Дългото чакане след трансфер-28

• 63 750
  • 725
  •   1
Отговори
# 690
Уууф защо съм толкова нетърпелива сега още повече се изнервям,благодаря ви за подкрепата.

# 691
  • При вещиците
Здравейте момичета,
Честито на бременните и успех на неуспелите засега.
Много ви чета,но пиша рядко, не съм писала от миналата година. Искам нужд от морална подкрепа и сядам да пиша. След дълга и тежка стимулация, пункция на 16 ден, успях да произведа 5  узрели и 2 не много узрели яйцеклетки. На 5.5 върнати 5-дневни бластоцист и две морулки ( майка ми се чудеше какви са тези мАрулки).  Почивах в къщи няколко дни и едва на шести ден от трансфера пътувах със самолет до дома ни. Вече ме сърбят ръцете да пусна кръв, но знам че няма да е реално чхг защото съм и на прегнил (последна инжекция 3000 вчера).
Вчера и днес имам все по-силни  болки като ПМС и увеличих утрогестана и папаверина.  Нямам каквото и да е зацапване. Гърдите са доста напрегнати , предполагам от подръжката. Днес за малко се почувствах зле, като в безтегловност.
Нямам определено питане, но ей така да си излея каквото съм насъбрала. Знам, че тук ще бъда разбрана.

# 692
Кате, къде ги правиш тея опити? Сега по какъв протокол беше? И кой ден ти е днес? На мен ако помниш миналият месец бях с 85 ЧХГ, което започна да пада. След като спрях лекарствата си ми дойде. Беше ми 20 ден след трансфер.

Аз съм в щерев и съм на къс протокол. Днесс ми е 15ти ден, но докторката иска до понеделник да пия лекарствата,, да ме прегледа и тогава да ги спра. Аз мисля, че ще се изчистя сама, защото предния път бях стигнала до 2600 и имах и сак и т.н...сега предполагам ще е биохмична..

Аз правих 2 опита в Щерев и 2 опита при д-р Владимиров, след това се преместих в клиника Малинов при д-р Калчев - изключително съм възхитена от подхода и отношението там, най-вече, че се опитват да намерят причината защо не става вместо да се прави опит след опит. Не че те навивам, но защо не пробваш и с друго мнение. И с уговорката, че нищо не разбирам, и докторите знаят най-добре, още повече, че всичко е много индивидуално, но доколкото там са ми обяснявали при изчерпващ се резерв е по-удачно дълъг протокол.

# 693
Кате, много съжалявам. Аз имам позната с два неуспешни опита в Турция, а в България успя от първия път-не е в клиниката, в която е моят опит. Ако искаш ми пиши на лични да ти дам инфо, за клиниката и докторът, при които ми се получиха нещата.

# 694
Всичките ми 5 опита са в една клиника и при един лекар.
След всеки неуспешен опит се питах дали да не сменя клиниката. След 3-тия си записах час за друга клиника. Часът ми в новата клиника дойде след 4-тия ми неуспешен опит. Започнах наново изследвания, като продължавах да ходя и в старата клиника - бях стартирала вече 5-тия опит.
Спящият в другата стая резултат дойде след 6 години борба и надежда. Радвам се, че е благодарение на този лекар и в тази клиника. Въпреки няколкото неуспешни опита през цялото време съм вярвала, че ще се получат нещата. След третия опит вече говорихме за донорска яйцеклетка, но в крайна сметка бебчето се получи след ИКСИ на естествен цикъл.

# 695
  • София, Бургас
Аз харесвам клиниката, но имам съмнение в ембриолозите...ккато ще плащаме пак поне да пробваме и нещо друго. Иначе си тече чакането за фонда и септември ще излезе..нея така или иначе ще я ползваме в бг клиника. Просто с последните два опита се убедих, че добрите ембриолози са решаващи за нашия случай...

# 696
И аз, като тебе   в БГ. клиниките се съмнявам в ембриолозите от опит. Praynig Praynig Praynig

Последна редакция: пн, 12 май 2014, 20:39 от taifun

# 697
  • London
Извинявай Кате ти в чужбина ли живееш?

# 698
  • София, Бургас
Не в София съм Simple Smile

# 699
  • London
 Laughing понеже пишеш бг клиника и затова мислех , че си в чужбина Simple Smile

# 700
  • София, Бургас
Аз го написах в смисъл, че ще се насочим за един опит в Истанбул..

# 701
  • London
Много се насочват към Истанбул, дано не се наложи и скоро видиш  EFP

# 702
Добро утро момичета, как сте днес някои щеше днес на тест да ходи,успех желая на всички.

# 703
Съжалявам ,Кате, за неуспеха ти...но горе главата, знаеш че нещата се получават рано или късно...аз също съм в Щерев, честно казано и дори след няколко неуспеха пак не съм мислила да сменям клиниката, просто винаги съм вярвала на докито си( слава Богу нещата се получиха). Имам позната обаче с няколко неуспешни опита в Щерев( ако не се лъжа бяха 5) като последните 2 , от които ходеше без никаква надежда и вяра,че ще се получи..смени клиниката и се получи от първия път, има го и момента на психологичната нагласа. така че ако си загубила вяра не пречи да пробваш и на друго място, важна е крайната цел...а и не се отчайвай, явно с теб ще си гледаме дечицата заедно...първите ни са с месец разлика, аз смятам втория опит да го започнем около септември...заедно ще си мерим коремите  bouquet

# 704
  • София, Бургас
Съжалявам ,Кате, за неуспеха ти...но горе главата, знаеш че нещата се получават рано или късно...аз също съм в Щерев, честно казано и дори след няколко неуспеха пак не съм мислила да сменям клиниката, просто винаги съм вярвала на докито си( слава Богу нещата се получиха). Имам позната обаче с няколко неуспешни опита в Щерев( ако не се лъжа бяха 5) като последните 2 , от които ходеше без никаква надежда и вяра,че ще се получи..смени клиниката и се получи от първия път, има го и момента на психологичната нагласа. така че ако си загубила вяра не пречи да пробваш и на друго място, важна е крайната цел...а и не се отчайвай, явно с теб ще си гледаме дечицата заедно...първите ни са с месец разлика, аз смятам втория опит да го започнем около септември...заедно ще си мерим коремите  bouquet

Хахах, явно така ще се получи най-накрая Simple Smile Аз мисля за смяна само и единствено, заради ембриолозите и техниката. Просто сега имам допълнителни проблеми от преди и така и така ще си платя още един опит, вкъщи съм все още, та е най-подходящото време да опитам нещо различно. Тръгна ли на работа, не знам как бих им казала:" Ами, няма да ме има 20 дни", след като ме е нямало 2,5 години. Затова се насочвам към Турция. Надявам се само докторката ми да не се обиди, като отида с корема при нея, защото много искам пак при нея да си проследя бременността и да родя.

Общи условия

Активация на акаунт