Дългото чакане след трансфер-28

• 63 811
  • 725
  •   1
Отговори
# 525
newsm45 НЕ  и този път. Дори е най-лошия резултат...Май вече трябва да затворя страницата ин- витро.И годинките вече са доста  Cry
 Мога да опитам още един път ,ноза сега почивка.Много ми е зле.Повярвах ,че този път като за последно се е получило. Sad

и аз съм ин витро към фонда и до колкото съм запозната пак подаваш заявление и пак чакаш да те одобрат,желая ти успех

# 526
Aз пък днес бях нa кюретaж,дa зaтворя твърдо стрaницaтa:(
Много много съжалявам за теб мила успех следващия път не се отказвай.

# 527
Момичета, здравейте. На 22.04 правих ЗЕТ на три петдневни ембриона. След 7 дни, на 29.04 направих кръвен тест, резултатът от теста беше 161.7 IU/l, което показваше наличие на бременност.
Днес реших да повторя теста, но за съжаление резултата беше намаляващ - 62.0 IU/l.
Дали има все още надежда  за вероятна бременност.

# 528
С тези резултати вече се побъркахме Sad Както ви писах преди на 12 ден от ЕТ беше 35,18, после на 14 ден - 40,47; днес на 16 ден - 30,19. Незнам защо  се получава това... Доктора каза за последно да си направя тест след 4 дни за да видим. Изглеждали му много странни резултати. Дори ме попита дали клиниката е надеждна... Лаборатории ЛИНА - Бургас...

# 529
Ми , моите изследвания са правени там.Искаше ми се и моите да не са верни,но днес направих и един Престо тест ,но и там резултата е - .
Утре работят на д-р Тошкина лабораториите,които уж са по-добри.Опитай ,ако искаш.

# 530
Здравейте.
Аз също съм на Neupogen.Сега съм 9с.. Бия го през ден, но днес си сложих 2 деления без да искам. Знаете ли дали може да е опасно?

# 531
Здравейте, момичета. Записвам се и аз в темата с трансфер на две бластоцистчета  Grinning. Днес ми е втори ден след трансфера. Наистина много бавно минава времето след ЕТ. Дано всички да видим + тестчета  Praynig Praynig Praynig.

# 532
Момичета изпадам в паника!
Сутринта отивам до WC и виждам кафеникаво зацапване!
Успокоявам се, че е от Прегнила, но лошите мисли не ме напускат, днес ми е 18 ден от ЕТ на 5 ден... Ще се побъркам до понеделник за повторния тест, в клиниката никой ме отговаря след малко мисля да притесня доки на личния му телефон!
Някой с подобен случай ако има нека сподели!

# 533
  • София, Бургас
Момичета изпадам в паника!
Сутринта отивам до WC и виждам кафеникаво зацапване!
Успокоявам се, че е от Прегнила, но лошите мисли не ме напускат, днес ми е 18 ден от ЕТ на 5 ден... Ще се побъркам до понеделник за повторния тест, в клиниката никой ме отговаря след малко мисля да притесня доки на личния му телефон!
Някой с подобен случай ако има нека сподели!
Виж сега на първо време се успокой. С нищо не си помагш така. Чуй се с доктора, но той освен да ти каже да лежиш и да си пиеш лекарствата на този ранен етап едва ли ще ти каже...Зацапването може да има много причини и хубави и лоши. Много бременности започват така и този проблем се появява до трети месец...Моята успешна бременност започна точно така и около 2 месеца все се появяваше това зацапване..лежах си повечко и нещата отшумяха. Дано и при теб се получи така...

# 534
Аз на 9 ден получих зацапване.И аз реших че всичко свърши.В момента съм бремена с тризнаци.Така че не се притесняваи може да е добър знак. Hug

# 535
Как да се успокои човек!?!
Чух се с доки и той като ми каза, че не е на добре и евентуално губиме битката ... newsm45 smile3518 newsm45
Ама все пак да започна да пия Дуфастон 2 х 1
Направо не знам къде се намирам

# 536
Lubenceto, знам че е трудно, но най-важното е да запазиш самообладание.  В началото на шеста седмица получих ужасен кръвоизлив-обилна, яркочервена кръв. Казах си, не, няма да ти позволя да си тръгнеш. Сега съм бременна в края на шести месец, продължавам от време на време да кървя-веднъж месечно. Полежавам си 3-4 дни в болница и се оправят нещата. При първото кървене, ми казаха да се прибирам, да лежа, пиех една шепа с хапчета, но най-важното-не загубих вяра!

# 537
Направо си се предадох, цял ден немога да се успокоя, опитах да гледам филми, играя някви игрички ...не се получава, сълзите си изплаках...

# 538
Момичета, днес не се стърпях и ппуснах кръвен тест на 9 ден от ЕТ  на 3-ти ден. На ЕЦ съм и Прегнил ми е слаган преди пункцият, която беше на 21.04., след това нямам слаган Прегнил. Реултата ми е 41.29 /реф. ст-ти: 0-1/. Това май означава, че се е получило, нали??? Толкова съм ошашкана, че незнам къде съм...та затова все пак да попитам  Blush Това достатъчно добър резултат ли е да се приеме за положителен или да изчакам и на 07.05 да проверя дали се е увеличил? Благодаря ви предварително  Hug

# 539
За мен резултатът ти е чудесен..Пусни след 2 дни още един да видиш дали се удвоява..
Честито и да си го/я топлиш до термин  Hug

Общи условия

Активация на акаунт