Дългото чакане след трансфер-28

• 63 824
  • 725
  •   1
Отговори
# 540
 Благодаря ти, маймунка33  Hug Така и възнамерявам - надявам се всичко да е ОК..ама ми е толковааа...немога да повярвам!  Mr. Green Взела съм си и два пикливи теста, понеже ст-та ми е 41, а пикливите нали отчитат ЧХГ над 50..та ще проверя утре дали се е покачило  Mr. Green Mr. Green В следващите дни до 7-ми май лабораторията, в която пуснах няма да работи, та ще ми се наложи да почакам...Пожелавам на всички да им се случи това толкова щастливо ОШАШКВАНЕ  Laughing  Hug

# 541
Здравейте, момичета. Записвам се и аз в темата с трансфер на две бластоцистчета  Grinning. Днес ми е втори ден след трансфера. Наистина много бавно минава времето след ЕТ. Дано всички да видим + тестчета  Praynig Praynig Praynig.
Здравей мила,стискам ти палци за + тестче,аз съм на 7 ден от ЕТ,кръвен тест ще правя на 7 маи,много време има още,въоражи се с търпение но не мисли само за това

# 542
  • София, Бургас
Направо си се предадох, цял ден немога да се успокоя, опитах да гледам филми, играя някви игрички ...не се получава, сълзите си изплаках...

lubenceto, какво стана?

Аз още удържам фронта и не съм си пуснала тест,,,Днес ми е 7ми ден на тридневни ембриончета...Дано изтрая до сряда..

# 543

Аз още удържам фронта и не съм си пуснала тест,,,Днес ми е 7ми ден на тридневни ембриончета...Дано изтрая до сряда..
[/quote]

Браво, Кате, този път си царица на търпението Simple Smile !!!
Стискам палци за 7.05 Simple Smile

# 544
Такаааа да се присъединя и аз към чакащите и лежащите...
Ден 2 след ембриотрансфер на един герой на ЕТ в клиника Надежда!
Желая на всички успех и тлъсто ЧХГ и ревли финал!
Док ми каза тест на 15 ден ма се съмнявам да устискам до тогава...къде е 16 май..ехееее

# 545
успех на всички чакащи момичета!!! Имате стиснати палчета  от мен   fingerscrossed  за положителен резултат и едно или две пухкави,ревящи бебета на финала!  newsm32

# 546
Такаааа да се присъединя и аз към чакащите и лежащите...
Ден 2 след ембриотрансфер на един герой на ЕТ в клиника Надежда!
Желая на всички успех и тлъсто ЧХГ и ревли финал!
Док ми каза тест на 15 ден ма се съмнявам да устискам до тогава...къде е 16 май..ехееее

Добре дошла Hug! Късмет и на теб!

# 547
  • София, Бургас
Пфф, аз до 10ти ден едвам ще издържа.....добре, че са празници...а 15 дни абсурд. Иначе преди опита мислех 2 седмици да изкарам Simple Smile

# 548
Успех момичета! Днес ми е 10-ти ден от ЕТ и неиздържах  Mr. Green Вчера пусках кръвен, а днес направих пиклив  Laughing Ама на Док ще се обадя на 14-тия ден. Стискам палци на всички ви  Hug

# 549
  • София, Бургас
Успех момичета! Днес ми е 10-ти ден от ЕТ и неиздържах  Mr. Green Вчера пусках кръвен, а днес направих пиклив  Laughing Ама на Док ще се обадя на 14-тия ден. Стискам палци на всички ви  Hug

Ти пак много си издържала Simple Smile Аз обикновено на 5ти ден тичам да ме бодат. Но този път още се държа Simple Smile

# 550
 Mr. Green Браво на теб! Стискай докато можеш  Hug Пък като неможеш - отиваш, с ясното съзнание, че може да не отчете правилно  Simple Smile

# 551
  • София, Бургас
Абе, отчита си винаги правилно, но въпроса е, че може на такъв ранен етап да е биохимична и после следва по-голямо разочарование. Преди нова година бях с кухо яйце и сигурно 10 пъти се боднах, да видя расте ли правилно и т.н...и накрая то пак нищо не може да се промени, така, че колкото повече се потърпи по-добре...но като нищо утре ще се проверя..Днес честно казано ме опази малката, защото цяла вечер беше с Т и не сме спали, та бях много изморена да ходя до болницата...

# 552
Абе, отчита си винаги правилно, но въпроса е, че може на такъв ранен етап да е биохимична и после следва по-голямо разочарование. Преди нова година бях с кухо яйце и сигурно 10 пъти се боднах, да видя расте ли правилно и т.н...и накрая то пак нищо не може да се промени, така, че колкото повече се потърпи по-добре...но като нищо утре ще се проверя..Днес честно казано ме опази малката, защото цяла вечер беше с Т и не сме спали, та бях много изморена да ходя до болницата...

Дано ти оздравява детето..а ти ако можеш да устискаш - устискай още ден-два поне  Hug

# 553
  • София, Бургас
А тя не е болна, ами е реакция от ваксина. Ние очаквахме тези дни да е така и предполагам утре ще е добре вече...Дано утре времето да е по-хубаво, та по-бързо да мине деня Simple Smile

# 554
Дано детето е по-добре утре и чакането ти мине по-неусетно Hug

Общи условия

Активация на акаунт