Дългото чакане след трансфер-28

• 63 829
  • 725
  •   1
Отговори
# 495
Здравейте, записвам се в голямото чакане  Simple Smile Днес ми е 6-ти ден от ЕТ на ЕЦ - два ембриона на 3-ти ден. Гоооляяям зор ми е това чакане - то рев от време на време, после ме обхваща тайна надежда, после пак се скапвам и така  Confused Мислите ли, че мога да пусна кръвен тест на 9-ти ден??? Пожелавам успех на всички, на тези, които имат  EFP - честито! На тези, които не са успели този път - да не губят надежда и да вярват, че следващия опит ще е техният  Hug Hug Hug

# 496
  • София, Бургас
Успех на всички утре...аз имам още мнооого време и пак почнаха да ме сърбят ръцете Wink Но този път поне до 10ти ден ще изтрая Simple Smile дано Simple Smile

# 497
 Тук в Бургас ,лабораториите ще работят празнично от 7-13ч.Дано не се получи наплив утре Simple Smile ,че да могат да излязат резултатите до 13ч.
Утре ми е 12 ден от трансфера.
 Praynig

# 498
Айде и аз да се присъединя към треперещите относно кръвен тест за утре ...сигурно няма да спя цяла нощ ooooh! Crossing Arms
Хайде дано този празничен ден ни е на късмет...все пак и ние доста се потрудихме в това отношение Praynig

# 499
денят на истината за мене е утре ! Голямо чакане беше а сега е голям стрес .....

# 500
  • София, Бургас
С толкова много компания да взема и аз да се боцна Grinning ....добре, че пътуваме в петък, че по-бързо до мине Simple Smile

# 501
Хайде и аз да ви орисам, на празника на труда всички да сте * трудни*  Heart Eyes

baby72, много мило ми стана от отговота ти, аз правя опитите във Франция, тук живея, но от прочетеното във форума и от лични консултации,  все повече се убеждавам, че специалистите в България са по-добри. Използват по иновативни методи за диагностика и обръщат индивидуално внимание на всеки случей. Тук карат по протокол, каквото им е написано да следват, това е. При последното инвотро видах лекаря си само един път за 30 секунди  Confused на всеки преглед бе6е различен. Е как да стане проследяването на на6ият случей ! Ние сме с неизяснен стерилитет, при него сме правили 6 инсеминации, три инвитро и един ЗТ. Дори не се опитаха да разберат защо не се получава.

А бе, да живей труда !  Crazy

# 502
Момичета, за мен дата 1.май е много специална и щастлива.Дъщеря ми се роди на този ден на връх Великдед преди 9!!години. Искам да ви пожелая много положителни тестчета днес.Стискам палци на всички.

# 503
Pipi бъдете здрави и с много късмет

# 504
Успех момичета,
Дано днес има само положителни тестчета. Simple Smile

# 505
  • София, Бургас
Успех още веднъж момичета!!!!!

# 506
karena1 можеш да пуснеш кръвен на 9-ти ден,но ако е по нисък резултатът да не се притесниш излишно..
Успех на всички с тест днес  Hug Hug Hug
Да ви поръся малко за късмет  Mr. Green
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 507
Пипи честит празник  bouquetНа всички чакащи много късмет чакаме да се похвалите.ГУШ ГУШ Simple Smile

# 508
Зравеи те дами.Имам едно въпрос че към дами те които са в клиника Селена.В момента съм в 8 седмица с 3 бебчета.Следващия преглед е 10 седмица и тогава евентуално ще говорим за редукция на плода.Та ме интересува.Колко дена се стои в клиниката?.През корема ли се прави тая процедура,да ли има шевове?Колко парички  ще ми струва? В коя седмица се прави?Опасно ли е?Благодаря ви предварително. 

# 509
Здравейте  и аз да се запиша при вас май малко по-рано се записвам ,но искам да Ви следя. АЗ в събота на 03.05.2014 г. трансфер и доки.каза ембрио на 06.05.2014 г.   Peace EFP preggo

Общи условия

Активация на акаунт