Дългото чакане след трансфер-28

• 63 793
  • 725
  •   1
Отговори
# 570
  • София, Бургас
Кате,не се сдухвай  Mr. Green По позитивно мисли  Hug
Нещо май не съм се наспала и затова ми е такова криво...ще видя утре на какъв акъл ще съм..

# 571
Кате, стискам силно палци! Hug

Бъбъл, дано всичко да е наред! Praynig Praynig Praynig

Момичета, аз днес имам някакви съвсем леки болки (5ти ден ми е след ЕТ), и те не са постоянни, а забелязах, че ги усещам като ставам newsm78. По принцип утре ми е датата на М. Иначе от първия ден на няколко пъти имах 5-6 лекички пробождания.
Вие имате ли някакви усещания? Thinking

Последна редакция: вт, 06 май 2014, 18:37 от macherie

# 572
  • София, Бургас
 Хубаво е, че имаш някакви усещания...аз в момента нямам никакви неразположения и само си търся симптоми...

# 573
Хубаво е, че имаш някакви усещания...аз в момента нямам никакви неразположения и само си търся симптоми...

В предните теми четох за момичета, които имат усещания и за такива, които нищо не усещат. Може би и в двата случая е нормално.

# 574
  • София, Бургас

В предните теми четох за момичета, които имат усещания и за такива, които нищо не усещат. Може би и в двата случая е нормално.
Така е наистина...от толкова чакане само си мислим какво не ни е наред...

# 575
Дано не стигнеш до редукция,но 3 трудно ще износиш..Успех и леки 9 месеца  Hug
Здравейте момичета,стискайте ми палци за утре,ще правя кръвен тест,останаха само няколко часа,колкото по малко остава,толкова ми е по напрегнато

# 576
Здравейте момичета,стискайте ми палци за утре,ще правя кръвен тест,останаха само няколко часа,колкото по малко остава,толкова ми е по напрегнато
Утре ще ви пиша какъв е резултата

# 577
 Praynig Praynig Praynig
Утре ще ви пиша какъв е резултата

Praynig Praynig Praynig newsm17

# 578
Момичета аз вече приключих с нашият  1  - ви инвитро опит, с неуспех за жалост  няма делене.Току що се върнах от клиниката и ми е................ newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45

# 579
Траяна, имаш стиснати палчета от мен Hug
Тайфун, съжалявам миличка. no

# 580
Траяна желая ти успех и ако,има бременност  нека да бъде лека и безпроблемна от мен Hug

Последна редакция: вт, 06 май 2014, 20:11 от taifun

# 581
Момичета днес ми е 13ти ден от трансфера и ми остават още 3 дни до теста Simple SmileМного ми е притеснено от това какъв ще е резултата  Praynig

# 582
Чак се учудвам как си издържала досега да не се боднеш за резултат  Mr. Green Аз моят кръвен го правих на 10 ден  Crazy

# 583
Момичета днес ми е 13ти ден от трансфера и ми остават още 3 дни до теста Simple SmileМного ми е притеснено от това какъв ще е резултата  Praynig

Не го мисли какъв ще бъде резултатът освен EFP,пожелавам ти го от сърце успех и стискам палци да се похвалиш с добра новина  Praynig Praynig.

# 584
Ааа за кръвния ще изчакам,но се чудя дали да не си направя уринен   Thinking
Трансфера ми беше на 5ти ден на 3 броя Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт