Дългото чакане след трансфер-28

• 63 815
  • 725
  •   1
Отговори
# 510
 newsm45 НЕ  и този път. Дори е най-лошия резултат...Май вече трябва да затворя страницата ин- витро.И годинките вече са доста  Cry
 Мога да опитам още един път ,ноза сега почивка.Много ми е зле.Повярвах ,че този път като за последно се е получило. Sad

p.s.За да се пуснат отново документите ФАР ,какво трябва пак да се направи ?
 Успех на очакващите   bouquet

# 511
 ili7372 ,съжалявам  Hug Hug

# 512
 Маймунка33, благодаря за отговора. Ще го пусна и ще пиша каква е стойността така или иначе, защото изобщо не съм  наясно каква би трябвало да е...не че не се надявам ама много нерви и много НЕполоожителни емоции + АНТИБИОТИК  от 2-ри до 7-ми ден от трансфера. Незнам какви са ми шансовете за успех  Confused

# 513
Честит празник на всички! И успех на всички момичета днес  Praynig

# 514
Хайде и аз да се похваля, днес и на нас не ни е ден! Направо...нямам думи, положителен тест но ниски резултати, боцнаха ми Прегнил 1500 ед. и в понеделник отново на тест. Доки каза, че имам голям шанс, но аз вече загубих надежда... Наревах се едно хубаво по пътя и за капак навсичко не се размина и със скандал вкъщи ... Чак немога да се понасям . Просто тотално се изгубих днес, а имах чувството че ще се получи ...

# 515
ето и новините от мен - тест на 14ти ден т.е. днес - ЧХГ  65,51 - според Доки е малко ниско и не се знае доколко е повлиял прегнила който ми биха на 29ти ......  Та и на мене ми е рано да се радвам ....
тая си една малка надежда - боцнах се в клиниката ( тайничко )на 29 април т.е. на 12 ден непосредствено преди да ми бият прегнил  и чхг-то беше на 20,6 ....
Ето  че все още съм със свито сърце и стиснати палци !

Една голяяяяямя приятелска прегръдка за момичетата с отрицателен резултат! Кураж и само напред!

# 516
Baby72, ниско е 0,54 като моето днес на 11ден Simple Smile
Ама здраве да има , чакаме цикъл и пак по кабинетите

# 517
 Hug Hug Hug нисичко е но кой знае....

# 518
Съжалявам момичета за отрицателните резултати поплачете и пак на старта.

# 519
Aз пък днес бях нa кюретaж,дa зaтворя твърдо стрaницaтa:(

# 520

Толкова съжелявам !!!!

# 521
Силна прегръдка от мен   Hug

# 522
Съжалявам  много!

# 523
  • Sofia
Ееее, Shyny, много съжалявам  Sad Sad Hug Hug

# 524
newsm45 НЕ  и този път. Дори е най-лошия резултат...Май вече трябва да затворя страницата ин- витро.И годинките вече са доста  Cry
 Мога да опитам още един път ,ноза сега почивка.Много ми е зле.Повярвах ,че този път като за последно се е получило. Sad

p.s.За да се пуснат отново документите ФАР ,какво трябва пак да се направи ?
 Успех на очакващите   bouquetи аз съм ин витро към фонда и до колкото съм запозната пак подаваш заявление и пак чакаш да те одобрат,желая ти успех

Общи условия

Активация на акаунт