунт