Дългото чакане след трансфер-28

• 63 807
  • 725
  •   1
Отговори
# 555
Направо си се предадох, цял ден немога да се успокоя, опитах да гледам филми, играя някви игрички ...не се получава, сълзите си изплаках...

lubenceto, какво стана?

Аз още удържам фронта и не съм си пуснала тест,,,Днес ми е 7ми ден на тридневни ембриончета...Дано изтрая до сряда..

Ами аз утре ще пиша за резултат, не съм спряла лекарствата добавих само Дуфастон...но утре ще бъде денят на истината, имам малки надежди, но си мисля че моят финал ще бъде неуспешен ! И след като се обадих на доки и той каза, че губиме битката съвсем се сдухах... Утре ще пиша за резултати ! Поздрави

# 556
Направо си се предадох, цял ден немога да се успокоя, опитах да гледам филми, играя някви игрички ...не се получава, сълзите си изплаках...

lubenceto, какво стана?

Аз още удържам фронта и не съм си пуснала тест,,,Днес ми е 7ми ден на тридневни ембриончета...Дано изтрая до сряда..

Ами аз утре ще пиша за резултат, не съм спряла лекарствата добавих само Дуфастон...но утре ще бъде денят на истината, имам малки надежди, но си мисля че моят финал ще бъде неуспешен ! И след като се обадих на доки и той каза, че губиме битката съвсем се сдухах... Утре ще пиша за резултати ! Поздрави

Дано да не сте изгубили битката и утре теста да покаже най-хубавия резултат. Praynig Praynig Praynig

# 557
  • София, Бургас
Ами, до тук ми беше търпението Simple Smile На 8ми ден на тридневни ембриони съм с 3 резултат...Което си е добре според мен. С малката бях с близнаци на 10ти ден след пункцията с резултат 2 ...така, че сега на 11ти ден след пункцията, мисля, че има надежда..След няколко дни пак Simple Smile

# 558
Simple Smile Кате, важното е да расте правилно и всичко да е наред до край. Стискам палци.
п.п. Между другото кога трябваше да направиш първи кръвен според Док?

# 559
  • София, Бургас
Ami, трябваше на 7ми да си направя. Лошото е, че днес май гърдите не са ми напрегнати толкова, та ще видим след няколко дни какво ще стане....

# 560
Здравейте,бъдещи мамчета  wavey...аз все още не съм от чакащите и се извинявам,че от сега нахлувам в темичката,но имам един въпрос и ще се радвам ако на някой му се е случвало същото да сподели.На 21.04. ми сложиха блокиращата инжекция-Декапептил .Все още обаче не ми е дошло Sad Днес бях при док. ,но понеже бързаше за операция и не беше много приказлив  Confused Викаме отново на 8.05. Дали от Декапептила ми закъснява? Възможно ли е да ми се прецака опита  Cry

# 561
Еее, момичета и моят опит приключи с понижение на ЧХГ от 63 на 1.7  Cry
Добре, че се наревах преди З дни, та днес ми е по лекичко!
Успех на останалите чакащи, пожелавам ви тлъсти хормони и ревяящи резултати! Стискам палци на всички и продължавам да ви следя   bouquet

# 562
Еее, момичета и моят опит приключи с понижение на ЧХГ от 63 на 1.7  Cry
Успех на останалите чакащи, пожелавам ви тлъсти хормони и ревяящи резултати! Стискам палци на всички и продължавам да ви следя   bouquet

Ех, миличка, много съжалявам и те гушкам. То каквото и да кажа, няма да е достатъчно. Просто вярвай, че следващия опит ще е успешния. Hug Hug Hug

# 563
Еее, момичета и моят опит приключи с понижение на ЧХГ от 63 на 1.7  Cry
Успех на останалите чакащи, пожелавам ви тлъсти хормони и ревяящи резултати! Стискам палци на всички и продължавам да ви следя   bouquet
Съжалявам много,много lubence .Успех ти желая следващият опит да е твоя, късмет ти желая от сърце. Peace

# 564
Днес бях на преглед - видяха се 3 плодни сака и трите със сърдечна дейност. Е сега вече не знам да се радвам или да почвам да се притеснявам, надявам се да останат 2 естествено и да не стигаме до редукция.

# 565
Дано не стигнеш до редукция,но 3 трудно ще износиш..Успех и леки 9 месеца  Hug

# 566
lubence, остана по-малко чакане до щастливия край - една стъпка по-близо  Hug

Bubble, като няма - няма, като има - има  Simple Smile Пожелавам всичко да се развие успешно от само себе си  Simple Smile

Kateto85, представям си колко се вълнуваш за теста утре - късмет ти пожелавам оттук та до ревящия край  Peace

Да споделя и при мен как върви, след неуспешния първи опит, днес обсъдихме с д-р Шефкетова - ще правим биопсия този цикъл и емунологични и евентуално иска пак да пробваме естествен цикъл през юни. Останах доволна от плана, защото определено щяхме да имаме схватка, ако беше предложила да предприемем директно стимулиран втори опит без да сме анализирали всички фактори.  newsm78
Това е - не се настройвам никак, просто продължавам стъпка по стъпка колкото път има  Heart Eyes
Прекрасен празник на всички - Гергьовден е ден на бойците, нали знаете  smile3540

# 567
  • София, Бургас
  Уфф, аз нещо се сдухах да ви кажа...до толкова,че даже утре мисля да не правя тест...ще изчакам още малко. Гледам си разни признаци и хич не се чувствам бременна. Както и да е то ще си покаже така или иначе...
Любенцето, съжалявам и дано следващия път имаш двоен успех!

# 568
Кате,не се сдухвай  Mr. Green По позитивно мисли  Hug

# 569
  • София, Бургас
Днес бях на преглед - видяха се 3 плодни сака и трите със сърдечна дейност. Е сега вече не знам да се радвам или да почвам да се притеснявам, надявам се да останат 2 естествено и да не стигаме до редукция.
Стискам палци всичко да се нареди от само себе си и да не се налага да се намесвате...А да те питам,ти пи ли нещо за подобряване на качеството на Я след последния опит? Изобщо имахте ли различна стратегия този път с доктора?

Общи условия

Активация на акаунт