Дългото чакане след трансфер-28

• 63 776
  • 725
  •   1
Отговори
# 600
Момичета престраших се и пуснах един тест...за 2 дни от 3 сега е 22...май още има някое ембрионче,което расте...

Ох, дано! Praynig Praynig Praynig
А днес кой ден ти е от ЕТ?

# 601
Браво...расте ,много ясно,че расте...аз ти се чудя защо въобще си се сдухала като ти сама няколко пъти вече твърдиш,че и с първата бременност не си имала никакви симптоми(както и аз междо другото)...айде успех следващите 9 месеца:)  bouquet

# 602
 Щастливка  Hug
 Спокойствие  и леки 9 месеца Hug

# 603
  • София, Бургас
Момичета престраших се и пуснах един тест...за 2 дни от 3 сега е 22...май още има някое ембрионче,което расте...

Ох, дано! Praynig Praynig Praynig
А днес кой ден ти е от ЕТ?

Ами, днес ми е 10ти ден от ЕТ на 3дневни ембриони. Не е много като цифра, но важното е, че расте бързо. Иначе с малката бях на 12ти ден от пункцията с 36, а бяха близнаци. Сега това ми е 13ти ден от пункцията..Абе, по-ниско е от преди и наподобява стойността от декември с кухото яйце, но разликата е в това, че бързо расте. Тогава за 3 дни от 4 беше станало 26...така, че силно си стискам палци...може пък и да се получи този път...

# 604
Браво, Кате Simple Smile
все пак не издържа много дълго без да се бочкаш Simple Smile))
Доки какво казва?

# 605
  • София, Бургас
Браво, Кате Simple Smile
все пак не издържа много дълго без да се бочкаш Simple Smile))
Доки какво казва?

Ами, не съм и звъняла още..Тя знам какво ще ми каже : Браво! Тест след 2 дни и важното е да се удвоява...Предния път така беше...Ще си почакам още малко и тогава ще се чуем. То на този етап нищо друго не може да направим..Аз мисля да изтърпя до другата седмица. Днес имаше смисъл, за да спра лекарствата евентуално. Но щом расте, ще се боцна чак в понеделник...Честно казано друг път с любопитство си пускам тестове, а сега хич даже не искам да гледам резултатите. Явно съм се наситила на всякакви чхг-та Simple Smile

Ти как си? Я разкажи ти кога ще пускаш тест? Simple Smile

# 606
Утре трябва да пускам кръвен. Нямам оплаквания иначе и съм си стиснала всичките палци Simple Smile

# 607
Kateto_85 никакво сдухване пази си смяната на настроенията за идните девет месеца.
Честито  на всички положителни мами и леки девет месеца.   bouquet

# 608
Ааа за кръвния ще изчакам,но се чудя дали да не си направя уринен   Thinking
Трансфера ми беше на 5ти ден на 3 броя Simple Smile
Здравейте момичета кръвния ми тест е + все още не мога да повярвам като сън е за мен

# 609
Честито и лека бременност  Hug Кой ден от трансфер ти е днес и колко ти е резултатът от кръвния?

# 610
Честито, Траяна!  Hug

# 611
ЧЕСТИТООО!!! newsm44
А какви симптоми сте имали в началните дни след трансфера, аз съм трети ден, и нищо, само подут корем и често уриниране.
чак се притеснявам, че все едно нищо не съм правила, чувствам си се ок  newsm78

# 612
ЧЕСТИТООО!!! newsm44
А какви симптоми сте имали в началните дни след трансфера, аз съм трети ден, и нищо, само подут корем и често уриниране.
чак се притеснявам, че все едно нищо не съм правила, чувствам си се ок  newsm78

Ами аз от 2-3 ден имам много леки болки и пробождания, но не постоянно а от време на време. Някои казват, че нищо не усещат. Но не мисля, че това са някакви симптоми. Аз пък не ходя често до тоалетната. Днес ми е седми ден след ЕТ и остават още толкова. Направо не издържам вече. Имам си и един тест, стои си ми на масата и все го поглеждам, но е много рано. Та така... не си търси симптоми.
Хайде пак да си пожелаем успех! Praynig Praynig Praynig

# 613
Успех момичета, търпение и много  EFP Ви желая!
Днес чакахме Nyxia за резултат нали? Да стиснем палчета и за нея.
 Hug

# 614
Много благодаря Simple Smile
Още не е готов резултата и съм в очакване ...

Общи условия

Активация на акаунт