Дългото чакане след трансфер-28

• 63 799
  • 725
  •   1
Отговори
# 585
Ще ти отчете..Успех  Hug

# 586

Дано...благодаря Simple Smile

# 587
Момичета, какви хапчета пиете след трансфера.

# 588
Радимони, чакаме хубав резултат Praynig

Аз имам Утрогестан, фолиева киселина и но-шпа след трансфера.

# 589
Аз също съм на утрогестан /вагинално/,но-шпа /7 дни/, фолиева киселина и естрофем!

# 590
Аз също съм на утрогестан /вагинално/,но-шпа /7 дни/, фолиева киселина и естрофем!
  newsm78 лелее, а аз пия тези плюс медрол и инжекции фраксипарин, а и достинекс    Shocked
Трети ден съм след трансфер на 2 бластоциста

# 591
steisil моите лекарства бяха същите като твоите..Утрогестан вагинално 2*3,естрофем 2*1,фолиева 2*1,медрол 1 сутрин,достинекса ми беше до теста по половинка вечер и фраксипарин 0.3мг по една на ден  Peace

# 592
steisil моите лекарства бяха същите като твоите..Утрогестан вагинално 2*3,естрофем 2*1,фолиева 2*1,медрол 1 сутрин,достинекса ми беше до теста по половинка вечер и фраксипарин 0.3мг по една на ден  Peace
Благодаря, мила   bouquet Мислех си че съм някакъв извънреден случай

# 593
За нищо..Успех  Hug

# 594
Момичета направих уринния Simple Smile Положителен с две ясни черти Simple Smile

# 595
Айде честито  Mr. Green  Леки 9 месеца и ревящ финал  Hug

# 596
Момичета направих уринния Simple Smile Положителен с две ясни черти Simple Smile

Честито! Hug Лека бременност!

# 597
Честитоооо  Hug Леко бременеене  Mr. Green

# 598
Благодаря ви Simple Smile Сега остава на 10ти Май кръвния да видим какъв ще е Simple Smile

# 599
  • София, Бургас
Момичета престраших се и пуснах един тест...за 2 дни от 3 сега е 22...май още има някое ембрионче,което расте...

Общи условия

Активация на акаунт