"Под прикритие" тема 8 - Финал на четвърти сезон.

• 86 653
  • 808
  •   1
Отговори
# 405
  • ES
С вафлите, наркотиците и Галена беше много интересно. Прекалено познаваемо, дали е случайно?
В никакъв случай  hahaha

# 406
  • ES
Абе психоложката защо ходи с тоя тефтер като някоя учителка от соца. Няма ли по-модерни средства да си води бележки - диктофон (не, че не го ползва при разпитите), таблет? Или нарочно предпочита хартията?

# 407
С вафлите, наркотиците и Галена беше много интересно. Прекалено познаваемо, дали е случайно?
Не, не е. Определено обаче и правят реклама така. Няма лоша реклама.
Аз не бих се рекламирала с внос на наркотици, ама щом ги влече  Confused

# 408
Абе психоложката защо ходи с тоя тефтер като някоя учителка от соца. Няма ли по-модерни средства да си води бележки - диктофон (не, че не го ползва при разпитите), таблет? Или нарочно предпочита хартията?
Ако ми се налага да си водя записки аз също бих предпочела да пиша на ръка Peace
Не си представям да води разпит, пишейки на таблет Rolling Eyes

# 409
Току що изгледах снощната серия. Изкефих се! Браво! Добре върви този сезон. Доволна съм! Най-много от всичко ме радва факта, че Куката е останал леко встрани, че миналия сезон ми беше дошло леко натрапчиво присъствието му. Сигурно съм една от малко, които не го харесват, но никак не ми е приятна нито физиономията му, нито маниерите му, още по-малко пък фъфленето му ooooh!
Много харесвам Ерол. Стрхотни очи! Heart Eyes Бахаров се превръща в легенда. Тази роля ще му остане култова и някой ден хората ще го свързват основно с нея. Чудесно се справя. Добре, че е той, защото без него липсата на Джаро би се усещала доста осезаемо. Не, че сега не се, но...
Как се казва актьорът, който играе Владо ... -собственикът на завода за вафлите, как се казва? Добре играе. Успя да ме убеди в тревожността си. Само Мартин продължава да се пъне. ooooh!Много дървено ми стои...

# 410
  • София
Много харесвам Ерол. Стрхотни очи! Heart Eyes Бахаров се превръща в легенда. Тази роля ще му остане култова и някой ден хората ще го свързват основно с нея. Чудесно се справя. Добре, че е той, защото без него липсата на Джаро би се усещала доста осезаемо. Не, че сега не се, но...

Много му се кефя и аз на Захари. Седмицата преди да започне новия сезон, по БНТ имаше някакво предаване с актьорите, и там той каза, че образа на Иво много му помагал, особено в задръствания  Laughing В снощната серия беше с много хубави слънчеви очила.

Как се казва актьорът, който играе Владо ... -собственикът на завода за вафлите, как се казва? Добре играе. Успя да ме убеди в тревожността си. Само Мартин продължава да се пъне. ooooh!Много дървено ми стои...

Дарин Ангелов

# 411
  • ES

Малко тъп въпрос, но не съм гледала предишните сезони задълбочено и ми се губи - коя е Доротея?
Тя е прокурорка, гадже е на Попов. Актрисата се казва Бойка Велкова.

# 412
И все пак Билалов е класи над Бахаров, а липсата на такъв образ като Джаро се усеща в сериала много. Колкото и да са готини останалите, стоят някак кухо. И щерката още не са я изпипали, че да разберем кифла ли ще го играе, каква, но може би умишлено е противоречива.

# 413
  • в 1001-та нощ
Ния Туджарова сподели с Ерол, че иска да разбие Иво  Peace

Ако с Ерол се справят заедно и решат да забягнат - може тогава Ерол да простреля Мартин и Попов да се върне в играта  Twisted Evil

# 414
Аглея, благодаря!  bouquet Спомних си от къде ми е познат - ВИП Денс Peace

Алена, не разбраха защо Ерол ще прострелва Мартин Rolling Eyes

# 415
  • в 1001-та нощ
Така започна сезона и после ни върнаха 6 месеца по-рано.  Peace

# 416
Ааа, ясно! Не следя внимателно нещата Blush

# 417
  • ES
Ния Туджарова сподели с Ерол, че иска да разбие Иво  Peace

Ако с Ерол се справят заедно и решат да забягнат - може тогава Ерол да простреля Мартин и Попов да се върне в играта  Twisted Evil
Че ще се съюзят Ерол и Ния е ясно, тя ще има голяма нужда от човек до себе си, защото така се навря сред вълците, че не мисля, че тази папка с компроматите все ще я спасява. Но наистина трябва по-голяма причина за Ерол освен Ния за да мине на тъмната страна. Обикновено това са проверени, изпитани и така обучени хора, да не са предатели. В първият епизод, когато Ерол каза, че като никой не се е свързал известно време с него е мислел да се отказва и Мартин каза, че не го вярва и е той не е такъв. Аз мисля, е ще е някакъв междуличностен конфликт между Мартин и Ерол, може Ерол да не може да го приеме като шеф, който му дава нареждания. При Попов и Мартин беше различно, разликата в годините, всичко, което беше направил Попов за него, поставяше Попов в позиция на по-висшестоящ. Сега Мартин е малко неубедителен като шеф. И си спомням от промото за 5 сезон, Попов каза нещо от рода, че Мартин и Ерол летят стремително към дъното. Защо? Ако разбира се сцената със застрелването на Мартин в началото няма някакво съвсем друго значение.

# 418
И все пак Билалов е класи над Бахаров, а липсата на такъв образ като Джаро се усеща в сериала много. Колкото и да са готини останалите, стоят някак кухо. И щерката още не са я изпипали, че да разберем кифла ли ще го играе, каква, но може би умишлено е противоречива.
Въпрос на лично виждане.
На мен Билалов ми е противен и хич не ми липсва Джаро. Peace

# 419
Мен жените нещо грам не ме грабват- слаб каст. Мънкаща Ния и соц психоложка.
Ивака и Ерол- о, да! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт